Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baluvanis

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Szüksége van-e Magyarországnak a Fudan Egyetemre?      Mondjuk úgy, szüksége lehet Magyarországnak valamire, amit esetleg megkaphat a Fudan Egyetemmel történő együttműködéstől.      Szüksége van-e a Kínai Népköztársaságnak erre a bizonyos együttműködésre?    A kínai kommunista vezetés…..
Baluvanis 2021.04.11 07:53:31
@Strawdog: mianmar?
       A huszadik század első két évtizedében egy magyar hírlapírónak nem volt diplomája, kevesebben érettségiztek, mint ahányan ma master degreet szereznek. A köz ügyeiről való beszéd kávéházakban folyt és még létezett a közbeszéddel kapcsolatos decorum, megadták, egyáltalán meg tudták adni a…..
Baluvanis 2020.12.09 19:08:50
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Baluvanis 2020.12.01 20:43:32
@whale: +100 ( van elfekvő csatornám kölcsön) !
Mellesleg hol volt a táskahordozója? Miért nem tartott bakot?
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
Baluvanis 2020.11.24 12:41:11
@kemény keleti kommentelő: Mivel az árfutás kb 2 hét, már régen elérhettük a 150 fölötti napi átlagot.
Baluvanis 2020.11.24 14:16:18
@kemény keleti kommentelő: nem vagyok egy nagy matekos, de ha minden egyes napon az elmúlt 3 hétben meghaladta a lélegeztett betegek száma a 350 et akkor a napi halálozások számát mindenképpen valahol a 150-170 körül kell keresni tekintettel a betegség átlagosan 2 hetes lefutására. én csak ebből számoltam, semmi másból. A lélegeztetettek vagy túlélnek vahy nem az arányt meg már többen is visszaigazolták.
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
Baluvanis 2020.11.17 07:20:27
@BiG74 Bodri: ááá dehogy. Európa noncs félkészülve egy hazárdőr ellen...
     2020 november 8.    Az alábbiakat az egykori keményvonalas antiszemita, ma "zsidó " Veszprémy Mandiner Bubu írta le. " Lehet, hogy a jóslatok helyesek, de attól még nem a média hirdet ítéletet és végeredményt az elnökválasztáson."   "Nyilván érdemes rögzíteni néhány tényt: az Egyesült…..
Baluvanis 2020.11.10 05:40:30
@incze: +1000
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
   "Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a…..
        "Mottó:  Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak. (Alaptörvény X.cikk, (2)"      A kormányzat állítása szerint kilenc esetben fordult elő az, hogy megváltoztatták az OTKA kuratóriumok által…..
Baluvanis 2020.09.10 07:52:11
@Ménkűnagy Bundáskutya: Na, ha már megszólítottál... a sajtkészítőket nem kérdezték meg. De korábbi életemben egyszer valahogy bekerültem egy az x minisztériumban szervezett egyeztetésre, amit egy nagy horderejű központosítás előkészítésérecszerveztek. Elmondták mit akarnak, mikor rám került a sor voltam olyan hülye, hogy elmondtam a véleményemet. Még vissza sem értem a munkahelyemre, már hívták a csúcsgórét, hogy kijafasz ez a sajtkészítő...
       I am not happy.   ..
                                      ..
Baluvanis 2020.09.06 07:56:19
@kisa: mindig gyanús volt, hogy ez igazából egy mazochista közösség! Egyenlőtlenséget a mazochistáknak is!
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
       Domokos Gábor professzor hosszabb interjút adott a Qubitnak a felfedezéséről, hogy a testek kockaszerű darabokra esnek szét.     Egy részlet az interjúból:      "Itt a Műegyetem kertjében, ahol ülünk, zúzott kő van a lábunk alatt. Ha felmarkolunk egy adagot ezekből a kövekből, látjuk,…..
          Demeter Szilárd, aki írt pár nem túl izmos novellát és egész életében szolga volt, képes volt a következőt leírni.          "Amikor Palkovics László miniszter elkezdte újjászervezni a magyar tudományos kutatást, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a…..
Baluvanis 2020.09.03 04:56:49
@ATCG: Anikó néni nyakig benne van a ner épitésében... az első szőllők mintha az ő nevére (is) érkeztek volna..., de egyéb vonalakon is.
        Viktor Gyozovics Orban miniszterelnök úr családi rádiója, ami  sajnos még mindig a Ľudovít Košút nevű liberálzsidó felforgató nevét viseli, ószláv nyelven készített interjút Vidnyánszky protopópával. Azért ószlávul, mert ennek még oroszul sincs értelme, csak a   Zakarpatszka Oblaszty …..
Baluvanis 2020.08.15 07:15:23
@jotunder: Éppen fejek (mivel itt nincs vattabálázó üzem), így személyesen kérdeztem meg a kecskéimet a dologról. Kikérik maguknak a ner-rel történő mindennemű kapcsolatot.
