Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninet

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bővebben: https://begreeny.com/klimavaltozas-megelozese-2/..
Mindenszentek - Halottak napja Minden év november első napjai, mint egy előre megírt fogatókönyv.  Külön szerveznek buszjáratokat, mert igény is van rá ezekben a napokban, hogy felkeressék az élők elhunyt szeretteik nyughelyét. Sokan útra kelnek, akár több kilométert is utaznak ugyanazért a…..
10+1 módszer, hogy jobban tudjunk összpontosítani munkánkra: 1. Készítsünk listát feladatainkról. A lista tartalmazza a feladatvégzéshez szükséges időtartamot. 2. Megfelelő munkaterület kialakítása, biztosítása. 3. Készüljünk fel a folyadék- és energiapótlásra. Egészséges ételek, víz legyen…..
Esküvői slideshow készítését vállalom. Ezen kisfilmek alkalmasak arra, hogy meghitté és emlékezetessé tegyék a Nagy Nap hangulatát és persze betekintést mutassanak a fiatal pár (publikus) közös emlékeibe, történetébe, gyermekkori fotóalbumába...
Miért igyunk vizet? 1. Csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot. 2. Csökkenti az étvágyat, elősegíti a fogyást. 3. Javítja az emésztést. 4. Méregtelenít. 5. Javítja a magas vérnyomást. 6. Támogatja a májfunkciókat. 7. Támogatja a vesét. 8. Javítja a látást. 9. Javítja a memóriát. 10.…..
Víz alatti világ szemléltetése...
Díszít-illatosít-gyógyít is egyben...
Napi egy alma, az orvost távol tartja...
Az erdőkben élő madarak, emlősök, kétéltűek és hüllők populációja drasztikusan csökken. Közel 50 év alatt -53%...
infografika Rebarbara hatásai 2019.07.23 17:21:15
Rebarbaráról bővebben is érdemes tájékozódni, mivel elég széles azoknak a köre, akiknek nem ajánlott a fogyasztása. Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, ezért érdemes fogyasztása. A legegyszerűbb felhasználási módja, ha turmix készül belőle. Itt egy igazi vitaminbomba recept...
20 probléma, amire jótékonyan hat a levendula...
infografika Levendula 2019.07.19 13:53:30
Ha szeretnénk többet megtudni, hogy a fenti felhasználási módokkal milyen problémákat és területeket lehet kezelni klikk ide: https://begreeny.com/levendula-3/...
infografika Rebarbara turmix 2019.06.28 12:00:45
infografika Múlt-Jelen-Jövő 2019.06.28 11:59:10
Képzéstér Online English 2018.09.07 23:07:45
Ingyenes angol kurzus terítéken. Csak regisztrációhoz kötött, mely persze térítésmentes. Név, email cím, becenév szükséges hozzá. Vannak továbbá még kitölthető részek (cím, honnan találtam az oldalra rublika), de ezek kitöltése nem kötelező, ha csak az ingyenes leckéket szeretnénk látni,…..
Ha most kezded az angol nyelv tanulását, vagy az ismétlést az alapoktól szeretnéd indítani itt egy oldal, ahol ingyenes leckék segítenek célod elérésében. Kezdő és haladó leckék egy csokorban, melyek között szabadon lehet lavírozni, válogatni. Az online tanulást szemléltető eszközök tárháza…..
NUTRIFUN food! Mond ez valakinek valamit? Számomra nem sokat, de a Google a barátom és rákerestem. Tápanyagsűrű = vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag valódi étel. Amit olvastam róla az jónak hangzik.  Ingyenes minikurzus nyújt ismeretet, ezen táplálkozás, életmód alapjairól, de csak az első 500…..