Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korosde

52 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben ijesztően sok embertől hallom, hogy készül bezárni a boltot. Lehúzni a redőnyt. Visszavonul. Ő már nem kell senkinek, minek erőlködni? Ennyi idősen? Ennyi pénzzel? Ilyen körülmények között? Ugyan már, késő... Legjobb, ha egyéb hobbik után nézünk, takarítunk, golfozunk vagy…..
korosde 2020.06.27 22:22:16
@Burgermeister: Hát így 50 es férfiként, ha havonta 6- 8 nem jönne össze a feleségemmel inkább elválnék ☺ de nem kell elválnom ☺
Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :( Sorry. A mai alanyunk: Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
korosde 2019.09.06 12:38:00
@TSEPKE: megelőztél :)
korosde 2019.09.06 13:01:10
@Egy a KING: ja persze, álcázd magad csóró, rondának oszt meglátod kik akarják ingyen neked adni a puncit. Na ha ez nem jön be, akkor esetleg leesik, hogy mégiscsak kellett tenni érte valamit, hogy most "ingyen" kapd. :)
korosde 2019.09.07 11:35:32
@Captain Admin: Picit árnyalva, sztem sem kell félredugni ahhoz, hogy a aktuális kapcsolatban a nő értékeljen. De mindenképpen látnia, éreznie kell, hogy más nő is érdeklődik az embere után. És igen volt hogy facér barátommal mentünk neki nőt szerezni, és én vihettem volna haza nőt. Látszott, hogy férj vagyok. Meg nyilván szerinted balfasz is mert nem vittem :).
A monogámia egy szánalmas megalkuvás, amivel egy olyan öncsonkító fogadalmat teszünk, amellyel lekorlátozzuk a saját szexuális vágyainkat, pusztán abból a kisstílű érdekből, hogy így egy kölcsönös konszenzussal a másik fél se élhesse ki vágyait más személlyel.          Egy olyan…..
Nagy változások vannak az emberek szexuális életében. Két tanulmány szerint az Egyesült Államokban az emberek egyszerűen kevesebbet szeretkeznek, mint egy évtizeddel ezelőtt, és a heteroszexuális nők kevesebb orgazmust élnek át, mint mások. Szakértők mondják el, mi állhat az…..
korosde 2019.02.06 07:03:51
@Burgermeister: Hát nem tudom biztos ilyen is van. Mi 30 éven túl 48/49 évesen hetente 2-3 alkalommal dugunk...és nem érzem, hogy kevesebb is elég lenne ☺
korosde 2019.02.06 18:02:26
@ételizésítő: Szép hosszú válaszgyűjtemény. Nem Kovács a nevem, ☺, és nem szükséges hinni nekem. De ha hallottál, vagy olvastál már férfilapokon a "Game" nevű dologról, akkor lehet fogalmad, hogy lehet ezt elérni, fenntartani. ☺
Gyimesi Andrea és Kassai Tini (1) felmérése szerint a kapcsolatok hossza és a szeretkezések gyakorisága fordítottan arányos. Míg a kapcsolatok első évében a válaszadók 89%-a szeretkezik hetente legalább egyszer, addig a második és negyedik év között már csak 77%, a hetedik év után pedig már csak 70%…..
A decemberi két különleges kettesben töltött hétvége a kedvesemmel, olyan magasra tette a lécet, hogy azóta is alulról nézegetem. Annyira hiányzik a napi többszöri összebújás, dugás, meg az hogy csak mi voltunk ott meg a szoba, hogy elképesztően frusztrál ennek a hiánya. Szinte már azt hiszem valami…..
Csodálatos hétvége vele. Előjáték csütörtök este még otthon, egy dugás, a végén ő elment, alaposan kinyalhattam. Én elengedtem, éreztem kell még az erő ☺. Pénteken megérkeztünk a szállóba, megkezdük a dugásmaratont. Egy szép közös élvezés, utána kis beszélgetés naptárazás, valszeg nem lesz baj.…..
