Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flydomi

0 bejegyzést írt és 447 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a hazugságokkal. Azt írja Orbán, hogy „2013-ban és  2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett”. Kép: OLKT.hu Hát, Méltóságos Uram, ez elég nagy baj. Rezsicsökkentés nélkül már évek óta kevesebbet fizetnénk a villanyért…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
flydomi 2019.09.10 15:03:43
@Thats What She Said!:
Nekem,mint no,bejon Karola is,ahogy a tobbiek. :) Persze,csak "arra",ahogy a tobbi no is. :)) Nem elnek veluk,semmi komolyat nem akarnek ilyen noktol. :)
Etan Patz története minden szülő rémálma. A hatéves kisfiú 1979 májusában iskolába indult, de soha többé nem látta senki. Egészen 2012-ig nem lehetett tudni, mi történt vele.          Etan Patz - Fotó: CNN A fiú eltűnése megrázta a világot, minden korábbi ügynél nagyobb visszhangot keltett: ő volt…..
flydomi 2019.09.05 15:56:28
@Sesquatch Hegyi: ha valós tény,amit a cikkben írták,akkor sajnos az anyuka az,aki miatt bekovetkezett ez a tragédia.
Glasgowtól Londonig tüntetések vannak országszerte Boris Johnson és vitatott lépése ellen. A héten a miniszterelnök azt kérte a királynőtől, hogy öt hétre függesszék fel a parlament munkáját, II. Erzsébet pedig jóváhagyta a kérést. Az ellenzék ugyan megpróbálta törvényi úton megállítani a…..
flydomi 2019.09.02 17:13:06
@MAXVAL bircaman közíró: A sivalkodo orjongo fasiszta nacista popsik a demokracia segitsegevel utik agyon hon szeretett birodalmukat az Egyesult Kiralysagban. :D A tuncizok pont a demokracia mellett allnak ki,mert Boris hazaarulo,aki szetszakitja a Brit birodalmat,labbal tiporja el az orszag jogait,megvezetve a hiveit,akik demokratikus jogok alapjan egy "nem ugydonto" szavazaskor kinyilvanitotta velemenyet. :)) Xar dolog,mikor szembe kopod magad ordas hazugsagaidal folyamatosan. :)) Eljen Eszak Irorszag,Eljen Skocia. :D Demokracia felszabaditja oket a sivalkodo-orjongo elmebeteg popsi hatalom aloles ezt koszonhetik a naciszta fasiszta popsiknak.(Cameron,Terike,Boriszka,Nigelke,stb. ) :DD Ebben jok vagytok. :D
Amikor a boszniai háború kapcsán Srebrenicáról van szó, kikerülhetetlen a holland békefenntartó zászlóalj tevékenysége. Sokan és sokszor elmondják, hogy az ENSz biztonsági zónában nem tudták megakadályozni a népirtást, hogy a szemük előtt öltek meg embereket, hogy nem tettek meg mindent a bosnyákok…..
flydomi 2019.09.01 07:35:10
@Dzsano: Abban az idoszakban az Ensz tenyleg toketlen volt.Lasd:Ruanda.
Az elmúlt hetekben az amazóniai erdőtűzről szóló hírektől hangos a sajtó, a közösségi felületeket pedig a közfelháborodás és aggodalom eredményeképp ellepték az adománygyűjtő kezdeményezések. Világsztárok és véleményvezérek osztanak meg aggasztó képeket a lángoló esőerdőről, azaz a „Föld tüdejéről”,…..
flydomi 2019.08.31 11:58:01
@midnight coder: a zoldek szandekosan uvoltik azt,h a nagy kiterjedesu esoerdo oxigent termel.Ebben igazad van.Tudod miert uvoltik?Mert ahogy irtam,"plokmi"- felek keptelenek felfogni es elfogadni azt,h joval komplexebben "mukodik" egy ilyen erdo,ami már par szazezer eve ott van.Az okologia rendszer resze,ami alltal letrejott eme csodas vegbellenyszeru emberi hulladek is.Onmagunk ellen folytatunk harcot.De ha ez kell,csináljak.A szantofoldek is gyorsan ki fognak merulni par ev hasznalat soran az esoerdok utan.Es ez csak egy problema a tobbszaz kozul.
flydomi 2019.08.31 12:03:49
@midnight coder: A keresztény nácik és keresztény fasisztak mit csináltak?Oltek a keresztény embert.Csak pusztítanak,tombolnak,orjongenek,sivalkodnak.Ahogy most is teszik.Ez a nagy populista,a lá naci eszme lényege.Kizsigerelni,vert ontani,uralkodni,és kozben szetcseszni a bolygot istenjatszo szerepkor mellett.A lá Trump,Putyin,Orban,Erdogan,és a tobbi xarr,akik imádják Adolfot,Sztalint.
flydomi 2019.08.31 13:11:34
@midnight coder:

