Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drednaught

0 bejegyzést írt és 963 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, ma egy nagyon sok szempontból különleges könyvet hozok nektek. Egy olyat, amit nagyon vártam, mert úgy tűnt, hiánypótló lesz. Egy képregényt, ami bemutatja mi is az a feminizmus, milyen problémákkal küzd a női politikai önrendelkezés lehetőségének felmerülése óta, illetve, hogy milyen az…..
Drednaught 2019.07.26 14:05:12
@chb:

"Amin gépel, azt tuti nem, Alan Turing ugyanis meleg volt... "

Nem is gondoltam volna, hogy egy bombe-gépen gépeltek. Ez ilyen meleg-szokás?
Szar lehet, hogy egy egész szobát foglal. Szerintem praktikusabb lenne egy pc vagy notebook, de hát istenem, ki vagyok én, hogy tanácsokat adjak.

" Ha ő nem is, én azért írok, jó? Csajkovszkij, Nagy Sándor, "

Azért homoként tudnod kell, hogy már az ókortól fogva nem azért voltak buzik, mert a farkat kívánták, hanem jellemzően a férfitársaságot vélték saját magukkal egyenlőnek. Nem véletlenül volt szinte mindenek gyereke, felesége és titokban művelték a homo részét.
De mondom, hogy nekem nincs bajom a melegekkel és minden felsorolt nagy elmét elismerek.

" olyan embercsoporton kéred számon, hogy legyenek tudósai és feltalálói, akiket kb. 30 éve engednek egyáltalán közel a tudományos élethez"

Jeez, kikről beszélsz?

"Édes drága barátom, ha nem vetted volna észre, sose arról volt szó, hogy a Ti jogaitokat csorbítani, hanem Nekünk is ugyanazokat a jogokat adni. Vegyük példaként a melegek házasságát: gondolod, hogy egy hetero házasság kevesebbet ér, ha a melegek is házasodhatnak? Mert szerintem nem, attól az még ugyanúgy házasság. Ha a feketék, vagy nők egyenlő jogokat kapnak, a fehér férfiak nem válnak automatikusan jogfosztottá."

1. Sose elleneztem a melegházasságot
2. A feketék és a nők egyenlő jogokkal bírnak, nézz csak utána.
3. Igazából nem is, mert ugya a Nők40 nyugdíjkedvezmény miatt én 6 évvel tovább kell,h goy dolgozzak. Tagadod?
Na meg van az Affirmative action a fekáknak, fehérként persze teljesíteni kényszerülsz. Megtehetné ugyan a feka is, hogy tanul és eléri az x pontszámot, de nem, mert ugye sokkal igazságosabb, hogy az esetleg 20%-kal többet tljesítő fehér gyereket rakják ki és adják oda a helyét valakinek, akinek kedveltebb a bőre színe.
Az is rendben van, hogy ha puncival a lábaid közt vállalkozol, akkor kapsz kedvezményes hitelt és felvesznek a programozóiskolába, de ha pöcsöd van, akkor pá-pá.

Szóval de, kurvára a férfiak és a fehérek válnak jogfosztottá és nem aról vna szó, hogy csak "ők is kapnak", hanem innen el, oda meg át, erről van szó.

De képzeld el, hogy milyen fogadtatása volna pl. egy Férfiak 35 nyugdíjprogramnak?
Vagy mondok egy könnyen indokolhatót is, amire persze nem fogsz válaszolni, mert nagyon is zavarbaejtő: a felsőoktatásban 60%-ban lányokat vezsnek fel, de hát ezt korrigálni illene, ugye?
Szóval legyen nemileg differenciált felvételi ponthatár, hogy meglegyen a két nem 50%-os felvétele.Érted, a fiúknak nem 450 pont, hanem csak 408, hoppá...

esetleg mit szólnál olyan programozótanfolyamokhoz, amibe sajnos lányokat nem vehetnek fel egyáltalán, de amúgy sok sikert kívánnak nekik a tanulmányaikhoz...máshol.
Nos?

" te nekem egy nagyon zavart léleknek tűnsz."

Gondolom elhiszed nekem pusztán bemondsára is, hogy milyen ijesztő magasságból szarom le.

"bizonygatniuk, hogy mennyire sokat tettek a fehér hetero pasik a társadalomért, mert leszarják ezt, ők ugyanis individuumként sikeresek."

Baszki, véletlenül kimondtad a lényeget. Valamiért ha egy nő ér el eredményt, vagy néger, vagy buzi, akkor arról ilyen fentebbi könyvek jelennek meg hangsúlyozva, hogy hú de nagyon nőként, buziként és négerként sikeresek, bezzeg egyetlen cisz-hereto-fehér férfi eredménye sem annak tulajdonítható, hogy az illető hetero, fehér vagy férfi.
Hallottál te hetero tudósok klubjáról?
Esetleg poolitikusról, aki azzal házal, hogy ő férfi és ezért szavazzanak rá?
Szóval az az igaság, hogy amit nektek csak akkor érvényes szarok rá, hogy milyen csoporthoz tartozik az, aki díjazható írte, ha ez fehér/cisz/hetero/férfi, bezzeg ha nem az, akkor azonnal nyilván van tartva: cigány kislány nyerte a versenyt, a fekete lyukról készült kép egy lánynak köszönhető(amúgy nem, de a sajtó így adta elő), végre lehetett volna női elnöke az USA-nak, Garrett Morgan fekete feltalálónak köszönhetjük az utcai jelzőlámpákat(amúgy nem, de mindegy)...