  új dimenzió, mondta a kedvesem, majd később, hogy akarsz e beszélni róla azt mondta, hogy nem. Mondjuk arra is azt mondta, amikor kérdeztem erőszakos voltam-e, hogy nem voltam. Különleges élmény volt, de nem volt különösebben más mint a punciba élvezés, A varázsát a első alkalom adta, meg hogy a…..
Igaz csak annyit kértél, írjam fel, hogy megint fájt a térded. De azért én megemlítem, mint egy mellékesen: Tegnap este meztelenül vártál, már nagyon vártam egy ilyet. Egy gyors vágtázás végén rajtam mentél el. Én meg kint. Megírtam reggel, milyen szexi voltál, te azt mondtad miattam volt :), Ja és…..
A szexuális vágyat több mint egy évtizede kutató Sarah Hunter Murray pszichológusnő felmérésben próbálta kideríteni, mi a titkuk azoknak a pároknak, akik hosszú távú kapcsolatban is meg tudják őrizni az egymás iránti szenvedélyüket. 18 és 29 év közötti nőkkel készített interjút, akik hosszú távú…..
korosde 2017.06.29 18:21:17
@M3Hellrot: Kell hozzá egy átlagos férj, aki amikor a neje kikacsintana a házasságból, (talán) időben kapcsol és elkezd férfiként viselkedni. Utánaolvas a redpil tanoknak, alkalmazza. Kell egy átlagos nő, aki (talán), időben kapcsol és meg akarja tartani a fenti férfit. Kell egy nagyadag öszinteség önmagam felé, hogy a kor nem használt a állóképességnek, és ne féljek orvosi segítséget kérni. Sok olyan blog olvasása ahol érdekeseket irnak a szexualitásról, és szürve ezeket alkalmazni. Valamint a feminista (tanácsok: mi kell a nőknek) teljes elvetése. Hát röviden.
korosde 2017.06.29 18:33:20
@M3Hellrot: Ja és pl. a dugás nem este kezdődik, hanem hanem mondjuk reggel az ébredéskor amikor vagy valami sugdolózással szóba hozom, vagy már reggel összbujunk, és simogatjuk egymást pl kávéval a kézben. :)
Aki a cím alapján azért kattintott a bejegyzésre, mert megtudni reméli, hogy a megbolondult posztoló hol és mikor osztja szét vagyonát mielőtt lemondva e világ hívságairól remeteként keresi az élet értelmét, az haladjon tovább. Az igazság az, hogy a Teremtő földi pályám megfutását azzal könnyítette,…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
    A sztori 2016 augusztusában kezdődött, egy hétköznapi vásárlással. Ekkor még nem tudtam, hogy azzal a vásárlással nem csak egy alkatrészhez fogok jutni, hanem egyúttal benevezek egy általam addig nem ismert játékba is.   A történet egyik szereplője, egy országos hálózattal rendelkező…..
korosde 2017.05.10 11:36:54
@Klesk: Igazad van, de az átlag vevőnek ez nem számít, nálam is meglepődnek amikor elmondom, hogy az ön autójához csak aggyal együtt van csapágy. De az alkatrész kereső programok is kerékcsapágynak nevezik akkor is ha egyben van a kerékagy mindenestül.
korosde 2017.05.10 12:03:03
Nehéz ügyek ezek. A törvényben "ésszerű határidő" kifejezés szerepel. A fenti eset nyilván nem az. Az u betűs nagyker velünk boltosokkal ugyan ezt csinálja, A b és l betűs sokkal korrektebb. Ez valószínűleg a szervezet nagyságából adódik. Elmondták, hogy minden beszállítójuknak megvannak az elvárásai mi kell az ügyintézéshez, és azt is utasításba adja pl: a LUK, hogy csak ők dönthetnek a garanciáról a kereskedő nem. Innentől meg Németországba kell küldeni a nagykereknek a reklamációs/ pl kuplungalkatrészeket/.
