Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarlonRandom

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KultúrPara Fekete föld 2016.12.20 07:42:00
A holokauszt: múlt. Sőt, olyan múlt, aminek megtörténtét sokan tagadják. Ismerjük vajon teljesen, mi és miért történt a 40-es években Európában? És megnyugodhatunk, hogy soha többé nem fog hasonló történni? Nem hiszem. A holokauszt múlt és jövő. Miért? Mert ember embernek farkasa...
Letsdosthg! Ásotthalom 2016.11.29 17:23:33
Honfitársamnak, Toroczkai Lászlónak! Tegeződve írok, nem tiszteletlenségből, hanem egyszerűségből, közvetlenségből, könnyedségből. Sokféle véleményed lehet a menekültválságról, ami Európát is érinti. Sokféle véleményed lehet a terrorizmusról, kultúráról, vallásról, szexuális orientációról.…..
Az állítólag "ellenzéki" LMP ma a Fidesszel közösen megszavazta a jobboldali-szélsőjobboldali alkotmánybírókat. Hiába óvta ettől a húzástól őket az ellenzék tisztességesebb része, hiába sorolták az ellenérveket: hogy az egyik jelölt a Fidesz-kormánynak dolgozott, hogy a másik a Morvai…..
MarlonRandom 2016.11.23 12:05:51
@Zsoltbacsi:

Vona Gábor 2015 őszén javasolta hogy legyen népszavazás, akkor még itt voltak a bevándorlók, tehát akkor még érvényes lett volna, mert az embereknek napi élményük volt a Keletinél a bevándorló tömeg. A Fdiesz akkor nem volt hajlandó népszavazást kiírni, mert a Jobbik javasolta. Később hosszas késlekedéssel végül kiírta a népszavazást, de addigra a közvélemény már kifáradt és a bevándorló tömeg már nem volt friss aktuális élmény, így nem volt elég érdeklődés a népszavazás iránt, tehát a késlekedve kiírt népszavazást nem kellett volna megtartani, ezt Vona Gábor is mondta tavasszal, hanem akkor kellett volna alkotmányt módosítani, a Jobbik be is terjesztette, de a Fidesz leszavazta. Most ősszel viszont már nem elég csak a kvótát megtiltani, mert a kötvényes bevándorlók sokkal többen jönnek mint a kvótások, tehát azt felelőtlenség hogy a kvótásokat kitiltani, de a kötvényeseket beengedni, ezért kell mindkettőt kitiltani.
A Jobbik húzása azért is szerencsés, mert kiválóan leleplezte hogy a Fidesznek a bevándorlásellenesség csak politikai kampánycélra kell, a valóságban nem akarja megvédeni az országot, a kötvényjutalékról nem hajlandó lemondani az ország érdekében.
MarlonRandom 2016.11.23 12:47:07
@Zsoltbacsi:

Álszent inkább az hogy az Orbán bevándorláselleneskedik, miközben a hátsó kertkapun beengedi a bevándorlókat kötvény jutalékért. A Jobbik álláspontja megfelel a lakosság elsöprő többségének, se gazdag, se szegény terrorista ne jöhessen.