Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MonokiAttila

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt eredetileg a facebookra akartam írni egy hírhez ami a Délmagyar felvásárlásáról szólt, de valami miatt nem engedi. Folyamatosan azt írja hogy " Sajnos ezzel a bejegyzéssel átmeneti probléma van..". Időközben rájöttem, hogy az ebben írtak másoknak is érdekesek lehetnek, ezért aztán most…..
MonokiAttila 2017.07.30 17:41:19
@Tibor Magyar: : Az már egy későbbi történet. Amiről írtam, az 1990-1996 között zajlott.
De a végén írtam is hogy a DM kiadója (utánanéztem úgy hívták hogy Nice Presse Invest SA) erejét felőrőlte a hat évig tartó háború. Ezt a francia céget vásárolta fel a Bertelsmann, aki aztán a magyar Délmagyart el is adta szinte azonnal, majd több tulajdonosváltás után lett a Lapcom tulajdona
MonokiAttila 2017.07.30 17:43:56
@papierusz: Nem ismerem, hogy mekkora volt a pénzügyi befektetők aránya a vége felé 95- 96-ban a Délvilág Rt-ben. A 90-es évek legelején ahogy írtam is 100 százalékos dolgozói tulajdonú részvénytársaságként indult
A közelebbi és távolabbi családtagok február táján azzal eszik az életemet, hogy a munkáltatójuk által felkínált SZÉP-kártya által kínált lehetőségek közül segítsem a választást. Mondom nekik, hogy vegyenek rajta focibérletet, lehetőleg Felcsútra, 'oszt jónapot. Meccsre járni nem kell, de legalább…..
Egy gondolkodó szegedi Kívánjuk! 2017.01.27 22:10:25
Fura fajta az ember. Akkor,amikor bőven van más baja is hirtelen kívánós lesz.Nem, most nem a sajtó szabadságáról és hasonlókról, de még csak nem is a társas kapcsolatokról lesz szó, bár meg vagyok róla győződve, hogy a hiány és a sóvárgás érzése ezen esetekben is ugyanolyan, hanem a legalapvetőbb…..
Tulajdonképpen nem vagyok más mint egy ember, aki gondolkodik. Mindemelett Szegeden élek amely várost egyszerűen imádok, a fél város ismer, igen kiterjedt civil és egyéb közösségi életet élek. Munkahelyem is van, jelenleg a vasútnál, de a közlekedés minden formája érdekel, ezért is jártam…..