Ez a lenyeg,amit irtal.Es ismeros a helyzet.Most is ez megy otthon....es mashol is a vilagban.....
Tényleg a szűklátókörűség diadala az erdőirtás? Bolond a brazil kormány?..
Friss a hír, miszerint a Tudatos Vásárlók Egyesülete több áruházláncot is felszólított hazánkban, hogy azok alakítsanak ki pálmaolajmentes termékeket tartalmazó polcokat áruházaikban. A felszólítás célja, hogy a vevőknek ne kelljen minden egyes termék összetevőjét végignézni, ha nem akarják a…..
flydomi 2019.08.18 11:37:05
@Hungryhorse: Ha vannak gyerekeid,ők majd nagyon de nagyon boldogak lesznek 20-25 év múlva,amit mondtál.Vagyis írtál. :-)
Az uniós tagállamokban pár éve lángra lobbant a pelenka, valamint a női higiéniai termékek után fizetendő forgalmi adó csökkentésének ügye, mely hazánkban is felmerült mint opció, de aztán elcsendesedtek az ezt forszírozó hangok. Most azonban ismét beszédtéma lett...
A brit taxiknál és egy átlagos parkolóhelynél is kisebb alapterületű lakások építésére kaptak engedélyt a dél-londoni Croydonban. Ezért a "lakásért" havi 572 fontot (majdnem 200 ezer forintot) kértek..
flydomi 2019.08.12 10:03:25
@Cycmen:
Valszeg itt is kapnak pár pennyt a kedves jog alkotok-orzok.........
A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez...
flydomi 2019.08.08 21:39:12
@MACISAJT: Es ismet egy orjongo illibsi popsi. :) Gondolom,hogy a magannyugdijat nem a Grazi elmebeteg lopta el,aki Ausztriaban kezeltette magat. :)) Na meg a rokkant beteg embereket nem a nagy kereszteny fajtiszta fideSS nyomta a mocsokba,semmizte ki oket,ha mar csak koloncok a nagy NER nyakan.
Hogy Ausztriat mier kell nektek folyamatosan szapulni?Mert mindenben jobb?"Embersegesebb" a tarsadalom,nem fanatikus hivok?
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
Augusztus 6-án láttam egy Forbes cikket, amiben egy közvéleménykutatás eredményét közölték. Ezen kutatás célja az volt, hogy megtudják, hogy a fiatalok hány %-a szeretne letelepedni, házat/lakást venni, gyermeket vállalni, utazni, mit gondolnak a bérekről. Érdekes volt a cikk, de még érdekesebbek…..
“De jó a fogyatékos embereknek!” Ezzel a számomra megdöbbentő mondattal lépett be a ház ajtaján Emma lányom az egyik napon. Nem akartam hinni a fülemnek. Gondoltam, csak valami félreértés lehetett, esetleg összekeverte a fogyatékos szót valami másik magyar szóval. Nem most fordulna elő vele…..
flydomi 2019.08.06 00:31:55
@Haloperidol: Ez igy igaz.Csak nezd meg ezt a narancs fajtiszta negro midnightcoder2-t.

@midnightcoder2: Tényleg az életre nevelhet az a suli. A lányod következõ lépése nyilván az lesz, hogy jól a villamos alá ugrik, vagy megiszik egy üveg vodkát, hogy õ is remek fogyatékos lehessen.