"Azonban az, hogy te LMBT blogokra jársz fel komment-csatázni, és fenyegetőzöl, és hisztérikusan irkálsz, hogy „de a hetero férfiaknak köszönhettek mindent” kissé a te önbizalmadról és a férfiasságodba vetett hitedről állít ki egy nem túl pozitív bizonyítványt. "

Nagyon, de nagyon rég leszoktam arról, hogy efféle "nem vagy férfi, ha ezt vagy azt csinálod"-féle manipulációkat magamra vegyem.
Tudom, hogy igazam van és nem fogok engedni belőle soha, csak mert rossz megítéléssel fenyegetnek.

Nem fenyegetőztem, hanem kijelentettem egy teljesne logikus és könynen belátható tényt.
Ha megpróbálnátok minket jogfosztani, akkor vérfürdő lesz az eredménye.
Ez minden csoporttal így van, amelyik elég erős és megpróblják ellehetetlníteni.
Ebben a konkrét felállásban viszont extra hátrányban lennétek, mert a legkevésbé agilis, harcképes és potens csapatok tartoznának hozzátok: színesbőrűek, nők, melegek, transzok...
Ez pusztán belátás kérdése, vagyis jobb, ha nem próbáltok kisemmizni minket. Ennyi.
Drednaught 2019.07.26 15:18:20
@Szilvió: Tiszta sor, hogy más a valóságészlelésünk és abban sincs vita köztünk, hogy nem kell győködni a másikat.
Nekem egyetlen dologgal volt bajom: kiválogattad azt a részét a párbeszédnek, ami már nem tetszik.
Nem! Vagy ne válogasd ki vagy töröld a többit is, hogy nehogy úgy tűnhessen egy külső szemléő számára, mintha megfutamodtam volna, mert mégis neked lett igazad, érted?
Te a mondanivalómat nem akarod a felületen látni, én meg azt nem, hogy a mondanivalómat így úgy csavarva, toldva, megfosztva más szöveget tökrözzön.

És mellesleg tisztelem az idealista fasz mivoltodat, mert a szólásszabadság igenis fontos dolog.
De továbbra sem vitatom el a moderálás jogást, de ha valaki él vele, akkor ne válogassa meg, hogy a másik mely szövege tetszetős és mely nem, melyiket tartja meg és melyikre nem enged már válaszolni. Nekem ennyi a kívánságom továbbra is, a többit tiszteletben tartom.
Drednaught 2019.07.26 20:06:03
@chb: "Hát deés meg is történt a munkahelyemen..." - ergo Te vérig vagy sértve, mert egy nő kapta meg helyetted a munkát. "

félreértettél kispofám. Köremailt küldtek egy nap, hogy mostantól nőkkel töltik fel a középvezetők helyét és rá két héttel be is hívtak a mér régen megszervezett meetingre, ahol megmondták, hogy sajnos a valóban kijáró és beígért pozit nem tudják felajánlani és, hát olvastam én is az új direktívát.
És valóban odaadták egy csajnak. Az elsőnek, aki jelentkezett...

"Mert szerintem sokkal több diszkrimináció ért engem, mint Téged"

És mégis milyen alapon jelented ezt ki?
Na?
Hát mert így vagy szocializálva: victim-tokeneket gyűjtötök, amiket pozíciókra és jogokra váltanátok a végén, de amúgy magasról szarod le, hogy valójában engem mennyi diszkrimináció ért. Ha belegondolsz, szerinted engem nem is érhetett soha diszkrimináció, nemde?
Valld csak be...

"Növessz tököt, legyél férfi, lépj túl a kudarcon, dolgozz kétszer olyan keményen, és nem lesz se nő, se feka, se meleg, se senki aki az utadba állna"

Érdekes, hogy ugyanezt nem javasolnád a nőknek, akik kvótával akarnak helyhez jutni.
Amúgy de, már az utamba állt, mert megtehette.

Amúgy én is tudok neked adni egy rettentő érdekes linket: www.thedailybeast.com/the-truth-about-women-in-combat
Qrvajó olvasvány, de tényleg.

A lényeg azonban a tieden is ott van: max 20% a nők aránya, szóval miért is nincs ide is kvóta?
ÉS ezen belül a fronton viszont: "-- Enlisted women made up 2.7% of the military's front-line units. Women were barred from the infantry, but were allowed to serve on gun crews, air crews and in seamanship specialties. Among officers, women represented 5.4% of those involved in "tactical operations.""
Tehát összegezve a nőkre kurvára kisebb teher hárul, öredékük kerül tűzharc közelébe, jóval veszélytelenebb nőnek lenni, de mégis magasabb arányban csinálnak belőlük tiszteket és jóval kisebb esélyük van gyávaság miatti hadbírósági eljárásra.

Részemről is le van zárva a téma.
Hatalmas felháborodást okozott a napokban egy tábla, mellyel kitiltották a kelet-európaiakat egy oxfordshire-i horgászparadicsomból. Most komoly fordulat történt az ügyben. A táblát azóta levették..
Drednaught 2017.12.25 13:05:04
Drednaught 2017.12.25 19:12:53
@karandash: Lehet, hogy jót is tesz, de fenntartom az angoloknak is a jogot, hogy maguk rendelkezzenek a saját birtokaikkal, azt vegyenek fel a cégeikbe, akit akarnak,stb.
Vagyis joguk legyen megrohadni a pontyhalmaikon, ha épp ezt szeretik.
Ne feledd, hogy a mi önrendelkezési jogunkat csakis akkor védhetjük meg, ha mások hasonló jogát is elismerjük.

