Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romi.

101 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
shine Költözés! 2018.12.17 17:08:18
Az új oldal: http://speakyourstyle.blogspot.com/..
shine 20 gyönyörű kabát télre 2018.12.08 18:52:31
Sziasztok! Bár nem nagyon terveztem az idén ilyen jellegő bejegyzést, azonban mivel meggyőztek, hogy elég hasznos, ha az ember éppen vásárlás előtt áll... Tovább..
shine Dark turquoise outfit 2018.12.01 15:46:45
Sziasztok! Ma egy rövid outfit fotósorozattal érkeztem, melynek főszereplője a kedvenc táskám... Tovább  ..
Sziasztok! Ma néhány általam összeállított outfitet szeretnék megosztani veletek... Tovább..
shine Kötött pulcsis kedvencek 2018.11.17 18:36:39
Sziasztok! Ma a kívánságlistámról szeretnék veletek néhány darabot megosztani, ugyanis így ősszel és télen nálam hatalmas kedvencek a kötött pulóverek... Tovább..
shine Blue patterned pants outfit 2018.11.10 17:59:16
Sziasztok! Az utóbbi napokban... Tovább..
Sziasztok! Rengeteget gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mivel... Tovább..
shine Blue shirt outfit 2018.10.27 19:26:37
  Sziasztok! Ismét egy outfit poszttal érkeztem, amit még a várban fotóztunk valamikor szeptemberben. Nagyon kellemes időnk volt, és azért is örültem a helyszínnek, mert már nagyon régen jártam ott, úgyhogy... Tovább..
shine Blue checked dress outfit 2018.10.14 17:08:45
Sziasztok! Ezúttal is egy olyan fotósorozattal érkeztem, amit még nyáron készítettünk el. Akkor még eléggé kísérl… Tovább..
Romi. 2018.10.21 20:11:47
@Tóth Réka81: Köszönöm szépen :) és abszolút megértelek :))
shine Manzara webshop bemutató 2018.10.20 18:34:30
Sziasztok! Ma egy újfajta bejegyzéstípussal érkeztem, ami remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Egészen pontosan egy webshop bemutatásáról lenne szó, mivel lehetőségem nyílt... Tovább..
shine Green floral dress outfit 2018.10.07 17:29:37
Sziasztok! A mai bejegyzésben az első outfit fotósorozatomat szeretném megmutatni nektek. Tudom, annyira már nem aktuális, mivel még augusztusban készítettük a képeket, de nem szerettem volna, hogy kába vesszenek. Szóval most és még az elkövetkező egy-két posztban a nyári outfiteké lesz a főszerep,…..
shine Változások 2018.10.05 17:32:55
Sziasztok! Először is a mai naptól igyekszem újra rendszeresen hozni a bejegyzéseket, nagyjából heti egy (maximum kettő) posztra lehet majd számítani. Most pedig arról olvashattok, hogy miért is akartam abbahagyni az oldal szerkesztését, és hogy milyen változásokra lehet számítani. Az előbbit…..
Sziasztok! Ma végre lezárom a Resort kollekciókról szóló sorozatomat és ahogy ígértem, legközelebb már egy hosszabb hangvételű poszttal fogok jönni, amiben egy kicsit a blog jövőjéről fogok írnii. Addig is élvezzétek a Dolce&Gabbana, a Chanel és Dior kollekcióit, a Louis Vuitton, a Prada és…..
Sziasztok! Tudom, hogy már elég rég volt a Resort kollekciók bemutatása, de mivel alapból elég sokat dolgoztam ezzel a sorozattal, úgy gondoltam nem hagyom félbe, és az utolsó tíz márka kollekciójáról is írok nektek egy keveset. A kifutókon megjelent darabokról egyébként egy másik bejegyzésben majd…..
shine Őszi-téli trendek 2018.08.16 10:35:11
Ezzel a bejegyzéssel szeretnék elköszönni attól a néhány látogatótól, akik követték az oldalamat, remélem, hogy különösen nekik elnyeri a tetszéseteket ez az utolsó blogposzt. Sziasztok! Hamarosan beköszönt az ősz, de ezúttal felejtsétek el a sulit és nézzük ennek a csodás hónapnak a pozitív…..
