Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrtzrtzrtzrt (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Habár a NASA marsjárója, az Oppurtunity nem győzi küldeni a szebbnél szebb panorámaképeket a bolygóról, a Hewlett Packard már évekkel ezelőtt kitalálta, hogy ha küldünk is egy űrszondát a vörös bolygóra, akkor az miért csak a látványos, ám borzasztóan unalmas…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2011.11.14 08:23:23
@penelope garcia: és mi volt a régi? (valami azt súgja nem tudtad megnézni a videót...)
Az új világcsodákat választó internetes mozgalmat 2007-ben Bernard Weber svájci üzletember indította el, amikor is kezdeményezte a modern világ hét csodájának megválasztását. Az ötletnek akkora sikere lett, hogy alig ért véget a verseny, már el is indult egy új verseny, ezúttal…..
...már ami a közlekedés rendjét illeti. Egykor talán a szekeresek ostorai miatt, talán a bal oldalon tartott, jobb kézzel előrerántott kard miatt volt bal oldali a közlekedés - biztosat nem tudni. Napóleon volt az, aki átállította Franciaországot és gyarmatait jobb oldali vezetésre - talán az…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2011.11.09 10:28:53
@tildy:): A kisföldalatti is a 60-as 70-es(?) évekig fordítva járt.
Ezzel a címmel indult útjára az új MAGYAR vetélkedő az MTV-n, azazhogy milyen vetélkedő?Tudásalapú grandiózus versenyshow! Így hirdeti magát a "királyi" tévén az új műsor, ami kiválóan felépített darab, hiszen ha Ön végig bírja nézni az első 2 percet, akkor igen,…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2011.11.08 14:30:05
@olvasóink írták: a tévéadás és a tévékészülék tudtommal két külön fogalom.
Úszunk a temperábanén meg pár haver,Kép kell Imre bának,ha hívnak kenni kell!Régóta nincs kiút,csak festők és fijjúk,egymilláért bejön ez a szitunagyon bejön ez a szitu...  Csak akkor festek én ha úgy van,és Imre bánál úgy van,lent megtalálsz a lyukban.Pénzért…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2011.11.08 14:26:29
tavalyi évben, jórészt a monoki polgármesternek és a Jobbiknak hála, bekerült a közbeszédbe a segélyből élők problematikája. Ahogy Magyarországnak fogytak a lehetőségei, úgy tűnik, egyre többen érezték azt (szerintem jogosan), hogy jobban meg kellene nézni, kit és hogyan…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.03.04 09:12:21
Mielőtt mindenki riasztaná a felmosóembert a kép láttán, először tippeljetek: milyen állat ő? Lehet előkapni a google-t, meg a kis állathatározót, a biológiai albumról nem is beszélve. Azonban nem biztos, hogy simán megtaláljátok ám :)Kaján örömömben tapsikolva várom az…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.02.24 07:20:54
Két pikáns hír így péntek délutánra: Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere levelet írt a megyei, az országos rendőr-főkapitánynak, a rendészeti miniszternek és a miniszterelnöknek. Mali egyebek mellett az kérdezi, hogy hogy lehet az, hogy a Siklósi…..
Viktor Szegedről ment bérrabszolgának Londonba. A Kerékagy párizsi és New York-i bringásélet-beszámolója után kedvet kapott, hogy helyi emberként felvázolja az itthonmaradottaknak, miért érdemes ott biciklit venni súlyos fontkötegekért, amikor public transporttal is el…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.02.15 09:50:55
Az iPod, az iPhone és az iBook után ismét a szórakoztató-elektronikai piac megújítására készül az Apple. Az amerikai cég szombat reggel bejelentette: újabb sznob, szűk rétegek által elérhető, versenytársaival még véletlenül sem kompatibilis készüléket dobnak…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.02.14 16:03:43
 Sok ember szerencsétlenségtől retteg, mások pedig megrohamozzák a lottózókat, bízva a "péntek 13"szerencsét hozó jóslatában. A hiedelem e nap balszerencsét hozó jelentéséről a keresztény valláshoz kötődik. (Jézus keresztre feszítése, Ádám és Éva…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.02.10 17:21:50
Elkészült a Net Applications legújabb statisztikája, amiből nemcsak az derült ki, hogy minden tizedik online számítógép Mac, de az is, hogy az operációs rendszer egyes verziói mennyire elterjedtek. Az adatokból viszont további érdekes következtetéseket lehet levonni.Először is…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.02.05 08:46:41
@stevejobs:
szvsz nem. a netbookok egyre erősebbek, itt vannak a kétmagosak.
de a jelenlegi egymagosokon is simán megy az xp- nekem eee pc 1000h-m van ubuntuval és xp-vel, de bizony az xp gyorsabb rajta...
Februárban elindul hát a régóta előkészülő Médiaunió 2009-es kampánya – annak, aki lemaradt: egy rakás egy újság és tévé összedobott egy nagyon nagy rakás hirdetési felületet, amin évente egy darab Nemes Ügyért lehet harcolni szakadatlan. (Azaz: civil kampány, nem…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.01.29 18:00:39
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
Tudtad? Hazajöttem: 2. rész 2009.01.29 15:08:00
Ma reggel bekapcsoltam a tévét, a TV2 jött be először, azon is ment a világhírű Jóban-rosszban, gondoltam, megnézem (kint csak kevés magyar csatornát tudok nézni, jó, ha a Duna, az M1 és az M2 streamingje bejön). Nem kellett volna.Szóval: Magyarok! Férfiak és asszonyok! Ez…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.01.29 15:33:39
Most már tényleg ideje lenne levágni a bürokrácia szent tehenét, mert a nyakába varrható ügyek minden képzeletet felülmúlnak. Csupán néhány napja bukott ki a csalás a családi pótlékkal, de máris egy újabb visszaélés van terítéken. Miskolcon, az Avas-lakótelepen többen…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.01.28 13:27:16
:
Volt-e 9500 évvel ezelőtt akkora cunami, amely elsöpörte a korai Újkőkor kezdetleges településeinek nagy részét a Fekete-tenger környékén? Erre a kérdésre kereste a választ XV. Lajos és a tarpai gátőr után a Massachusetts-i WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) két román…..
autóbaleset [megrendezett]-láb alól eltétel egyik legszakszerűbb és nehezen bizonyítható formája. Művészi tökélyre szocialista titkosszolgálatok emelték politikai indíttatású merényletekben. (Dubcek halálos balesete.) Rusztikusabb formáját maffia típusú bűnszervezetek…..
Manapság egy pénztáros ezer dolgot csinál az alaptevékenységén kívül. Nyereményakciós matricákat oszt, kávét főz és politizál. TMG mintha felháborodna az utóbbin, pedig a politika jó esetben igazi népi tevékenység, és mi lehet népibb egy olcsó élelmiszerboltláncnál?…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2009.01.18 14:59:24
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
zrtzrtzrtzrt (törölt) 2008.11.13 11:32:53