Aham.Nemhiaba nevelkedett Soros penzen a fel fideSS tiszta arja magyar faj es a NER nepseg.Azert megmagyarazni magatoknak a lehetetlen mindig sikeres. :) Mert a cikk nem arrol szol,amirol sivalkodsz es orjongesz. :D
A múlt évben valami megváltozott a környezetvédelem terén. Egyre többen és egyre hangosabban mondják, hogy ha nem eszmélünk és nem teszünk végre valamit a bolygónkért, akkor visszafordíthatatlan lesz a pusztítás, és ez nem a jövőben fog elkezdődni, hanem már most is tart. Amikor azt mondjuk, védjük…..
flydomi 2019.07.29 18:32:59
@midnightcoder2: mesterseges??? A birkaknak ennyi agyuk van?
A kibővített Bosszúállók: Végjáték egy utolsó lehetőség, illetve egy remek értékmérő, hogy az Avatar rekord gigantikus. ..
flydomi 2019.07.26 14:21:37
@MEDVE1978:

A különbség tehát óriási, de a példa két nagyon eltérő dolgot mutat: az egyik az, hogy jó szaktudással, profin megírva még egy 20 filmet lezáró részt is meg lehet csinálni úgy, hogy világsiker legyen és minden fő célcsoport kielégítve érezze magát, fanyalgók nélkül. A másik, hogy sajnos a panem et circenses is örök: a nézők egy része továbbra is nyáladzva fog bemenni a nagyot robban - aranyos kék indián elképesztő kék műcicával - világbéke kombóra. Ennek aztán sokszorozódik a káros hatása, látványfilmeket szül, összevissza cselekménnyel, ahol a stúdió abban bíz, hogy hiába nincs történet, a barom majd úgyis fizet, hogy lássa a robbanást.

Az biztos,hogy a sajat monologodal mondasz ellent magadnak.
A kulonbseg tenyleg oriasi.Es tudod miert?A cikkben le van irva.Az Avatarnak nem kellett 10 ev......eleg volt egyetlen egy film is neki......
A kulonbseg nem sok,szinte csekely a Avatar es a Bosszuallok kozott.Ez a hulye duma,hogy "nagyot robbant,vilagbeke kombo,stb" a Bosszuaélokban is megvan.A CG-rol nem is beszelve.
A hsz-edrol sut,hogy utalod az Avatart minden szempontbol,ezert nyomsz ra negativ kommentett.Marpedig az adatok nem azt mutatjak,hogy xar film lenne,mert cuki-muki kek indianok a rosz fehet ember ellen harcolnak.Pont maga a tortenet volt az egyik,ami sikerre vitte az Avatart.
Az 55 éves volt londoni főpolgármester, Boris Johnson, aki korábban külügyminiszterként és a Brexit fő támogatójaként szerzett magának világhírnevet, július 23-án kapta meg a jogot és az esélyt arra, hogy a brit konzervatívok jelöltjeként az Egyesült Királyság új miniszterelnöke legyen (Theresa Mayt…..
flydomi 2019.07.25 09:33:39
@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem sikerült a sorosista karaktergyilkossági kísérlet..Jó látni,hogy a liberáltak sikítófrászt kapnak attól,hogy az angolszász világ másik fő államában egy Trump II lett az elsőszámú vezető..:) Hajrá Borisz!

--Hajra Borisz!!!Hajra Borisz!!! :D Nagyon betojtaj a libsik egy bohoctol,aki majd szetuti a Nagy Birodalmat. :) Brusszel koszoni szepen,hogy ingyen es bermentve Borsiz bohoc megteszi ezt nekik szivesegbol. :)

@MAXVAL bircaman közíró: Nagyszerű hír a kisemberek számára. Még egy vezető, aki az emberek, a tömegek felé néz.

-Es ismet egy ordas nagy hazugsag egy fasiszta reszerol. :D
Borisz bohoc apatok belekeveredett egy jatszmaba,ahol csak a kis sivalkodo orjogno pofija nagy. :) Elqrta,ahogy Viki haverotok Fletoval egyetemben. :))

- török felmenőkkel bír (apai ágon), de ősei közt zsidók és németek is akadnak)

Nocsak....egy szittya verbeli fajtiszta popsi,ahogy a Grazi beteg. :))
A nagy kereszteny fajtiszta magyar sivalkodo orjongo popsi birka hivo nincs tisztabban azzal,hogy Boris Bohoc is felaldozhato,ahogy Teri popsika is. :) A popsi orjongok kozott nincs osszetartas,nemhiaba kell ismet valakinek elvinni a balhet Brexit ugyben. :))
flydomi 2019.07.25 14:31:02
@MACISAJT: A Brexitnél-ami az EU bomlásának legnyilvánvalóbb jele, igyekeznek a britekkel példát statuálni hogy másoknak elvegyék a kedvét a kilépésektől, de szerintem ezt a folyamatot már nem lehet megállítani- ennél bármilyen megállapodás jobb lett volna.