Minden cégnél van úgynevezett "keret" amin belül viszonylag gyorsan, saját hatáskörben eldöntik mi legyen cserélik vagy sem. Volt amikor mi mint bolt vártunk 3 hónapot, de mi már rég visszaadtuk az árat a vevőnek. A legdurvább összeg amit benyeltünk az 70000 ft vezérműlánc készlet amiben a lánc kb 2000km alatt 1 cm nyúlt. Nem cserélték, mert a sokadik hiánypótlásnál motorolaj mintát kértek a bevizsgáláshoz :). Na itt elengedtük. Ők nyertek. A munka árát is térítik de csak akkor ha az általuk küldött szakértő előtt szedik szét az autót. Sőt ebben az esetben még járulékos kárt is sikerült egyszer bevasalni egy nagykeren igaz az már tönkrement :). Mi a nálunk vásárló szerelőknek minden esetben elhisszük a szakszerű munkát hiszen ismerjük őket. Így simán adunk cserealkatrész oszt majd leboltoljuk, lepapírozzuk . Én sem tudom elbírálni azonnal a legtöbb alkatrésznél hogy tényleg hibás-e, hiszen pl. a fenti esetben próbapadon kellene bemérni az alkatrészt ami meg ugye nincs csak a gyártónak :) Ha a vevő vitatja a gyártó döntését, visszakapja a reklamációs darabot és kérhet saját szakvéleményt ha talál valakit aki hajlandó bevizsgálni. Ha a két szakvélemény különbözik akkor békéltető testület, vagy bíróság. Nem egyszerű a reklamáló vevőket kezelni, de aki nem bírja ne menjen boltosnak. Néha meg sajnos be kell vállalni a buktát is. Nálunk 10000 ft alatt a reklamált alkatrész a kukában végzi. a vevőnek meg meg pénz vissza. Ha normális hangnemet üt meg. Ha nem ezt teszi akkor hivatalos garanciás ügyintézés indul a jogszabályok maximális betartásával. Lehet fikázni :)
Lassan befejezem. Emléknek jó de már nincs kedvem minden dugást jegyzetelni. Szuper a házasságom ezen része is. Ha változik lesz mit visszaolvasni.   ..
Reggel türelmesen  megvártam az ébredést, de jobban tettem volna ha korában kelek egy tablettányival. Nem voltam túl acélos, próbáltuk innen onnan nyalva dugva,   de a végén csak a puha farkamon való csúszkálással ment el. Nehéz ezt előre kitalálni mi működik.Estére kérdeztem vegyek e bogyót, mondta…..
Az elején állt. aztán nem aztán igen. nem volt az igazi,de a kedvesem kedvesen kielégített egy légies lovaglással. Nagyon szép volt. Reggel meg inkább az alvást választotta. Majd bocsánatot kért. Talán ha nem jön meg neki akkor este kárpótolom. De mindig fura szembesülni azzal, hogy ez így is lehet.…..
Egy házasság történetei Nyami. 2017.04.04 23:22:57
A fagyi visszanyalt. Utána azt mondta nehezen indult be, de "rábeszéltem"...
Kielégített. Utána szóltam, hogy ezért kár volt bevennem a huncutbogyómat. Reakció: Ha tudtam volna. WTF. ..
Hátvégén péntek este egy jó dugás kinyalós orgazmussal neki, Szombat reggel meg egy jó dugás beleélvezős orgazmussal nekem. Szombat este győzött a fáradság, vasárnap reggel korán a kerti munka, este meg az alkohol...
Este 9 től egy nagyon finom lovaglásban volt részem, már tudott térdelni. Közben jelezte nem nagyon tudja már visszatartani. mondtam ne is tegye. Gyors menet fél óra. Éjjel ha már összekifliztünk, gondoltam úgy sem alszik. Kis matatás után beraktam és még egy gyors menet szinte félálomban, én sem…..
Fájt a térde, már délután járni is alig bírt. De azt mondta ha én dolgozom szétteszi nekem, mert térdelni azt nem tud. Szerintem egy nagyot szeretkeztünk lassan finoman majd a végén nagy döngetés közben elélvezett ő. Én nem. Egy óra múlva egy finom szopással kedveskedett kedvesem. Ez most két menet…..