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Szóval a migrikkel szemben bűnös dolog az általánosítás, de a magyarral szemben megengedhető? "

Nem. Mindenkinek fenntartom a jogát. Ha az angolok nem akarnak velünk keveredni, ehhez joguk van és ezt a jogot nem szabad elvitatnunk tőlük. Az az ő földjük és megvannak a saját szokásaik.
ez meg a mi földünk és mi is csak azzal akarunk keveredni, akire rámutatunk.
Részemről nincs itt kettős mérce.
Az angolnak legyen joga távol tartani bárki nemkívánatosat a tavától.
Drednaught 2017.12.25 20:09:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Őszintén szólva én ezután nem fogok Nagy-Britaniába látogatni, mert nem szeretek olyan országba utazni, ahol nem látnak szívesen."

Nem arról van szó, hogy nem látnak szívesen, hanem hogy mi végett akarsz oda menni?
Megnézni a látnivalókat, esetleg héderelni pár hónapot? Annak örülnek.
Esetleg hiányszakmában elhelyezkedni? Annak is örülnek.
Azt nem szeretik, hogy kötelező mindenkinek kinyitni a kapukat és függetlenül attól, hogy hasznos-e és törvénytoisztelő-e az illető, juttatásokkal ellátni.
Szerintem ezek ismerős motívumok mifelénk is...

"Ezzel is egyetértek, DE ezt nem teheti faji vagy származási alapon. Mert ez ugyanolyan diszkrimináció, amilyen az USA-ban volt az, amikor a négereknek csak a busz hátuljában volt szabad utazniok. Elfogadnád az új apartheidet, most éppen a kelet-európaiak ellen?"

Hát persze!
No persze tudom, hogy a buszos hasonlatod reductio ad absurdum, de valljuk emg, hogy ezek a dolgok mindig is jelen voltak minden országban.
Ha külföldi vagy, nem vagy jogosult minden ellátásra.
Ha Zuglóban laksz, de nem ide vagy bejelentve, akkor sem kaphatsz a zuglói specifikus ellátásokból.
Ha egy családnál laksz, nem kapsz ugyanúgy zsebpénzt, mint a gyerekek.
Ezek érthető dolgok.

Amúgy meg a buszon való különutazást illetően jó poén, hogy épp valahol most vezették be, hogy lesznek külön női kocsik a metróban, mert félnek az erőszakolóktól.
Igazából tehát a kirekesztés mindig is létezett és egyre újabb hullámait látjuk, másrészt meg csak érdeklődés kérdése, hogy justyolhatónak látod-e rá az adott indokokat vagy sem.
A múlt héten mozikba került Az utolsó Jedik a Star Wars-széria talán legvitatottabb epizódjaként fog bevonulni a történelembe. Nem tagadhatom, a többséggel egyetemben én is ellentmondásosan viszonyulok a filmhez: méltányolom az újszerűség igényével meglépett, bátor dramaturgiai fordulatait, továbbá…..
Drednaught 2017.12.23 15:33:45
Másnak is feltűnt a filmben a könyörtelen femináci retorika?
A jó oldal lényegében egy Benetton-plakát: velünk a néger, a kínai, a latino. Minden jó vezér nő, de még a helyetteseik is, sőt a kis gépkezelők többsége is.
Ezzel szemben a gonosz oldalon még egy női gépkezelő sincs, csak "hófehér" ruhás rohamosztagosok, férfi gélkezelők, a fővezérek mind férfiak, akik ráadásul híján vannak minden férfi erénynek(kb. olyan Hux és Kylo minden közös jelenete, mint amikor az óvodában összevesznek a rendőrautó-matchbox használati jogán).
Kylo egy hiszits kölyök, aki minden rohadt parancsot 10szer megrág, de legalább sosem következetes.
Egy tanulatlan, képzetlen kislány is megalázza a harcmezőn.
Hux tehetségtelen, hisztis.
Így végiggondolva szerintem az írók fogták az eredeti írást és minden egyes szereplő nemét egyszerűen megváltoztatták, így kerültek a karakter-jellemek épp ellenkező testbe.
A többi férfi szereplő is iszonyatosan megalázó ábrázolást kapott: Benicio del Toro áruló, Luke egy gyáva, depressziós, béna, sértődött vén manó lett, de még a szent Yoda is csak egy beszívott, hippi koalának tűnik, aki annyira élvezi a tábortüzet.
A nők? Már győztes csatával a pedigréjükben érkeztek a filmbe, az evakuálást intéző, majd soha többet szerepet nem kapó vezér is nő kellett hogy legyen, Leia, Laura Dern nyugodt, önfeláldozó, tapasztalt nő, aki megint csak kiket tud a földbe alázni egyetlen rúgással? Férfiakat.
A néger srácot is a kis kínai csaj menti meg.

