Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noémimoza

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sefatias A valóságtól távol 2016.12.05 21:32:44
Ha már Sytka is a valóságot hiányolja, akkor én is belefogok. Az elmúlt kb egy évben nekem is gyakrabban csúszott ki az ujjaim közül ez a szó, miközben a posztjaimat vagy a kommenteket írtam. A keresztények hite, tanítása sokszor a valóságtól eltérő dimenzióban dolgozik. És talán ez az oka, hogy a…..
Noémimoza 2016.12.22 21:21:43
@sefatias: Bocsánat! Igérem többet nem teszek be vesreket.

"Másold be te. hiszen a te gondolataid" :( :( :(
Noémimoza 2016.12.23 07:21:25
@sefatias: Kedves Sefatias!

Vannak ,akik ismerik a felejtő tablettát. De sajnos ahhoz,még tabletta sem kell, csak rossz pásztort hallgatni bőven elég.
Tudod, minden ember az ő lelkének pásztora hangját ismeri, csak azon a nyelven ért.

Amit milletnek írtál:

"ahhoz, hogy az embernek istentapasztalása legyen érzelmileg és szellemileg különleges állapotba kellkerülni"

Bizony érzelmileg, és szellemileg "más" állapotba kell lenni! Szeretet, és alázat nélkül nem megy! Basebbal ütővel nem mehetünk a nagyvilágnak,hogy na kiszedem belőle amit akarok tudni! ALázat pedig... nem én magam vagyok a felmaghatalmasabb! Hanem van felettem is! Aki ezt megérti....

" Ezzel szemben a bibliában sehol nem olvassuk, hogy az istentapasztaláson átesett emberek bármit is tettek volnaezért a tapasztalatért."

De igen,csak erről szól a Biblia kedves Sefatias! .... Mindenki,aki Istenhez tartozott, szerette Őt,és a legmélyebb alázat volt bennük Isten iránt!

"Gyakorlatilag minden ilyen beszámolóból az derül ki, hogy nem az ember, hanem Isten volt a kezdeményező. az ember soha nem tett semmit annak érdekében, hogy a tapasztalás megtörténjen."

Igen Isten mindenkinek szól! Ezt a "keresst" minden ember megkapja. Gondolom anno Te is megkaptad,azért kerested. A baj csak az volt benne, hogy nem Isten segítségével mentél, hanem a saját magad értelme vitt rá, hogy ott keresd,ahol kerested!

De egy nagyon lényeges információ mellett elmész. Méghozzá, nem vallásokban kell keresni őt először! Mint írtam a vallást emberek alapították. Tehát,ha valakiről megakarok tudni valamit, akkor a biztos az, ha Őt magát kérdezem meg. És nem szomszédokhoz, és klubbokba járok azért, hogy halljak felőle. Az ember felveszi a telefont, és rácsörög az illetőre, levelet ír neki, vagy elmegy hozzá személyesen!
Noémimoza 2016.12.23 07:39:57
@sefatias: Kedves Sefatias!
" megtiszteltetés volt veled beszélgetni" Ezt nagyon köszönöm! Nem azért,mert hízelgő nekem, hanem azért, mert ha tisztelet van benned,akkor még van remény!

" de mivel nem sok értelmes dolgot mondasz," Mindenkinek van pásztora, mindenki csak azon a nyelven ért.

"ezért a továbbiakban ezt kihagynám." Ezt én tartom tiszteletben!

Ui: Imádkozz őszinte szerettel,hittel, szívvel és lélekkel Istenhez! Ne helyeken keresd,és ne mások véleményében!