Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivien Moss

17 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levél Vivien Mosstól Igen tisztelt Vezetés!   Vivien Moss vagyok, íróNŐ. Nem politikus, nem gazdag, nem demagóg, nem fölényes, nem nagycsaládos és nem teljesíti be a női princípiumot.   Vivien Moss vagyok és nem politizálok, de mindenkor szót emelek az előítéletek…..
Vannak olyan emberek, akiknek semmi sem elég jó. Bizonyára mindenkinek vannak „kedves” ismerősei. Lehetsz te a tökéletes nő, gyermek, unoka, feleség, anya. Igen, mert ezek a zaklató, gonosz és egy kicsit sem kedves szándékú véleménynyilvánítások leginkább a nők felé érkeznek. Nem  gyakran kérdezik…..
Vivien Moss 2017.09.27 08:14:09
@Pusziék: Köszönöm Drágaság
Hát milyen világban élünk?   Milyen világ az, amelyben egy sokak által ismert és követett celeb szexuálpszichológusnő azt vallja, hogy ha megcsalják nem akar tudni róla? Nem azt kéne megtanítsa az embereknek, hogy a kapcsolat alapja az egymás iránti tisztelet, melynek szerves része az…..
Avagy az érzés, amikor a könyvem megjelenik… Ez a bejegyzés nem Cathyről szól. Nem egy társadalommal szembeni kritika, és még csak nem is egy kis könnyed szexi egyperces. Most a saját érzéseimet szeretném megosztani veletek. Hamarosan megjelenik a második könyvem, A szabad akarat határa. Ez egy…..
Egy kis vadulás (BDSM)Ez  nem az a Cathy, akit az első részben megismertetek. Sokmindenen keresztülment, összetört és elvesztette önmagát. Keresi a kiutat a lelki szenvedésből, érezni akarja a felszabadító fájdalmat.  Bűnösnek érzi magát, és tudat alatt büntetni is akarja.  "...-Ez jó neked?…..
Vivien Moss - A szabad akarat határa Ez volt az első pillanat, amikor Cathy feje kitisztult, ráeszmélve, hogy mire készül. Tudta, hogy amit tenni fog, az kicsit sem korrekt dolog. Tudta, hogy ellen kellene álljon a csábító vágynak. Tudta, hogy már az este végén bánni fogja tettét, de nem engedett…..
Na most leszek csak igazán megosztó, hiszen nőként véleményt formálni arról, hogy mi kell a férfinak, igazán érdekes kihívás. Nem azt fogom megírni nektek, amit a női és férfi magazinok hirdetnek, bár biztos lesz átfedés. (a sorrend nem mérvadó) Tehát nézzük drágáim, hogy mi is kell a férfiaknak -…..
Mi természetesebb és szebb dolog van egy emberi testnél? Tökéletes és gyönyörű. Mégis tabu és titok, amit el kell takarni. Ezzel szemben, a legtermészetellenesebb dolog a gyilkolás, mégis minden film tele van vele. Ezt valahogy amolyan "normális" tartalomként elfogadjuk, legalábbis a filmekben…..
Betti és Tomi régóta együtt voltak már. Nagyon szerették egymást, és senki nem állhatott közéjük, mégis voltak olyan vágyaik, amit még nem éltek meg. A férfi szerette volna meglepni kedvesét, hiszen tudta, hogy régi vágya az, hogy egyszerre kér férfi kényeztesse. Egy swinger klub ideális hely lehet…..
Vajon milyen az ideális nő? Létezik-e egyáltalán? Hogy váljunk azzá? A külső a fontos vagy a belső? Tele vagyunk feszültséggel és frusztrációval, hogy megfeleljünk az elvárásaitoknak. Csoda, hogy néha sárkányként viselkedünk? Ha figyeltek ránk ígérjük, hogy nem így lesz. Megint egy sztereotípiával…..
Változik a világ, dőlnek le a falak, de van, amiről még mindig nem illik beszélni. Szwinger? Igen,  tudjuk hogy létezik, de nyilvánosság előtt nem veszünk róla tudomást. Pedig érdekel minket... nagyon is..  2010-ben a Calvin Klein kihozott egy reklámot. A sorozat részeként jelent meg többek között…..
Alexa vagyok, és elmesélem hogy jártam múlthét pénteken. Meglepően alakultak az események. Amikor felkeltem még nem is sejtettem mi vár rám...   Csípős őszi nap volt, a falevelek megdermedve ropogtak a lábam alatt. Munkahelyemre siettem éppen. A reggeli tejeskávé fűtőereje éppen megfogyatkozott…..
Felvállalhatja-e egy nő a szexualitását? Vajon akkor is, ha eltér a társadalmi normáktól? Akkor is, ha szabadsága jóval túlmutat az átlagon? Például, ha nagyon változatosan, vagy ha többesben szereti? Igen, a mesében, mondanák sokan, de vajon igazuk lenne? Hogyan működhet ez az életben? Működhet ez…..
Vivien Moss 2016.11.03 16:19:34
@Vircsike70: Igyekszem... :) Örömmel. xoxoxo
Vivien Moss vagyok, és én írtam "A szabad akarat játéka" című könyvet, ami egy kis - oly régóta vágyott- nyugalommal és egy pohár borral szenzációs párosítás, hogy a szürke hétköznapokból kitörve egy igazán nem mindennapi világban találd magad. Itt nem ezt szeretném reklámozni, hanem a női…..
Vivien Moss 2016.11.03 14:02:16
@Vircsike70: Drága vagy, köszi. :)
Vivien Moss 2016.11.03 14:02:54
@Bed Ina: Köszönöm :)
Vivien Moss 2016.11.03 14:12:53
@Gabriella Vízi: Nagyon köszönöm, igen remélem lesz folytatása. :) Fejben megvan, talán nem is olyan sokára könyvben is.
Egy kávézóban ülök Egy kávézóban ülök. Előttem a laptop meg a határidős munka. Lehetetlen, hogy időre leadjam. Elkalandozok, és szemem sarkából meglátok egy hideg kékesszürke szempárt. Gyorsan elfordítom a tekintetem. A munkára kell koncentrálnom. Ez megy is, nyugtázom büszkén kemény akaraterőmet,…..
Vivien Moss könyve, A Szabad akarat játéka elrepíti az olvasót egy szabad elvű lány magával ragadó világába, életébe és mindennapjaiba, miközben beavatja őt titkaiba és kalandjaiba tabuk nélkül. Cathy magasan képzett vezető pozícióban lévő fiatal nő, aki nem ismeri a szerelmet.   Magabiztos,…..
Néha kell egy kis kalandozás tabuk nélkül, és egy kis őrület.  De mi is a szabad akarat játéka? "Létezik egy világ, ahol az emberek őszinték. Szerelmesek, de mégis szabadok. Nagyon fontos nekik a szexualitás, és szeretik a változatosságot. Maximálisan tisztelik a párjukat és tisztelik egymást,…..