Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Révész

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy nagyon egyszerű és gyors sütemény. Kevés cukor kell hozzá (ez persze függ az almától) és könnyű elkészíteni. Eredetileg tönkölybúzából sütöttem, és egész egyszerűen helyettesítettem rizsliszttel és egy kis utifűmaghéjjal. Hozzávalók: 3/4 bögre rizsliszt 2 alma Cukor az almához…..
Kipróbáltam már párfajta kenyeret de eddig nekem ez jött be a legjobban. Állagra kenyér állagú a szezámpehely pedig visszavesz a lenmag intenzív ízéből. Így egy matt ízű finom kenyeret kapunk, ami akár lekváros kenyérnek is jó. Azért szeretem ezt a kenyeret, mert nagyon gyorsan elkészül. Az…..
Valószínűleg sokatoknak az elsők között üt szöget a fejében, hogy de basszus, mit fogok enni reggelire. Nos én egy finom, és gyors alternatívát tudok ajánlani, ami 10 perc alatt megvan. A leírása nem azért hosszú mert bonyolult, hanem mert, ha figyelünk néhány tényezőre, akkor biztosabb a siker Ne…..
Ha már egy másik univerzumba csöppentél, mint minden új helyen megillet egy kezdő csomag. Na de mit kellene tartalmaznia egy ilyen csomagnak, hogyan kezdjünk hozzá étrendünk átalakításának. Segítségül azoknak, akik nem rég érkeztek és még csak nézelődnek, hogy milyen új világba csöppentek,…..
Tudni kell rólam, hogy szeretem az egyszerű de szép dolgokat. Ez a konyhában is érvényesül. Főzésnél fél óra sütésnél 1 óra a tűrési küszöböm. Ezért igyekszem olyan recepteket keresgélni vagy kitalálni, amik ezen időtartományon belül vannak. (ez azelőtt is igaz volt és most is az) Aki, most kezd…..
Sziasztok! Gluténérzékeny vagyok, vagyis megfosztottak engem a péksütemények, a kenyér és az összes búzalisztből készült étel élvezetétől. Igen ezt látják azok, akik minden nap búzából készült kenyeret esznek, akik minden reggel bedobnak valami péksüteményt vagy teljes kiőrlésű kekszet. Akkor…..
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..