Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiKrishna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Denis Villeneuve nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elkészítette a ma már kultikus 1982-es neo-noir sci-fi folytatását. Az eredeti Szárnyas fejvadász számtalan filmest megihletett már, ugyanakkor folytatásának gondolata komolyabban csak 2007-ben merült fel a Ridley Scott, az első film…..
AntiKrishna 2017.10.08 18:47:34
@flydomi: Az amerikaiak is "noir"-nak hívják, képzeld el. Mert ez már egy filmes műfajt jelent. Hőbörögni azt könnyű mindig... De nehogy utána nézz előtte!
Egyetlen vöröshagymát felszeletelni is általában könnyfakasztó dolog, arról ne is beszéljünk, ha nagyobb mennyiség kell a főzéshez. Nagyon sokféle módszerről hallottunk már, hogy megúszhassuk szárazon a feladatot: befogott orral, szemüvegben (nem hatásos), víz alatt, stb. Most találtam egy olyat,…..
Egy dalt már megmutattunk a kegyetlen trve black metalt játszó Urgehal új nagylemezéről, az is csúf volt, de most rátok szabadítjuk a teljes nagylemezt. A lemez érdekessége, és szomorúsága, hogy Trondr Nefas, a zenekar fő dalszerzője, énekes-gitárosa három éve meghalt, a többiek pedig úgy döntöttek…..
AntiKrishna 2017.01.17 14:51:51
Dekkolás a piros lámpánál, rémesen unalmas, véget nem érő ácsorgás, és közben nem történik semmi. A világon semmi. Hiába a közlekedési lámpa bűvölése, a gondolatátvitellel történő ráhatás és szuggerálás, az a nyomorult lámpa nem vált zöldre. De mi történik akkor, ha a szobrozásra kényszerítő vörös…..
  A csatahajók végzete általában ugyanaz, hosszabb-rövidebb, és az esetek többségében eseménytelen pályafutás után rendszerint mind a hajóbontókban végzik, néhány ritka szerencsés példánytól eltekintve, melyek hajómúzeumként élnek tovább. Néhányan harcban vesztek oda, mások balesetekben. Végzetük…..
Köztünk szólva S E X (Y) 2016.10.18 22:54:53
Köztünk szólva kedves olvasó valljuk be, ki ne szeretné a szexet? Én egyenesen imádom és imádom megfűszerezni az egyszerű estéket szexi kis apróságokkal. Ne legyünk álszentek tudom, hogy mindenki szereti. Akinek pedig még nincs egy ciki szexuális története az még nem élt igazán. Tehát: Kockáztass!…..