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
Baluvanis 2020.08.11 08:08:30
@wulfer: nem jó a bűnözői összehasonlításod. a leírtakon túl ők még lelövik az összes szomszédod is, nehogy tanú maradjon és a többiek is tudják mihez tartsák magukat. Az első Orbkorm alatt addig tartott a nyomozás a Dunafer ellen, amíg egyszercsak, hogyhogynem mégiscsak id Orb tól kezdtek el dolomitot vásárolni. ezt a folyamatot személyes rendőri komisszáron keresztül ellenőrizte az ifjabb.
Baluvanis 2020.08.11 11:09:23
Baluvanis 2020.08.13 12:17:48
@DarthVader: csak halkan jegyzem meg, Gödön azért előbújt a fideszes szalonna a dékások zsákjából...
         Dr. Megadja Gábor a Loyal együttes gitárosa évi 6.6 millió forintot kap tanácsadásért Demeter Szilárdtól a Loyal együttes basszusgitárosától, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójától. Ez a 6.6 millió forint jelenleg egy egyetemi professzor évi fizetése Magyarországon. Dr. Megadjának…..
Baluvanis 2020.08.07 17:22:25
@OoOoOo: az összeget nyilván befolyásolta, hogy a közbeszerzést ki akarták kerülni. Pedig milyen jól nézett volna ki a közbeszerzesi értesítőben, hogy a PIM okos embert keres évi 10 milláért...
      L.Simon László írt egy népibalettet Trianonról.  Eleve jó, hogy országgyűlési képviselő úrnak két salátatörvény között volt ideje arra, hogy pont Trianonról és pont népibalettet, hogy művészileg és emberileg is volt ideje,  meg általában nagyon jó, hogy lesz most egy népibalett Trianonról,…..
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
Baluvanis 2020.06.30 09:40:01
@kemény keleti kommentelő: ne feledjétek Csányibácsi elévülhetetlen érdemeit a rendszer létrehozásában. a pufkáfakadémia létrehozásához ő adta a fele pénzt... a másik felét a nemzetközileg körözött mol vezér...
Baluvanis 2020.06.30 09:43:18
@Weißkopf: ugyanmár. ez csak pénz. de a módszeresen elemeire szétvert társadalom, ahol mindenki mindenkinek az ellensége (lásd rokkant, rendőrnyugdijas, trafikos, tanár, hajléktalan, tudós stb) az már valódi visszacsinálhatatlan kártétel.
        1999 januárjában Szerbia (ekkor még a Szerb Köztársaság és Montenegró államszövetségben volt)  vezetőjét Slobodan Milosevicnek hívták, ő hét évvel később egy hágai börtönben halt meg.        Milosevic propagandaminisztere egy bizonyos Aleksandr Vucic volt. Ő a háborús bűnös Seselj vajda…..
Baluvanis 2020.06.23 07:48:20
@velőtanya: igen. ezen én is negakadtam. Felmentő ítélet szövegét kapta meg a szerkesztőség.
  "  Mi vagyunk az egyetlen megmaradt, keletről nyugatra indult nép. Maradványok vagyunk, egy valaha volt hatalmas sztyeppei világ utolsó maradványai, akik bejelentkeztek a túlélésre. (Orbán Viktor nagykán)"    Szeretném megjegyezni, hogy egyre inkább etnikai kisebbséginek érzem magam,…..
Baluvanis 2020.06.13 13:19:42
@miért: a8aaa
               (A képen az látható, amint egy orbánmagyar nemzetvédelmis meggyilkolja Szent Wiborada-t. Az eset 926-ban történt St.Gallenban, a svájci rendőrség azóta is keresi az elkövetőt.)      Tegnap Orbán Viktor orbánmagyar kán egy 896 centiméter magas Dodó-szobor avatásán rengeteg fontos…..
Baluvanis 2020.06.08 07:14:57
@Kettes: köszönöm! Már bánom, hogy OV azért annyira nem tehetséges, mint ez türkmén csodatevő...
        "A Nürnbergben és másutt kivégzettek többsége az akkor érvényes törvények alapján cselekedett, így – jogilag – nem követtek el bűncselekményt. " (aristo)        Ez jelent meg ma Prostisrácoknál. Unalmas náci szöveg az egész, amire a magyar jobboldal rejszolni szokott.        Azt…..
Baluvanis 2020.05.15 12:03:56
@ámbátor: pikáns, hogy pont Bulgáriában volt... mintha Snittpali onnan lopta volna a szakdoliját, vagy rosszul emlékszem?
    "Az a kérdés, hogy a németek otthon érezhetik-e magukat a hazájukban" - mondta a Führer, majd azon kezdett merengeni, hogy vajon ez egy olyan ország, "ahol egy kisebbség rendszeresen rá tudja kényszeríteni az akaratát a többségre". "Az nem fordulhat elő, hogy a többségnek idegennek kell…..