Ha valaki nem akarja betartani a kozos jogszabalyokat,akkor hogyan tudnak peldat statualni rajta?Mellesleg ugy,hogy kilep az uniobol.Ha valaki kilep,boldog lehet,mert a csuna gonosz EU-s jogszabalyoktol megszabadul,es a csuna gonosz Brusszeltol (27 tagallam) is.Ennek akkor orulnie kell az "illetonek".Ha kilep,kereskedni tud akkor is az unioval,ha akar.Az mas teszta,hogy jonnek a vamok. :)
Nagyjából mindenkinek tele van már a hócipője a britek uniós kilépése körüli szenvedésből. Kész szerencse, hogy azért az angol humor még él és virul, márpedig a Brexit bőven ad neki muníciót...
flydomi 2019.07.21 13:56:08
@Szaktanár: LOL.
Szegeny Grazi beteg,ha ezt is megtudja,akkor a Xanax szedese mar tobbszaz tabbletara fog felkuszni.....:D
flydomi 2019.07.21 16:00:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Igen!Tapasztalat!

Napi szinten latom,hogy mennyit szed szegeny Grazi elmehaborodott sivalkodo veziretek. :D
Beee-beee-beeee birka narancsosok. :D
flydomi 2019.07.21 22:56:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Nem csalodtam a sivalkodo orjongo popsi fasisztakban. :D Nem tudjak magukat meghazudtolni. :D Valami sajat "otlet" vagy "velemeny",amit nem majmolnak......:D

De orulok,hogy vedik a vezirt,aki mindig a birka hivok fejet qrja at a palankon. :D Minden elismeresem neki ezert. :))
A cím alapján azonnal felvetődhet a kérdés: mi szükség van a II. világháborús német harckocsiknak a védelemre? Nos, a páncolosok iránti rajongás afféle hobbi lett a hadászat, hadtörténelem és haditechnika iránt rajongók számára és kialakultak a különböző harckocsi típusok saját hardcore táborai,…..
flydomi 2019.07.20 12:06:37
@LordAlyr: Amúgy meg az SS az egy elit alakulat volt nem szörnyek gyűjteménye. Olyan volt mint ma mondjuk a "zöldsapkás"

Egy elit alakulat volt,ez teny.De viszont a feladatuk koze tartozott artatlan civilek gyilkolasa is.....
A világtörténelem tele van fontos és nagy volumenű csatákkal, melyek gyakran új korszakokat nyitottak meg vagy éppen országok, birodalmak sorsát döntötték el hosszú időre. Ezeket az összecsapásokat több szempont alapján lehet vizsgálni, így például a megütköző erők nagysága, a halálos áldozatok…..
flydomi 2019.07.19 00:01:42
@MAXVAL bircaman közíró: @Din Serpahis:

Egyszer meg lettek állítva.

Ahogy nyugaton le lett állítva az iszlám hódítás 732-ben Poitiers-nél, úgy Konstantinpolyban is 718-ban.

Ezzel lett meghiúsítva Európa iszlamizálása a VIII. században, keleten és nyugaton is.

Más kérdés, hogy aztán keleten az iszlám nyert, de így is csak 600-700 év késéssel.

Hej fasiszta kereszteny szittya magyar.Mi tortent akkor,mikor 150 evre a nagy tiszta arja magyar nepet a Torokok uraltak?
Madeleine Albright - az Egyesült államok első női külügyminisztere, aki a Clinton-kormány második ciklusában képviselte az USA-t nemzetközi porondon - tavaly áprilisban megjelent könyvében a Fascism: a Warning-ban fasisztának nevezte Orbán Viktor és a magyar politikai berendezkedést. Albright…..
flydomi 2019.07.17 18:10:23
@MAXVAL bircaman közíró: nem fasiszta.Csak nacista,aki irtani akarja a keresztény embert,ahogy Hitler és Sztálin barátai.
Haditudósítók, újságírók, akik háború sújtotta országokból küldik a híreket a nagyvilágba, hadifotósok, akik életveszélyes körülmények között dokumentálják az eseményeket. Sokakat világszerte ismernek, nagy társaságok munkatársai, de ismerünk magyar haditudósítókat is. A napokban egy számomra…..