Fogalmam sincs, hogy miért kellett ez a túlkompenzálás, de rohadt felesleges volt.
Megerőszakolták az eredeti sorozatot, sőt az univerzumban korábban gondosan felépített minden fogalmat is.
A jedik lovagokból szánalmas pojácák lettek, az erő egy vallásból trükk lett. A csillagrombolókból és csatahajókból, a terror jelképeiből, a legimpotensebb járművek az egész univerzumban.
Bombázók az űrben... édes istenem :(((
Drednaught 2017.12.24 13:18:38
@scsaba1: Tartok tőle, hogy ez most nem olyan divathullám. Ebből ki akarnak hozni valami nagyot.
Nézd meg mit tesznek Matt Damonnal: aki más véleményen van, mint a femináci rohamdroidok, azt megfeszítik és elpusztítják.
Kisebb szünet után folytatódik a “Tíz ok”-sorozat, melynek keretein belül jártunk már Angliában, Ausztriában, Írországban, Norvégiában, Franciaországban (a sorozat eddig részeit itt találod), most pedig Svédország, azon belül is Stockholm következik. A szerző régi ismerősünk, Bandirepublic, aki…..
Orbán jelenleg adja a nagyfiút, de lehet, hogy lyukra fut. A populisták remekül vannak, egy Marcon nem csinál tavaszt? Évszázadokig tart, amíg Közép-Európában kialakul a fejlett demokrácia, de az Erste vezérét nem zavarja, hogy jelenleg egy-két őrült van hatalmon a térségben...
A stáblista felbukkanásánál félig érett almába harapott, bizonytalan tekintettel fordultam mellettem ülő barátaimhoz. Hasonló reakciókkal találkoztam a fogadóoldalon is. 2 és fél óra után oda jutottam, hogy részben sikerült megértenem az új Star Wars film imádóit és fanyalgóit egyszerre...
Drednaught 2017.12.22 14:00:23
Te, nem tudom. Nekem ez a film nem tetszett.
Akciófilmnek közepes, SW filmnek fos volt.
Akaratlanul is megpróbálja az ember beilleszteni a már kész, elősütött univerzumba és nem, nem illik bele.
- az Erőt szánalmas idiótasággá silánytották
- a Jediséget megalázták. Luke méltatlan rá, Yoda egy beszívott, vigyori kis koala lett, a főgonoszt,a félelmetesség netovábbját folyton lealázza minden szereplő, akinek a közelébe kerül
- súlytalan a jó és a rossz is
- idétlen poénok, nem fejlődő karakterek, oda nem illő szerelmi szál,, súlytalan összecsapások
- iszonyatos dramaturgiai hibák és logikai bakik(a film elején a flotta konkrétan semmit nem csinál. Ott van vagy egy tucat csillagromboló...érted, csillag-romboló, de egy kurva lövést nem adtak le). Akik elhúztak a menekülő hajóról, hogy legyen egy második, unalmas szál is a filmben, azok módszerét miért nem alkalmazták egész addig?

Végezetül egy személyes rossz érzés: ez egy feminista katyvasz volt. Annyira izzadtságszagú bűntudat volt kiérezhető minden percéből, amiért a korábbi részekben kevés nő szerepelt, hogy azt a cukiskodások mézillata is képtelen volt elnyomni.
Sőt, ha elkezded papírra vetni a férfi és női karaktereket, egy mezei férfigyűlölő alaphangot kapsz.
A férfiak a filmben sértődött, gyáva vénembereke(Luke), árulók(Benicio d. Toro), korcsfajzatok(Chewbacca, Yoda), tömeggyilkos szörnyek(Snoke), nyuszifül, kiképzetlen kislányok által is földbe gyalázható, Tokio hotel hasonmás, gendefluid ki szarok(Kylo), töketlen kötelező fekáa, akit mindig lányoknak kell megmenteni(a feka srác), kötelező "Mr.Nedvesbugyi", szabályokra magasról szaró szépfiú, iszonyatosan tehetségtelen és súlytalan katonai vezető(Hux).
Ezzel szemben a nők?
Mind vezér, elhivatott, önfeláldozó, képzett, eleve csak győztes csatákkal a CV-jében érkezik. Képzettség nélkül is elveri a jediket. Ott vannak az önfeláldozók, a hősök, a tehetségesek. Még az a one-off szereplő is, aki az evakuációt vezette az elején, majd soha többet egy sora nem volt, még az is nő kellett, hogy legyen.
Még a casino jelenetekben is minden dekadens, fegyverkereskedő szörny férfi.
Ha megnézed, a jók oldalán minden vezető nő volt, a rosszak oldalán egyetlen nő sem volt.

Én ebben iszonyú túlkapást láttam.
Drednaught 2017.12.23 18:21:19
@Sir lovag: Tökjó, hogy felhoztad.
Ki a fasz az?
Mi volt a szerepe?
Tudsz hozzá akár egyetlen jelzőt is társítani?
Tudod, hogy miért nem?
Mert szimplán utólag írták bele a sztoriba, mert már az íróknak is fájt, amit feljebb írtam.
Egy oda nem illő részbe, amolyan megakasztásként, beletettek egy....semmit, de legalább nőstény semmit.
Gyakorlatilag bármelyik másik jelenetet is megakaszthatták volna egy utólag beékelt párbajjal, aminek a világon semmi hatása nincs a történetvezetésre.
Mondjuk amíg úton vannak a casino bolygóra, jöhetett volna egy ellenséges vadász, pörögnek kettőt, a gonosz meghal, ők pedig folytatják útjukat.
Pontosan ez történt, csak egy másik részén a sztorinak.
A szexuális élet szempontjából 2017 tragikusan rossz év volt. Mármint a nagy összképet nézve, hiszen számos országban egyszerűen nem szexelnek eleget az emberek...
Drednaught 2017.12.21 11:35:23
@igazi hős:
"Kinyírja a szexuális életet" Ez poénnak szar, érvnek meg hülyeség.