Sziasztok! Ezúttal néhány pasztell árnyalatú outfit összeállítást készítettem, melyekhez főként a fast fashion-ök kínálatából válogattam össze különböző darabokat. A termékek elérhetőségét szokás szerint a képek alatt megtaláljátok, ha pedig tetszettek az összeállítások, ne felejtsétek el kommentben…..
shine 20 divatos napszemüveg 2018.08.08 16:52:00
Sziasztok! Még pár hete írtam egy bejegyzést az idei napszemüveg trendekről, azonban egy csomó olyan darab volt amelyik abba a posztba már nem fért bele, ezért gondoltam, hogy egy külön bejegyzésben megmutatom nektek az én személyes kedvenceimet...
Sziasztok! Ennek a posztnak eredetileg nagyjából egy hónapja ki kellett volna mennie, azonban úgy alakult, hogy csak mostanra sikerült befejeznem. Szóval tudom, hogy már annyira nem aktuális a dolog, de mivel egyrészt nem szerettem volna félbehagyni ezt a sorozatot, másrészt már amúgy…..
shine Nyári outfit inspirációk 2018.08.03 14:14:52
Sziasztok! Készítettem néhány outfit összeállítást leginkább inspiráció céljából, de természetesen a termékek lelőhelyét megtaláljátok a képek alatt. A szettekben a zöld, barna és khaki árnyalatok dominálnak, illetve a fa, szalma és raffia darabok is előtérbe kerültek. Ha tetszettek az…..
shine Divatos táskák nyárra 2018.08.01 11:07:06
Sziasztok! A mai bejegyzésben néhány táskát gyűjtöttem össze, főleg a Fast Fashion üzletek kínálatából. Igyekeztem minél különlegesebb és szokatlanabb darabokat tenni a listára, illetve olyanokat, amelyek követik az aktuális trendeket, valamit színválaszték terén is próbáltam a változatosságra…..
shine Napszemüveg trendek 2018.07.26 13:57:35
Sziasztok! A retro trendek napszemüvegek formájában is hódítanak, nekem személy szerint nagyon bejönnek ezek a darabok, úgyhogy összegyűjtöttem néhány kifejezetten divatos stílust, melyekkel egészen biztosan nem fogtok mellélőni idén nyáron. A bejegyzésben a cicás daraboktól kezdve a hatalmas…..
Sziasztok! Szerintem elég sokan hajlamosak beleesni az impulzusvásárlás csapdájába, és ez sokáig velem sem volt másképp. Azzal, hogy hirtelen és erős emocionális érzelmek hatására vásárolunk alapvetően nem is lenne olyan nagy probléma, azonban ilyenkor könnyen olyan dolgok is a kosarunkba…..
Sziasztok! Ezúttal a 2018-as Couture kollekciókból válogattam össze a nekem legjobban tetsző ruhakölteményeket, most a mennyiségre való tekintettel kizárólag képeket láthattok, viszont a szokásos 15 helyett most 24 kollekcióból szemezgettem nektek. Olyan márkákat találtok a bejegyzésben, mint a…..
shine A nyár legtrendibb táskái 2018.07.01 20:39:06
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem azokat a táskákat, amelyek az idei nyár legtrendibb darabjainak számítanak, így olvashattok egy keveset a necc, gyöngyös illetve fonott táskákról, inspiráció gyanánt pedig néhány street style fotót is gyűjtöttem.Természetesen a bejegyzésből azt is…..
Sziasztok! Ma újabb Resort kollekciókkal érkeztem, ez alkalommal pedig olyan márkákról olvashattok, mint Victoria Beckham, Elie Saab, Antonio Marras, Delpozo és Stella McCartney. A romantikus daraboktól kezdve az elegáns ruhakölteményeken át egészen a legvagányabb szettekig láthattok néhány…..