Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barrera

128 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezt a képet biztosan kimentem szorult helyzetéből, mivel rémlik mi van rajta. Tadám! ..
Két nagyszerű elv, dícséretes, ha egy párt ezeket tűzi zászlajára. Sőt, ha névadónak is eme eszméket választják, az az igazi királyság. Keresztény Demokrata Néppárt. Elvileg létezik, gyakorlatilag a fityisz egyik fiókszervezete már régen. De vannak települések, ahol…..
Nem hiszem el! Hogy juthat eszükbe olyat kitalálni, hogy a szakértői kormányba be akarják erőltetni azt a Verest, aki a Gyurcsány mellett a legemblematikusabb alakja volt az elmúlt néhány év nem éppen sikeres gazdaságpolitikájának, és akinél nem sok irritálóbb alak van a mostani…..
Az országnak új kormányfőre van szüksége. Kb. ennyi az, amivel mindenki egyetért egy rendkívül magába roskadt kisebbség kivételével :-). Szerencsére most már a régi kormányfő is így gondolja (nélküle ugyanis nem menne idő előtt). A hogyanon viszont vitatkoznak. De miért? Nem…..
Barrera 2009.03.24 14:05:09
@DeMarco: Szerinted mivel lennénk előrébb egy előrehozott válsztással? A sablon ideológiát hagyjuk. Én is azok közé tartozom, akik szerint Orbán Viktor személye, és a Fidesz jelenlegi politikája nem fog kivinni a válságból. Támogatottságuk lesz, nyernek, a nép rájuk szavazó része megnyugszik. És? Mi lesz aztán? Hol van egy kézzel megfogható gazdaságpolitika, meg a személy, aki ezt végrehajtatja? Aki nem köt kompromisszumokat azért amiért a szocik is puhítanak minden csomagot? Szerintem annak a cd-nek a szavatossága, ami szerint Orbán világot vált egyszemélyben, már lejárt. Ahogy a szoci táboré is. Nekem sokkal inkább hihető az, hogy mondjuk egy Surányi eredményesebb lehet pillanatnyilag, mert őt pl nem köti pártérdek. De győzz meg az ellenkezőjéről. Tényleg érdekel (személyeskedés nélkül) mire alapozzátok az optimizmust?
Milyen program kellene ma Magyarországnak? Orbánon azt kérjük számon, hogy nincs neki, Bokroson azt, hogy neki van. Nemhogy odaállnánk amögé, akinek vannak elképzelései. Mert Bokrosról mondhatunk bármi rosszat, programját bírálhatjuk, de legalább van miről beszélnünk. Gyurcsány…..
Tavaly október 10. óta hívtuk segítségül a Site Meter automata számlálóját a látogatók hiteles regisztrálására.Örömmel jelenthetem, hogy az elmúlt 138 nap alatt összesen 100 000-ren kattintottak a Reckl Amálra. Köszönjük szépen a figyelmet!Nem tudjuk, nem is lehet lehetséges…..
(Köz)szempont (N)Eurovízió 2009 2009.02.10 21:28:00
Mark (már elnézést, de kicsoda?) visszalép(tet)ése az Euróvíziós Dalfesztiválról nem is volt olyan hülye ötlet, főleg ha azt nézzük, hogy egy nemzetközi versenyre azért nem ártana olyan előadót küldeni, akit nem csak a 10-14 éves korosztály ismer. A második körben aztán…..
Most már tényleg lezárjuk a 2008-as esztendőt. Szép volt, jó volt, hosszú volt, pofátlan volt, de legalább a spanyolok megnyerték a labdarúgó eb-t ...Majdnem ötezer szavazat érkezett a Nagy Szavazásra, melyben közösen kerestük, hogy vajon kicsoda lesz 2008…..
A Gyurcsány-Sólyom párharc lassan kezd olyan lenni, mint a Barátok közt, ott se utálják jobban egymást a szereplők. A kettő között annyi a különbség, hogy az utóbbi legfeljebb az agyunkat szívja el, az előbbi meg minket, mindenestül. A legújabb konfliktus a távoltartási…..
Reckl Amál blogja 2 0 0 8 - TV 2008.12.30 03:59:00
Szűk két napig tart még ez az év, eljött a számvetés ideje.A blog összes bejegyzését végignézve most már nyilvánvaló, hogy alapvetően közéleti (politikai), tv-s, filmes, blog.hu-s és néha privát témákkal foglalkozunk leginkább. Így - az utóbbit leszámítva ezekről…..
Próbáltam írni az abszurd vasutassztrájk legújabb epizódjáról, de semmi olyat nem tudok megfogalmazni, amit még valahol, valaki le nem írt volna.Ezért kérem a kedves olvasókat, mondják el a véleményüket, aztán a hét végén - még a sztrájk nagylelkű felfüggesztése előtt…..
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
A nem reprezentatív fölmérésünk eredménye értelmében egy enyhe többség a cigány származású miniszterelnök ellen szavazott.Én ugyan igent nyomtam, de bizonytalanul, és semmiképp sem mennék el pár megjegyzés mellett.Az egyik, hogy a mai kisebbségi politikusokat egyszerűen…..
Fordítva ülünk a lovon, ami vígan száguld a szakadék felé ... Íme, ez ma Magyarország. Nem tudom kinek kell érte köszönetet mondani, de köszönjük, megcsináltátok, győztetek... Bodor Imre 2006-ban Szolnokon, az egyik általános iskola mellett azt vette észre, hogy egy nagyobb…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Csak egy érdekes olvasói levél: "Sziasztok! Ha azt gondoljátok, hogy milyen fincsi és egészséges a meleg friss kenyér vagy a süti, akkor íme, az alkotóelemek: Szilveszteri lúdláb torta: Összetevők: krém[cukor,zsírkeverék(növényi olajok és zsírok,hidrogénezett olaj és…..
Szemét szegedi egyetemisták! Hát mégis mit képzeltetek?! Szegeden, a megyei rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztályának munkatársai október 6-án rajta ütöttek .... a fénymásolóüzleten! Bejelentés alapján -  a magyar  ember még mindig imád beköpőset…..
"Náczuló" bloggertársak és olvasók! Még van remény számunkra, a számotokra! Még van esély visszatérni a helyes ösvényre! Még lehet belőled diplomás antifa! Ne habozz, jelentkezz még MA az Antifasiszta Akadémiára! Mentsd meg magadat, mentsd meg az országot! Szellemileg…..
Vastagbőr Fél-e a hatalom? 2008.09.30 16:00:00
Vajon mennyire fél a hatalom ebben a fene nagy demokráciában? Két példa: Péntek, Ráday Klub megnyitó a Ráday utcában. Vége van a koncerteknek, mivel lent elég meleg volt és nagy tömeg (99 ft volt egy korsó Soproni), az emberek nagy része kiment a klub elé levegőzni, dohányozni.…..