Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuricza Nagy György

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Populista-e vagy? 2016.11.24 14:21:00
Jön föl a populizmus! − hallatszik a felkiáltás/jajszó sokfelől manapság, a politika és politikusok új hullámának láttán. E sorok íróját is meg-megkérdezik erről a témáról, s van is miről vitatkozni. Mondjuk első körben arról, mi is az a populizmus; aztán arról, hogy problémás-e egyáltalán ez a…..
Gyuricza Nagy György 2016.12.06 06:03:41
A tavaszi iskolai igazgató választás egyik legdurvább történetére hívom fel a figyelmet!
Budapesten a Bánki Donát Szakközépiskola igazgatója volt Fehér Dalma. A vezetésre alkalmatlan, az emberekkel nem tud bánni . A vezetői módszere, amit a romániai kommunizmusból hozott át, az volt, hogy még annál is jobban féljenek tőle, mint ahogy utálják a beosztottai. Ezért meg is tett mindent. Az igazgatói pályázaton, ahol ellenjelölt nélkül indult, csúful megbukott. 70% felett nyilvánították őt alkalmatlannak. Ezek után megfúrta a Centrum köztiszteletben álló szakmai igazgatóját, akit el is távolítottak a Centrumból. Őt nevezték ki a Gépészeti Centrum szakmai igazgatójának, úgy hogy a román nyelvű líceum után mindössze Bukarestben orosz, német szakot végzett. A mai napig képtelen érthető magyar nyelven előadni, de még egy levelet is megírni önállóan.
Folyamatosan kérkedik a politikai kapcsolataival. Azt terjeszti magáról, hogy a Pölöskeiné személyes védelme alatt áll, a férje pedig Fidesz képviselő. Ezért ő bármit megtehet és meg is tesz. Többek között iskola igazgató is úgy lett, hogy 10%-os támogatottságot kapott.
Érettségi vizsga elnökként is megtehette, hogy csupa jó ismerősénél elnökösködött. Van olyan iskola, ahonnan minden karácsonykor nagy értékü tortát kapott „ajándékba”. Még ide is elment elnöknek, majd az ottani igazgató nő szociopata férjét felvette vezető állásba.
Jelenleg úgy főnöke az iskolaigazgatóknak, hogy szinte mindenkit 90% feletti támogatottsággal választottak meg.