Érdekes, de én mást hallottam a gyerekes ismerőseim túlnyomó többségétől.
Gondolom mind mocskos hazug emberek, akik csak félre akarnak vezetni, ugye?
Drednaught 2017.12.21 18:34:09
@Bolshevik: Na, egyszer és mindnekorra szeretném lezárni ezt a témát, mert komoly fogalmi zavaraitok vannak.

"Ezzel együtt vannak olyan cselekedetek, amik másoknak is jók (esetleg nagyon jók), ezeket önzetlennek nevezzük, ha meg olyan dolgokat csinálsz, ami másnak nem jó de neked igen, azt meg önzésnek.

Összekeverni a hétköznapi "önzés" jelentését azzal, hogy az ember végső soron mindent a világon a maga akaratából csinál, és ebből kihozni, hogy pl. gyereket vállalni önzés, buta dolog."

Ha olyat cselekszel, ami másoknak jó - nem másoknak is, nincs ott is, "is az nuku! - az az önzetlen cselekedet.
Ha te olyat cselekszel, ami másoknak is jó, de elsősorban neked, az nem önzetlenség.

Mlmondom, hogy az övével egyenértékű érvelés a részemről mi volna: Nem akarok gyereket, mert aggódom a túlnépesedés miatt, illetve túlszennyezzük a bolygót is.
Ekkor mondhatjuk, hogy kvázi jót cselekszem másokkal, hisz nem csökkentem az életterüket, nem növelem a környezetszennyezést, kisebb ökológiai lábnyomot hagyok ezen a becses planétán.
Valójában épp annyira baszok én az ökológiai lábnyomomra, mint amennyire ő a nyugdíjrendszer érdekében dugott össze gyereket...
Drednaught 2017.12.21 21:32:48
@Jossarian: Most úgy csinálsz, mintha erről én nem tudtam volna nélküled is.
Persze, kihalok, ez ezzel jár. Nincs is ezzel semmi bajom.
Gyerekkorában mindenki megtanulja, hogy Jézus egy „rongyos istállócskában” született, ahol jászolba fektették, miközben a marhák és szamarak lehelték őt, hogy ne fázzon. A napkeleti három királyok, Gáspár, Menyhért és Boldizsár aranyat, tömjént és mirhát hoztak neki, és leborultak előtte. Azonban…..
Drednaught 2017.12.21 20:47:04
Power kritikáját itt olvashatjátok Az ébredő Erő után azzal mentegetőztek a legtöbben és ütötték el a negatív kritikákat, hogy J.J. Abrams filmjének hatalmas feladata volt azzal, hogy újjáélessze a Star Wars-univerzumot, kielégítse a mindenért az asztalt verő rajongókat, és maga a rendező is…..
Izgalmas életem van. Szeretem, hogy a blog kapcsán random idegenekkel is nagyokat beszélgethetek a szexről. Így történt ez legutóbb is, amikor egy idegen férfi a saját méretével kapcsoaltos félelmeiről kezdett mesélni.  Fotó: arielrobin @ Pixabay Nem volt mindig így...…..
Drednaught 2017.12.19 17:28:16
@Prognozuoti Blasio: Köszi baszki, most jól megtanítottad Lilit férfimódon dugni.
Napok kérdése és talán orgazmusa is lesz :)
Drednaught 2017.12.19 17:46:21
@*jinx*: Pont ez volt az első gondolatom, mikor olvastam ezen tüneményes sorokat.

@dr. mesterséges színezék: Szerintem igen negatívan. Kevés kivételt tudok elképzelni. pl.
- az anyósától kapta azt a függönyt és eleve gyűlölte
- a szeretője már beletörölte a farkát, így már legalűbb nem bukhat le az ott lévő farok folt miatt
- Poliliről van szó és végre egy 36 centis, színizom-dákó törlődik a selyemfüggönyébe
- szarik ő a függönybe törölt farokra, de végre kipróbálhatja az új mosógépén a függöny-programot
Drednaught 2017.12.19 17:54:39
@dr. mesterséges színezék: Vaaagy lehetséges, hogy csak Polili vett túl nagy függönyt és tudat alatt úgy próbálja ezt feldolgozni, hogy egy elég nagy faszt keres hozzá...
Hiába, a hollandoknál nem véletlenül nincs függöny.
A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők 61 százaléka, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 75, a férfiak csak 65 százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben...
Drednaught 2017.11.17 18:11:56
@Misfit78: Kicsipicsa, nem kell minket félteni. Rendesen megnevelt nőket fogunk szerválni, nem pedig ilyen szétfolyó, anyagias fapinákat, mint te vagy.
Te mehetsz nyugodtan francia gecit nyelni, csak utána ne felejtd el megköszönni az új istenednek, allahnak, hogy eléd tette ezt a lehetőséget.
Drednaught 2017.11.17 19:09:25
@Endre Kis: Könnyűnek nem mondanám, de nem panakodom.
Drednaught 2017.12.19 09:51:49
@El Amante: Te akkora egy fasz vagy, öreganyám...
Az a megtiszteltetés ért, hogy nő létemre meghívtak egy helyre, ahol majd szexbaba szolgáltatás fog működni. Bevallom, már a gondolattól is borsózott a hátam, de hát mégis mikor lenne nekem lehetőségem ILYEN helyre eljutni? Mentem. Mi is az a szexbaba? Mindannyian emlékszünk talán azokra a…..
Drednaught 2017.12.18 13:09:56
@Drednaught:

