Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KunnHalmiAgnes

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
Eddig mindig jól lavíroztak, hogy csak olyanokkal szemben lépjenek fel, akik gyengék. De most úgy néz ki, sikerült kihívniuk maguk ellen szélesebb tömegek haragját...
Különös kép került elő Orbán Viktorról, amint csehországi látogatása során Miloš Zeman elnököt köszönti. Illetve, csak sejtjük, hogy köszönti, mert ilyen alapon breaktáncolhat is. Ön szerint?  (Fotó: Ian Willoughby)..
• A francia elnök szerint hamarosan eldől, hogy Európának cselekednie kell-e a CEU védelmében • Orbán imádkozhat, hogy ne Stubb legyen az Európai Néppárt jelöltje a Bizottság elnöki tisztére  • Az egész világon példátlan, ahogyan a magyar kormány bánik Soros Györggyel..
KunnHalmiAgnes 2018.10.28 01:17:04
@rallus: " fél 11 körül tüzet nyitott a város egyik zsinagógájában "

Na hat itt az eredmenye a magyarorszagi antiszemitizmusnak. Mint ahogy a csobombakat is Orban Viktor miatt kuldozgetik mindenkinek.
Recep Tayyip Erdoğan ma Budapestre látogat, ami miatt a fél várost lezárták. Neki kell-e keserednünk, hogy egy diktátornak hajbókol a fél magyar kormány? Nyilvánvalóan minden jóérzésű ember vérnyomása felmegy, ha azt látja, hogy a magyar állam egy tömeggyilkossal parolázik. Ugyanakkor hasznos…..
A Simpson Marine máris értékesítette az első Sanlorenzo 44Alloy nevű hajót. Ha ez valakinek nem lenne elég, akkor jó hírünk van: már készül az új zászlóshajó...
A NWA 11119-nek elnevezett meteorit ősrégi és különbözik az eddig ismertektől, világosabb színű és sok szilíciumot tartalmaz. Mauritániában találták meg és 4,5 milliárd évével az első naprendszerből származhatott. Az új-mexikói és arizonai egyetemek, valamint a NASA kutatói elemezték a követ, amely…..
Posztom címe talán kissé félrevezető, mert bár valóban a NER leváltásáról lesz benne szó, talán helyesebb lenne így feltenni a kérdést: "Hogyan lehet leváltani az elmúlt harminc évet?" Ugyanis ha valódi, átfogó politikai paradigmaváltásra vágyunk - márpedig a mai körérzületből bizony ez szűrhető le…..
Mintha a Matolcsy György által vezetett Magyar Nemzeti Bank kezdene más úton járni, mint a hivatalos kormányzati gazdaságpolitika. A jegybank nemrégiben megjelentetett 180 pontban összefoglalt reformprogramja nem is oly burkoltan bírálja az elmúlt nyolc év politikai irányát, főként azokat, melyek…..
Ha valaki kritizálni merészeli az állampártot, akkor Soros fizetett ügynöke. Na de ha tesznek is az autokrata törekvések ellen, akkor magukra vonják a Fidesz minden rombolási energiáját. Ha épp az EU-t kell szétverni a vezérért, az sem túl nagy ár...
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
Divat lett nálunk szidni az Európai Unió intézményeit és döntéshozóit az ellenzéki és kormányoldalon egyaránt. Az ellenzékiek gyengeséggel, megosztottsággal, a tények felszínes ismeretével, a kormánypártiak viszont a nemzeti érdekek elnyomásával, „Brüsszel diktatúrájával” vádolják az EU-t. Mindkét…..
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
Egyre több olyan politikai közjáték borzolja a kedélyeket, melyek a miniszterelnök tudatos provokációjának tekinthetők. Legutoljára azzal üzent barátainak és ellenségeinek, hogy bő egy hónappal a választások után visszalátogatott abba az óvodába, ahol a kampányban a gyerekeket biodíszletnek…..
Hogy a magyar kormányfő nem az igazmondás bajnoka, azt maga hozta a köz tudomására: „Ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit csinálok!” Nos, Orbán Viktor ezúttal alighanem mégis a valóságot árulta el, amikor elmondta: a múlt héten arról tárgyalt az Európai Néppárt vezetőivel Brüsszelben,…..
De hogy lesz a lagymatag összejövetelből a nézők idegeit borzoló állami m1-es híradós beszámoló? A parlament zárt főkapuja előtti lépcsőn rendőrsorfal, amely lazábban folytatódik az épület jobb- és balszárnyának irányába. Előttük, a lépcső alatt szintén rendőrök láthatósági mellényben,…..
A legtöbb modern széria már nem fektet annyi energiát a főcímdalokba, mint harminc évvel ezelőtt, pedig ez is fontos eleme egy sorozatnak. Emlékezzünk csak a Knight Rider fülbemászó dallamaira vagy Tom Selleck kultikus sorozatára. A mai napig szívesen idézzük fel ezeket a sorozat főcímeket, és…..
KunnHalmiAgnes 2018.05.02 17:00:48
Hátborzongató a rendszer, amely Balog Zoltán minisztersége alatt született meg: a szegény, rossz körülmények között élő, vagy cigány gyerekek esélye a felemelkedésre nulla. És ezt pont az oktatási rendszernek "köszönhetik"...
Szíjjártó Péter elutasítja a nyugati bírálatokat a menekültekkel szembeni bezárkózás kapcsán. Egy amerikai szenátusi vizsgálat szerint az oroszok vaskos aknamunkát folytatnak Magyarországon. Magyarországon demokratikusan hatalomra került miniszterelnök rombolja le a demokráciát...
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..