Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurbánisztán

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
gyurbánisztán 2011.03.18 17:18:21
Október végén vonult ki az alkotmány-előkészítő bizottságból az LMP. Visszatérjenek-e, és vajon visszatérnek-e? Heti szavazás-összesítőnk. LMP: számolni kell velük c. cikkünkben arról írtunk, hogy a Fidesz okosan tenné, ha számolna Schifferrel és pártjával, és az új…..
Akkor és most?Orbán Viktor tegnapi beszédében azt mondta, nem ismeri el az 1949-es kommunista alkotmány jogfolytonosságát. Amennyiben ezt arra érti, hogy szerinte az 1949-es alkotmány jogi szelleme uralkodott az elmúlt 20 évben Magyarországon, abban az esetben Orbán Viktor mondjon le az…..
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
gyurbánisztán 2011.01.20 18:47:16
@barang: lemosta? Te egy másik ülést néztél? feltörölték vele a padlót!
gyurbánisztán 2011.01.20 18:47:20
@Publius Decius Mus: az EP szerepe felértékelődőben van, egyre több az együttes döntés. A Bizottság számít, persze, de az mindig is érdekcsoportok markában volt.
gyurbánisztán 2011.01.20 18:47:25
@HÚÚ: már régen nem lennénk, ha nem lenne Európa. Lassan napirendre térhetnétek Trianon felett. Szörnyűség volt, szörnyűség ma is, de ma már leginkább miattatok.
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Politikai Szótár LMP 2010.02.03 22:29:04
Ajánlószelvény – Amelyből szorgalmas internetes kampányunk és gyér számú lelkes önkénteseink által körzetenként már csak 714-et kell összegyűjtenünk. Bicikli – Amivel közlekedünk, főleg kampány idején, amíg a jogvédő munkánkért kapott szolgálati Saab-ot a…..
„A hatodik koporsóban nem csupán egy legyilkolt fiatal, hanem a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja, hány évünk is ott fekszik.” – mondta Orbán Viktor 1989. június 16-án.És milyen igaza volt.De hogyan kellene elhangzania e beszédnek 2009. június 16-án?  Valahogy…..
De wtf is Tóth Gábor? Állítólag ő Budapest Rendőrfőkapitánya, legalábbis ilyen minőségében tiltotta be a július 5-i LMBT (Leszbikus, Meleg Biszexuális és Transznemű) felvonulást. És hogy milyen alapon? Természetesen 'a közlekedés aránytalan sérelmére' hivatkozva.Gáborkám,…..