rézben...
Freud jót röhög :)
Drednaught 2017.12.19 09:36:57
@Mia and me: Az igazság az, hogy az élő "csöcsikék" azok, akik a házassághoz ragaszkodnak foggal-körömmel.
A férfiak elvannak egyoldalú kötelmek nélkül is, legalábbis én így tapasztalom.
Ha megnézed csak az utóbbi egy év cikkeit, lesz benne önmagával házasodó nő, egymással házasodó nők egymással házasodó férfiakénál 3-szor nagyobb válási statisztikái, saját anyjával házasodó nő, kutyájával házasodó nő,stb.
Hasonlóan a "már eltelt x idő, most már kérek egy szaros gyűrűt!" attitűd sem a férfiakat jellemzi, szóval megnyugtatlak, nem kell félni a fentebbi scenariotól.
Drednaught 2017.12.19 09:48:57
@Mia and me: Maradjunk hát annyiban, hogy mindkettőnk szerint a másik olvas rossz újságokat, rendben?
Bizonyára minden autót vezető személy számára ismerős a helyzet, mikor a minket hátráltató, párhuzamos parkolásban ügyetlenkedő, vagy épp az agresszíven, hátulról nyomuló, majd hirtelen előző személy autójába kíváncsian benézünk. Ki ő? Bárkit is látunk ott, legtöbbször a "Tipikus nő!" vagy "Tipikus…..
Drednaught 2017.12.18 09:55:56
Szerintem ez elég felszínes lett.
Egyrészt a férfiak hamarabb, gyorsabban és jobb eredménnyel szereznek jogsit, másrészt ők azok, akik már gyerekkorukban is autós játékokkal, videójátékokkal játszanak.
A jobb térlátás és fókuszáló képesség perdöntő, mert amit "multistaskingnak" eufemizáltál odafent, az valójában a koncentráció hiányát jelenti és ezt mindenki bőven igazolhatja. Gyakorlatilag egyfolytában telefonáló(női) soföröket látok mindenhol az utakon, amikből ugyan nem halálos balesetek lesznek(mint a szemétkedő, piás, drogos férfi soföröknél szokott), hanem több, kisebb anyagi kárt okozók, de sokkal könnyebben elkerülhető, felesleges balesetek.

De, ezek az eredmények mind átlagolásból jönnek, ami itt baromság, mert nem az átlag soför fog beléd menni, hanem egy konkrét ember egy konkrét szituációban. Minden vezetési szituáció egyedi és a szabálykövetésen felül két dolog tud biztonságot nyújtani: az autó uralása és az egyértelmű kommunikáció az úton és ezekben jobbak a férfiak.
Sőt, a férfias nők is!
Minél feminibebb egy nő, annál kevésbé érzem azt, hogy tudja mit csinál vagy hogy amit csinál, azt szándékosan teszi.

Végezetül a tájékozódásban is van egy hatalmas gap, ami számomra érthetetlen.
Azt gondolnánk, hogy a GPS-ek korában ez már alig jelent problémát, de nem, mert a térképolvasás sem egy női erősség.

Azt viszont be kell látnom, hogy a söför nemétől függetlenül szarul érzem magam az anyósülésen...
csetlekbotlok Férfi az ablakban 2017.12.10 22:00:26
A következő történet után, lehet, hogy egyesek megkérdőjelezik, vajon méltó vagyok-e arra, hogy a „felnőtt” címet viseljem. Mindenesetre, ha a válasz nem, azt hiszem, akkor sem esek kétségbe. Történetünket eddig fent tartottam a polcon, közvetlen az alvó macim mellett, amit 12 évesen kaptam…..
Drednaught 2017.12.14 16:24:06
@csetlekbotlok.blog.hu:
Cseti, ez tényleg elég tipikus történet.
Egyszerűen nem a másikba szeretsz bele, hanem abba, amit elkézeltél magadnak. A hangja/írásai csak egy vázat jelentenek, minden olyan tulajdonsággal, amibe beleszertsz, már te ruháztad fel.
És itt is van a lényeg: ha és amennyiben ezek után találkoztok, az elképzelt szerelmesed képe összeomlik, mint egy kvatumszuperpozíció, ha megtörténik a megfigyelés. Amit kapsz, szükségszerűen kevesebb annál, mint amit vártál. Ez csalódottságot okoz, aminek ellensúlyozását ösztönösen a másiktól várod. Nem teljesül és te becsapva érzed magad...

Egy időben másodperce pontosan meg tudtam mondani, hogy az aktuális randipartnerem szemében mikor láttam ezt az összeomlási pillanatot és onnantól tűnt el végérvényesen az addig folyamatosan flörtölő, vigyorgó, rajongó nő.

