Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigri

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
Tigri 2011.06.21 10:42:41
A legtöbb helyen "ellentüntetők" kategóriával illetik a kordonon kívül rendbontó elemeket. Lehet, hogy csak nekem, de van egy kis hiányérzetem ezzel kapcsolatban. Hol vannak ugyanis a tüntetők, akik ellen ők tüntettek?

A Meleg Méltóság Menet egy megemlékező felvonulás, illetve a melegek jogaira, az egyenlő bánásmód fontosságára hívja fel a figyelmet (legalábbis nálunk). Lehet, hogy biztosítás- és bejelentéstechnikailag ez tüntetés, demonstráció, de nem látom, hogy mind jellegét, mind lebonyolítását tekintve ez tüntetés lenne.

Természetesen az egész probléma megkerülhető, ha a kifejezést kibontjuk így: felvonulók, és az ellenük tüntetők. Ugyanakkor kicsiny országunkban az "ellentüntető" kifejezés már egész mást jelent. Mást a különféle ideológiákkal támogatott médiáknak, mást a legtöbb embernek.

Akkor fog ezzel az "ellentüntetőkkel" kapcsolatos problémahalmaz elkezdeni megoldódni, amikor már a média is csak rendbontóknak, randalírozónak, szélsőséges provokátoroknak, illetve futballhuligánoknak fogja nevezni őket, és befejeződik a jelenleg tapasztalható, bizonyos érdekek miatti felmagasztalásuk. Amikor már nem lesz cool Magyarországon a bármi elleni csoportos gyűlölködés, hanem megvetendő, lesajnálandó lesz.

És akkor talán a másik oldalról a senkit sem zavaró átlagemberek, akik - mintegy széljegyzetként - a saját nemükhöz vonzódnak, talán élhetnek majd nyugodt átlagéletet úgy, hogy ez az apró körülmény az életükben ne legyen olyan hatalmas probléma, mint amilyen az ma.

Csak nem tudom, hogy mikor fognak a dolgok a helyükre kerülni itt. Jó lenne még megérni :)
Tudtad? Sikk melegnek lenni? 2008.12.21 07:10:00
Van ahol büntetik a homoszexualitást, nálunk meg reklámozzák. A budapesti 2-es metró vonalán látható az az óriásplakát, amely szerint "Igenis egyenlőek vagyunk, minden más csak statisztika." A plakát a Geszti Péter által fémjelzett ARC Kft. pályázatán…..
Bigyóblog Photoshopos képkeret 2008.10.05 13:35:00
Photoshopban kiszínezzük, élesítjük, megvágjuk, elforgatjuk képeinket, és ennek annyira addiktjaivá váltunk, hogy a kinyomtatott képet is legszívesebben újraszerkesztenénk? Nos, ha ezt nem is tudjuk megtenni, legalább az illuzió meglesz a Photoshopos képkerettel.Via BBGadgets..
Tigri 2008.10.05 22:48:09
Tigri The Life of Jonn Prick - #3 2008.08.15 13:25:00
Nem beszélgettek sokáig, Jonn ügyesen kezelte az ügyfeleket. Megegyeztek az időpontban, az árban, a feltételekben, majd elköszöntek. Ezt a képességét Csett mindig irigyelte - mindegy, hogy a legmélyebb álmából keltik is fel, Jonn egy pillanat alatt összeszedi magát, és teljesen…..
Tigri The Life of Jonn Prick - #2 2008.08.14 11:39:00
A Part volt minden, amit Jonn szeretett még ebben a világban. A Partot még nem fertőzte meg a város elektronikus macska. A Part időtlen volt. Az egyszerűség, letisztultság, a végtelen érzete keveredett itt a meztelen testekből, dagadó izmokból áradó erotika párájával. Meg a…..
Tigri The Life of Jonn Prick - #1 2008.08.12 13:05:00
A "The Life of Jonn Prick" egy folytatásos agymenés akárhány részben, ami a címszereplő groteszk életének mindennapjairól szól. Természetesen a történet kitalált, minden esetleges egyezés... blabla.Jonn-ban a gondolatok kavarogtak, meg a reggeli kávé. Cigire gyújtott,…..
Tigri 2008.08.13 10:00:39