Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuka2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfiharisnya Szőrtelenítés 2009.10.30 15:14:00
Miutána az ember kicsit hagyja megnőni a lábán a szőrt, és végre eljut ismét a szőrtelen állapotba, utána mindig meglepődik, hogy jé, hát ez tök jó!Mennyivel kellemesebb a csupasz bőr, és mennyivel TÖBBET ÉRZÉKEL a bőr, ha nem borítja szőr!A folyamatnak egyébként…..
Apuka2 2010.05.10 08:25:17
@gayman: Én tudok egy címet én is oda jártam egy évig, nagyon kedves aranyos csaj.
És rengeteg férfi ügyfele van. Ha küldesz mail címet elküldöm a tel számát.
Biztos ebben is sokan vitatkoznának, de nekem (a motorozás mellett) a síeléshez is leginkább a harisnyanadrág vált be mint aláöltöző. El is mondom, hogy miért: 1. A síbakancsban vastag a bélés, így nem kell vastag zokni. Ráadásul az én bakancsom méretre olyan, hogy egy vastagabb…..
Apuka2 2009.02.25 12:39:41
Sziasztok!


Jó magam is negyedik éve síelek még csak, de az én tapasztalataim csak pozitívak a harisnyanadrággal kapcsolatban mint aláöltöző.

Általában én a mindennapokban is viselek nylon harisnyát és így természetesen a síelés alkalmával is azt használom. És mivel nem vagyunk egyformák a hő háztartás szempontjából így én ha nem veszek alá semmit fázom, főleg ha éppen meg áll a felvonó és nem kevés időt kell ülve eltölteni. Tehát személyes tapasztalatom nekem is az, hogy a vékony 20 és 40 denes nylon harisnya megfelel a célnak és pontosan azért mert a nylon nem képes a nedvességet magába szívni és tartani, hamar elpárolog, meg szárad. Ellentétben a pamut és más vastagabb ruhákkal. És éppen elég ahhoz hogy ne fázzon az ember és az izzadást is elkerülje. Én nem szoktam sí zoknit használni soha nem is tudnék mert akkor már a bakancsom is kényelmetlen lenne, így tökéletes és a lábam is jobban szellőzik, és az egész napos síelés után sem volt büdös a lábam, mondjuk nekem alapból nincs lábszagom. Bár ahogy olvasgattam a férfi nylon harisnyákat már olyan anyagból készítik ami minden szempontból megfelel a követelményeknek, komfort , praktika, egészség tekintetében antibakteriális anyagból gyártják a jobb minőségű harisnyákat , amit a tapasztalataim alapján alá is tudok támasztani, főleg azért mert nekem jó pár tucat van belőle.
www.férfiharisnya.lap.hu És a női harisnyáknál sem tapasztaltam negatívumokat. Nekem bevált itt, és a mindennapi használatban is. És mondhat bárki bármit nekem kényelmes praktikus és szeretem a többi meg szóra sem érdemes.

Tehát "atl" a körberöhögést akár el is kezdheted, egészségedre csak arra vigyázz, ne hogy a röhögés közepette felfázz.
üdv további kellemes síelést akár harisnyában vagy anélkül.

Vajon a férfiak esetében a harisnyáknál az anyaggal van a gond? Vagy a lábfejjel, vagy a hosszal? Kicsit rejtélyes, mert rengeteg olyan alsót, hosszúalsót, cicanadrágot, aláöltözőt, alsónadrágot, jégeralsót, harisnyanadrágot, lábfej nélküli harisnyanadrágot (még felsorolni is…..
Apuka2 2009.02.04 13:28:20
@ÉN vagyok:

Nincs ezzel probléma viseld egészséggel, csak tudod a hozzászólásod olyan lebeszélő ízű a nylonharisnyanadrágról. Próbáltál már nylon vagy microfibrás harisnyát?
Ha nem akkor próbáld csak ki, és lehet megváltozik a véleményed a kényelem szempontjából. De ha nem az sem probléma, valakinek ez, másnak az. Így van ez mindennel én a bort szeretem, te meg lehet,hogy a sört, én a slipet szeretem te pedig a boxert. És hozzá tenném próbáltam és kóstoltam mindkettőt. Ha már egyszer az ember hosszú alsót hord, minek külön még zoknival is bajlódni, mikor megoldható egyben is. Nem is beszélve a zokni kellemetlen tulajdonságairól. Nekem a pamut harik vastagnak és melegnek bizonyultak, így tehát én meg maradok a nekem jól bevált 15den től-70denes nylon ill microfibrás harisnyanadrágoknál, amit szívesen viselek térdnadrággal is a mindennapokban, színesítve ruhatáram.
Megfelelően kombinálva a nylon is jól tud állni a férfiaknak és ez is tapasztalat.

üdv
és szép napot.
Mert melegít. Mert kényelmes, kellemes viselet. Mert szexi. Mert vannak egészségügyi előnyei. Általában ezek a jellemző válaszok azon férfiak esetében, akik általános ruhadarabnak, és elsősorban nem speciális öltözködés részeként hordanak harisnyát. A melegít ugye nem…..
Apuka2 2008.08.26 13:17:37
Én férfiként a következökért hordok harisnyát.
Számomra praktikus, mert kellemes könnyed, kényelmes viselet,mivel sokat járok úgy általában bringával, ezért a praktikussága nagyon jó,mivel térdnadrágban nem kell bajlódni a nadrág szárával.Továbbá mint kiegészitő akár lehet három az egyben is, alsónadrág, melegalsó,és zokni.
Egészséges mert,a kompresszió hatásának köszönhetően folyamatosan serkenti a láb vérkeringését a masszirozó hatásának köszönhetően. Igy megelőzve az érrendszeri problémák kialakulását ill kezelését. Jótékony hatását kifejtve a láb egésznapos igénybevételére. Nem szoritja el bokánál a vér keringését a zoknival szemben, és a cipő viselése is sokkal kényelmesebb és szellösebb csak harisnyával viselve. Nem nedvszivó ezáltal nem képes magában tartani a nedvességet, és nem nehezül el,nem izzaszt le, csak annyira melegit amennyire szükséges.Hoszzúnadrággal viselve úgy funkciónál mint egy nyilászáró, ahol is a két réteg között levegő szigetel.A jégergatyóval ellentétben maximális komfortérzést bizotsit,nincs puffadt érzés, de még is alig észrevehetően biztositja a funcióit. A komfort különbséget a jéger és a harisnya között úgy jellemezném mint amikor az ember át ül trabantból egy full mercédeszbe.
Esztétikus mert a férfi lábán is ápol s eltakar,(hajszálerek foltok stb) igaz ehhez elengedhetetlen a szőrtelen láb.
Szintén kiemeli a láb szépségét akár csak a nőknél, bár ezt még kevesen igénylik.
És eztétikus mivel rendkivűl szinesitheti, és variálhatóvá teheti, az amúgy is szürke unalmas férfi ruhatárat is.Főleg térdnadrággal párositva variálhatunk izlésessen,következésképp szinte egész évben hordhatjuk mi is térdnadrágjaink.