Javaslat: ne húzd cseteléssel az időt, mert épp a kapcsolat lehetőségét rulettezed el gyorsan múló élményekért.
Drednaught 2017.12.14 17:37:21
@csetlekbotlok.blog.hu: Lehetnek kivételek, de biztos, hogy nem alapoznék azokra.
Velem soha nem volt ilyen pl. Nem működött utána.
Valameddig persze el lehetett jutni, de én soha nem jutottam el odáig, ameddig azt bármelyikünk vizionálta a csetelős időszakban.
Sokan már akkor féltékenykedni kezdenek, ha partnerük mással is szóba áll, ezzel nem egyszer bosszantva minden felet. De vajon miért alakult ki mindez, ha még csak néhány ezer éve élünk (már ahol) monogám kapcsolatokban, miközben előtte évezredek teltek el poligámiában? Ma egyre többen hangoztatnak…..
Drednaught 2017.12.14 15:17:55
@Szarazinda: Te most szépen langyossá relativizáltad azt, hogy az asszony közvetlen hozzájárulása kéne az ellene szóló, a csalását igazoló, a te anyagi kihasználásodat egyedül megakadályozni képes, 100%-os bizonyíték megszerzéséhez?
Vagy tényleg a szóhasználat ütött be ennyire?
Persze, törvény szerint létezhet olyan scenario, aminek a végén el lesz végezve a teszt... csak ez alig segít azokon, akik nyílvánvaló okból akarják elvégezni: az ő érdekük, hogy megtudják az igazat. Ha valami a férfiak érdeke, egyedül a férfiaké, akkor azt betiltják. Erre akartam rávilágítani.
Drednaught 2017.12.14 15:29:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Amit mondani akartam ezzel, hogy nincs az a törvény, ami elég embertelen ahhoz, hogy ne vezessék be, ha az áldozatai kizárólag a férfiak. Ennyi.

Hasonló a hozzáállás egy rakás témában, pl. abortuszhoz való jog(amit mellesleg teljes mértékben támogatok): a nők jogot formálnak ahhoz, hogy ha megesnek akaratuk ellenére, de meggondolják magukat, akkor a férfi akarata ellenére is megszülhessék azt, ellenben a férfiaktól elvitatják azt a jogot, hogy legalább financiális abortuszhoz folyamodhassanak ilyen esetben.
Vagy váláskor ki se teheted a volt nődet a lakásból, ha nincs hova mennie és van gyerek, mert a gyerek joga a megszokott környezetéhez és a nő joga az indoklás nélküli váláshoz is egyszerűen fontosabb, mint a vagyonoddal való rendelkezési jogod.
A gyerektartást még akkor is ki kell fizetned a megszabott mértékben, ha azzal már a saját létbiztonságod van veszélyeztetve.
...
Drednaught 2017.12.14 15:51:07
@csakférfi: Amúgy én nem vagyok kifejezetten monogámia-párti. Egyszerűen ez a pragmatikus megoldás és ezért terjedt el.
A pragmatizmus igen fontos társadalomalkotó elem volt. Egyedül mostanában igyekeznek ingorálni és társadalmat tervezni holmi liberális, balos alapokon.

Anno pl a görögök engedték a buzulást, amikor túlnépesedtek, aztán ha háborúban megpusztult a népesség, betiltották.
Aztán volt, hogy túl sok gyerek született és olyankor kirakták őket a város határában, ami kvázi a halálos ítéletük volt.
A busmanoknál annyira ki van számítva, hogy a nomád életmódhoz ki, milyen szállítókapacitást jelent, hogy ha volt egy olyan kölyök, aki még nem tudott önállóan járni, ezért lefoglalt egy szükséges emberi kapacitást, ami hiányzott a felszereléshez, azt a kölyköt egyszerűen ott hagyták.
Japánban Narajama ünnepén a munkaképtelen öregek maguktól vonultak be a kéngázos barlangbe meghalni.
Ezek mai szemmel kegyetlen, barbár, embertelen dolgok, de a gyakorlati hasznuk felmérhetetlenül fontos. Mindezek eredménye az, hogy a mai generációk itt élhetnek és ennyien.

Amúgy igen, marhára jó volna mindnekivel össze-vissza dugni, de megbűnhődsz érte többszörösen is.
Logikus tehát, hogy nem teszed. Ez a célravezető.
Amikor viszont a férfiakat fosztják meg a jogaiktól, nem mondják ki az igazat, hogy alsóbbrendűek vagyunk és ezért kevesebb jogot akarnak adni, hanem holmi ködös marhaságokra hivatkoznak.
Mindezt azért, mert ha kimondanák, hogy a nő félrebaszását azért nem szabad büntetni, mert abból gyerek lesz(össztársadalmi jó), a férfit szolgáló jogorvoslat pedig akár éhező gyereket(össztársadalmi rossz), akkor tudják, hogy a férfiak többé nem lennének motiváltak a kooperációban.
Hogy mi erre a bizonyíték?
Kérdezz meg 10 nőt erről az apaságis kérdésről. Kilenc biztosan azt fogja mondani, hogy helyes, mert... a GYEREK érdeke ez. Igen, ma egy gyerek értékesebb, mint egy férfi. Ezt azért nem mondhatják s szemedbe, mert nálad van a vagyon, amire sajnos szükségük van.
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Amikor elindult a Viszlát, kétharmad! blog, majd az arra épülő mozgalom, sokan nem értették, mit akarunk a kétharmaddal. Hiszen el kell söpörni a Fideszt, egyszerű, mint az egyszeregy, nem? Szeptember óta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és most mintha az ellenkező végletnél tartanánk: a sajtóban…..
Drednaught 2017.12.13 21:46:15
Jobboldali világlátású, konzervatív vagyok, aki a Fideszre fog szavazni.
Rájuk fogok szavazni a trafikmutyi, a közpénzmutyi,stb. ellenére is, amiknek teljes mértékben tudatában vagyok.
Azért fogok rájuk szavazni, mert jelenleg ők a legjobbak, ami a piacon kapható.
Kell ide az erős vezető, aki nem fekszik le az EU vezetésének. Olyan vezető, aki kiáll és azt mondja, hogy mindenki fog egy téglát és falat építünk, hogy távol tartsuk a veszélyt, nem pedig holmi javaslatokat küld több évvel későbbi megtárgyalás céljából valami távoli parlament elé olyanoknak, akik luxuskörülmények közül nyomják a komcsi rizsát.
Szóval azt kell mondjam, hogy a mostani időkben egy retkes Orbánra van szükségünk és nagy szerencsénk, hogy van is egy kéznél.

