Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth György Vezető Pénzügyi Stratéga

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Történetünk főszereplője egy kedves hölgy, nevezzük Juliskának!Egy szép napon belátogatott egy Hipermarketbe, ahol a bejártnál, nagyon kedvesen megszólították: - Kedves Hölgyem, tudja, hogy nálunk pénz nélkül is vásárolhat? Ha Ön hitelkártyával vásárol, elég 30 nap múlva kifizetni az ellenértéket,…..
Pénzfaktor Kisbefektetői Klub 2017.01.08 21:28:20
Mindenki erről beszél. Aki meg nem beszél róla, az folyton ezen rágódik.   Valaki azt mondta a pénz nem tesz boldoggá, persze nagyon igaza van, csak elfelejtette befejezni. A pénz nem tesz boldogtalanná sem.   Az élet igazi kérdése ez, hogyan akar boldog lenni? Pénzzel, vagy pénz…..
Milyen lesz a jövőnk? Senki nem tudhatja. Az élet kiszámíthatatlan.  Sokan szeretnék megtudni mi vár rá, mire számíthat. Van, aki elmegy jósnőhöz, van, aki kártyában hisz, de ennél van sokkal jobb megoldás. Nem más, mint felkészülni a jövő életvitelére. Sokszor hallani, hogy a szerencse nem más,…..
Pénzfaktor A PÉNZ! 2016.10.19 20:46:27
A PÉNZ, mint fogalom, mint tárgyi eszköz, mit is jelent valójában?   Egyértelműen ugyanazt jelenti mindenki számára? Miért van az, hogy vannak emberek, sőt csoportok, akik semmitől nem riadnak vissza, hogy minél több pénzt halmozzanak fel? Annyi pénzt, hogy egész életük kevés annak elköltésére.…..