Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vercseh

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T. Bacsa Judith A külföldön élés nagy kaland. Az otthon maradottak valahogy úgy látják és képzelik, hogy az, aki külföldön él, megszabadul minden hétköznapi gondjától, maga mögött hagyja az összes problémáját. Pedig ez néha köszönő viszonyban sincs a valósággal. A külföldi lét új, ezidáig…..
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
vercseh 2010.04.15 02:03:50
@Bubu80: Hát ez az. Minek megvenni a boltban?
 Mire megkaptam Bálint figyelmeztető levelét, már csak a Flickr blogjának nyitóposztjában tudtam elkapni a ködbe burkolózó Szabadság hidat, de aki idekattint az megnézheti, milyen volt a fotó az amúgy több mint négymilliárd képet tartalmazó Flickr.com nyitóoldalán. A remek…..
ratro.blog Volvo 2010.01.19 18:40:00
A Volkswagenhez talán az első három kezdőbetűnyi köze van ezeknek az autóknak, nekem viszont óriási kedvenceim. Főleg a régi 200-as széria darabjai férnek bele a szívemnek ezen részére kialakított fiókjába, de szorosan parkolnak mellettük a korai 700-as modellek is. Ezen az…..
vercseh 2010.01.20 01:43:59
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Szerintem meg kurv@ jól. Kétajtós ültetve, kombi ültetve, ezeket látni a képeken, az első valóban sportos, a második brutális, egy olasz happy autó és egy orosz jégtörő kombinációjára asszociálok. Az ültetett Lada és az ültetett Suzuki nekem sem tetszik, de ezek, ezek kurv@ jók.
vercseh 2010.01.20 01:47:06
@DZmyswift:
Hát ezt kurv@ rosszul látod, a látszat csal. De maradj meg a hitedben, tied a Modus, enyém a 940.
Főleg a zsarus filmek elengedhetetlen jelenete a helyszínelés, amelynek koreográfiája és szereplői szinte minden filmben megegyeznek, csak hol ki hagynak valakit, hol megtoldják valamivel. A legfontosabb elem mindig az, amikor a főhős távolból közelít a helyszín felé és már az…..
vercseh 2010.01.14 00:36:22
@taxi33: Miamiban laksz?
A Kalandtúra blog igen közel áll a 3-án a Tátrában szerencsétlenül járt hegymászókhoz (az iKaland társaság túravezetői írják), vagyis a tegnapi beszámolójuk tele van első kézből származó információkkal. Nem másolom ide az egészet (azt érdemes itt elolvasni), de a…..
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
KT Arenal, Costa Rica 2009.12.10 21:23:00
 A wikipedia.hu konkrétan az Arenal vulkánra utal, mint kifejezett kalandtúra-úticél. Előkerestem egy képemet róla, mert gyönyörű. Programokról, környékről beszámoló is lesz, később. ..
KT Mi is az a kalandtúra? 2009.12.10 14:47:00
 Az utazásnak az a fajtája, ami a "megszokottól" eltérő "váratlan" szituációt, szituációkat tartalmaz. Sokféle megfogalmazás létezik, a lényeg szépen és röviden össze van foglalva itt. Ennek kivonata a blog leírása is egyben: "A kalandturizmus azzal válik izgalmassá,…..
Elhunyt Antal Imre, és a televíziós csatornák viszonylag gyorsan reagáltak. Az MTV-n és az RTL-en műsorváltozás lesz, mindkét csatornán az elhunyt művészre emlékeznek.Az MTV-n az Önök kérték helyett 20:10-kor látható az Antal Imre-emlékműsor. Ez egyébként egy korábbi…..