Mindazonáltal elismétlem, hogy nem vagyok vak és látom, hogy mi folyik a háttérben, hogyan vannak ellehetetlenítve egyes piacok, hogy helyzetbe hozzanak saját érdekeltségeket.
Látom, hogy az ÁSZ politikai céllal lehetetleníti el a legfőbb ellenzéki pártot, amelyet szívből rühellek és amelyre még Gyurcsánynál is kevésbé szavaznék, de mégis utaltam a számlájukra 10e forintot, mert akarom, hogy elinduljanak, megmérettessenek, vitára kényszerítsék a többi pártot.

Mellesleg van az ellenzéknek egy jokere, amiről nem hajlandó tudomást venni, mert talán kényelmetlen számukra a személyes: Schiffer András.
Nem feltétlen értek vele egyet, de az az ember mértéket tart és sokkal több van benne, mint egy piszkosul elvtelen "minden mindegy, csak pusztuljon a Fidesz"-féle kollaboráció. Neki vannak valódi gondolatai és képes valódi kritikát megfogalmazni.
Sokkal, de sokkal nemesebb ellenfél lenne, mint Kiskarácsony vagy Fletó.
Drednaught 2017.12.13 22:31:04
@feketeesfeher: Megmondom: azzal, hogy nem szavazok olyan pártra, amelyik engedne a kvótáknak. Amúgy ha odáig jutunk, önként jelentkeznék és mennék le a határra őrt állni.
Drednaught 2017.12.13 22:36:48
@feketeesfeher: :)
Mert mit kéne tennem, ami elismerést váltana ki belőled?
csetlekbotlok SzeretŐ 2017.12.08 12:05:50
Voltál már valaha szerető? Belemenni egy viszonyba! Titkos találkozgatások. Miközben a másiknak vagy nekem ott a párom. Hazugságok, lopott órák… És miért? Egy óra jó szexért?   Nem ilyen egyszerű… Az nem úgy volt. Csak elkezdtünk beszélgetni és … véletlen. Hogy lenne már véletlen? Mikor…..
A hidegháború és persze a James Bond-láz megannyi kémsorozatot kitermelt, ám a popkultúrára egyik se volt akkora hatással, mint a Mission: Impossible. Bruce Geller 1966-ban hívta életre a képzeletbeli hírszerző csoportot, mely ugyan a valóságon alapult, de Fantomast idéző arcváltó maszkjaival attól…..
Csak annyit mondok "juhúúúú"     Íme a lista az Első Találkozás magazin szerint (https://www.elsotalalkozas.hu/magazin/legjobb-20-parkapcsolati-blog-ime-a-nyertesek ) Boldognak lenni - párkapcsolatban vagy egyedül Két párkapcsolati tanácsadó blogja Bízz magadban - A jó párkapcsolat…..
Drednaught 2017.12.11 23:45:22
@csetlekbotlok.blog.hu:
Cseti, most mit vagy úgy oda? Én meg egyszer harmadik lettem egy fókaidegelő-trollversenyen.
Drednaught 2017.12.12 09:44:07
@csetlekbotlok.blog.hu: Eddig négyszer. Az ötödik utánra csetikupont igértél...
Parttalannak látszó vita nyílt ki arról a kérdésről, hogy mi a jobb az ellenzéknek? Két lehetőség van. Az egyik, hogy közös listán közös jelöltekkel indulnak a pártok, a másik, hogy önálló pártlistákon, de közösen egyeztetett és támogatott egyéni jelöltekkel indulnak harcba a 106 egyéni körzetben.…..
Drednaught 2017.12.06 13:28:37
@Sexual Harassment Panda: Na jó, de akkor most TFH én vagy Mr. Momentum vagy Ms.LMP és összejön a 19-re lap. Mi a szart kezdek?
A magyar Jamaika-koalíció még a németnél is abszurdabb gondolat.
Ha belemennek, akkor a saját identitásukat köpik le, hisze mennyivel jobb egy Jobbiknak lefeküdni, mnt egy Fidesz kormány alatt hiteles ellenzékként működni?
Sőt, objektíven nézve kinek a kormányzása lehet karakteres, működőképes, döntésképes, egy Fidesz- vagy egy hiperjamaika-koalícióé?
Szóval összességében mennyire érdeke valóban az országnak egy ennyire abszurd kormány?

Én azt mondom, hogy oké, váltsák le a Fideszt, de akkor olyan párt/koalíció tegye, amelyik
- hiteles
- számszakilag is támogatott(ne csupa 2-5%-os pártból legyne összetákolva)
- legyen programja
- a programja térjen el a Fideszétől
- szakpolitikai tervekkel bírjon, ne pedig csak "arcai" legyenek
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..
Drednaught 2017.12.04 21:17:41
@erkölcsi hulla: Van az negyvenes is... Miss Narancsbőr.