Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbz123

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Flesh And Bone című minisorozatot a Starz csatorna kezdte el sugározni november 8-án. A rendező Moira Walley-Beckett volt, akinek nem ez volt az első dobása, a Breaking Bad-et is ő rendezte. Most sem nyúlt mellé, bár egy könnyedebb, de mégis, hangulatában sötétebb sorozatot hozott el…..
A South Park már 1997 óta botránkoztatja meg és polgárpukkasztja az amerikai társadalmat. Köszönhető ez annak, hogy a sorozat készítőinek sikerült egy rakás celebet kiparodizálni, és az amerikai társadalom jellegzetességeit vicc tárgyává tenni. A sorozat első néhány évében még az abszurd humor volt…..
Synecdoche Gardens & Villa - Dunes 2016.12.23 03:48:53
A Gardens & Villa 2008-ban alakult. A csapat Kaliforniából származik, ez érződik is a zenéjükön, kiválóan ötvözik a hippi-hagyományt, a „make love not war” életérzést a mai zenére jellemző elektronikával. Dunes albumuk pedig erre tökéletes példa. A lemez azonnal az egyik legerősebb számmal…..
 Nem lopnál autót, nem lopnál táskát... Mindenki ismeri a kétezres évekből ezt, a videotékából kölcsönzött filmek előtt lejátszott klipet. Ez az 50 másodperces videó belénk próbálja sulykolni azt, hogy bizony a kalózkodás egyenértékű az autólopással, táskalopással, és a különböző nem digitális javak…..