Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelatoproject

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunk kedvenc téli csemegéje a gesztenyepüré, ám legtöbben nem sok mindent tudunk róla, pedig érdemes. Ezt az 5 dolgot mindenesetre. 1. Tele van vitaminnal és ásványianyaggal Vitaminok és ásványi anyagok közül a nyers gesztenyében említésre méltó a B1-, B2-, B6-, C-vitamin, E-vitamin, kálium,…..
Gelatoproject 2016.11.16 21:17:25
@Étteremkritikus: Köszönjük a kiigazítást, valóban nem. :) Örülünk, hogy mindig tanulunk valami újat.
Végre itt a gesztenyeszezon, alig várjuk a legtipikusabb téli csemegét, a sült gesztenyét és a gesztenyepürét. Ha eddig nem tudtad jól elkészíteni, mert nehezen szabadultál meg a héjától, elmondjuk a titkot, hogyan kell. :)..
A tökéletes idomú csajok és az izomtól duzzadó pasik is kisgyermek módjára tudnak elcsábulni a fagyitól, pedig azt hinnénk, hogy aki diétázik és izmos, formás tested szeretne, annak tiltott minden ilyen ínycsiklandó bűnbeesés. A Fitbalance-on és a INBA Naturál Testépítő Világbajnokságon is jártunk…..
Azt gondolod, hogy a diéta csupa zöldségből és íztelen, színtelen, unalmas ételekből áll? És persze sehol a nasi. Az igazság az, hogy ez nem így van. Sőt. Fantasztikusan színes és élvezetes ízeket lehet csempészni egy egészségtudatos reggelibe akkor is, ha diétán vagy illetve bűnöznél, de nem…..
A héten rendezték Budapest legpatinánsabb fashion partiját, a Budapest Fashion Nightot. Egy ilyen nívós eseményről pedig a Gelato Italiano ART termékcsaládja sem hiányozhatott. Kíváncsi vagy mivel kápráztattuk el a divatos vendégeket?..
Ha 3 másodperced van arra, hogy kiválaszd, milyen fagylaltot szeretnél megkóstolni a világ bármennyi, bármilyen ízű fagyijai közül, mit válaszolnál? 3 másodperc! Letelt. Mi volt a választásod? Hiába van szinte végtelen választék a fagylalt ízek között, a két tuti befutó a csokoládé és a vanília,…..
A Kauflandi nagy siker után bevezetjük Magyarországra is a MAESTRO fagylaltot. Ez prémium, hagyományörző és kézműves fagylalt üvegben egy lehelletnyi krémmel. Ilyen még nincs a piacon. Limitált megjelenést terveztük egyenlőre néhány Tescoban.   A mai naptól már kapható is......lett volna, ha nem…..
Jártas vagy a divatban? Akkor biztosan sokat mond számodra a Daalarna Fashion Divat Show 2016 kifejezés. Természetesen mi is ott voltunk ezen a pazar eseményen február 26-án, hiszen a trendi és prémium közönségnek trendi és prémium fagylaltdesszert jár. Többek között a Miss Hungary egyik szépsége…..