Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vhrai

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta gondolkodom már ezen a bejegyzésen, de mindig húztam, halasztottam. Nem igazán tudtam rávenni magam, mert soha sem szerettem búcsúzkodni. Azonban tény, hogy az elmúlt időszakban nem sok időm maradt a blogra, és bár szerettem volna újraéleszteni, de most nem megy. Valahogy úgy érzem, hogy…..
Cím: Tizenhárom okom volt… Szerző: Jay Asher Fordító: Farkas Orsolya Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Oldalszám: 264 oldal Kiadás éve: 2017 A közel 10 éve alkotó Jay Ashernek első regénye volt a Tizenhárom okom volt…, amely gyorsan meghozta számára a sikert. A 2007-ben megjelent kötet mai napig is…..
Cím: Sárkánycsalogató Szerző: Virág Emília Kiadó: Athenaeum Kiadó Oldalszám: 328 oldal Kiadás éve: 2016 Virág Emília Sárkánycsalogató c. első könyve 2016-ban jelent meg, és a kötet legelején olvasható egy rövid bemutatkozás. Ez alapján számomra azonnal szimpatikussá vált, hiszen már ott is…..
Szerző: Camilla Läckberg Cím: Ártatlanok Fordító: Dobosi Beáta Kiadó: Animus Kiadó Kft. Oldalszám: 392 oldal Kiadás éve: 2016 Camilla Läckberg az egyik legnépszerűbb svéd szerző, aki 2005-ben nyerte el az Év Írója díjat Svédországban. Első regénye a Jéghercegnő azonnal bestseller lett, és…..
Vhrai 2017.08.01 19:22:51
@tees06: Huppsz, most nézem, hogy nem figyeltem a címet. :) De legalább számolni tudok! :D Ezek szerint annyira nem függenek össze a részek!