Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉsJólVanEzÍgy?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzurri Vissza a jövőbe 2010.06.28 09:42:00
 A fellépés véget ért, Lippi jobbra el és ez alkalomból itt az ideje, hogy vele együtt még jó páran jussanak hasonló döntésre. Végérvényesen lezárult egy emlékezetes generáció korszaka, a korábbi évekért a taps kijár, de ettől még a mostanra megmaradt főszereplők…..
 Hatalmas meglepetést okoztak Szlovákia futballistái a dél-afrikai világbajnokságon. Az uralkodó világbajnokot fantasztikus játékkal, 3:2-re verték és továbbjutottak csoportjukból. A siker értékét emeli, hogy egy igazi futballnemzetet búcsúztatták a vébé eddigi…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
ÉsJólVanEzÍgy? 2010.03.17 18:50:22
Csak a feléig volt energiám átolvasni a hozzászólásokat, de majdnem minden létező tévhit szerepeltetve lett a kedves laikusok által. :))))

Akkor én mint hozzáértő(nem a Nokiának dolgozom), elmondom mi az igazság:

1. A Nokiának van jelenleg a legjobban kiépített szervízhálózata Magyarországon. értékelhető Lg, Samsung vagy Sony szerviz !csak! Budapesten van.

2. A Nokia telefonok a legegyszerűbben javítható készülékek az összes márka közül, bármennyire is meglepő.

3. Ha egy telefon beázott, az nem azt jelenti, hogy a fél család azzal fürdött tegnap este, sok esetben elegendő egy kis izzadtságcsepp az arcról vagy a kézről és már meg is történt a baj, illetve az is könnyen előfordulhat, hogy egy harmadik személy áztatta be a kedves tulaj tudta nélkül!
Ráadásként annyit még elmondanék, hogy a hibajelenség nem mindig rögtön a beázás után jelentkezik, előfordulhat, hogy hónapok is eltelnek addig!!!

4. SOSEM ÁZTATTAM BE EGY TELEFONT SEM A SZERVIZBEN, MÉGIS RENGETEG ILYEN ESETTEL TALÁLKOZOM, AKKOR KI ÁZTATJA BE? A MIKULÁS?!!!

5. Azért mert valaki véletlenül kifogott egy hibás Nokia vagy bármilyen más márkájú készüléket és ezért soha többé nem vesz olyat, az egy BAROM.

6. A főpanel cseréje nem jelenti törvényszerűen azt, hogy valami végzetes hibája van a telefonnak, csak így könnyebb a javítás, plusz ne legyünk már olyan naivak, hogy azt hisszük milliméter nagyságú alkatrészeket fognak rendelni meg forrasztgatni az ott dolgozók, melyeknek nagy rész amúgy is integrált.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Kivételek mindig vannak és lesznek is, de nagyon kevés, ezért hányok ettől a sok okoskodástól amit itt nyomatnak egyesek, mindenféle rálátás és szakértelem nélkül.

u.i: Ja bocs, az hogy szomszéd Jóska Nokiája, amit újonnan vett, 2 nap után meghalt még nem elég tapasztalat. :D:D:D
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..