Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Párnanaci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006 májusában került a mozikba a Dan Brown 2003-as nagy sikerű regényéből készült mozifilm. Akárcsak a könyvet, a filmet is érte támadás, hiszen a katolikus egyház konzervatívabb tagjai a regény tartalmát ismerve nem örültek a film elkészülésének. A Robert Langdon történetek sorozata nem a Da…..
Párnanaci 2021.05.19 13:55:33
@para_noir: Mert akkor nem lennél ilyen tudatlan sudribunkó, mint amilyen most vagy.
 Igaz, hogy csak két részletben sikerült, de végignéztem a The Game Changers c. filmet. Nem az időhiány miatt kellett félbeszakítanom, hanem azért mert olyan dolgok hangzottak el a filmben, hogy majdnem nekifutottam a hóekének homlokkal előre. A legtöbben tisztában vannak vele, de azért leírom, hogy…..
Párnanaci 2021.02.22 14:33:16
@iamzltn: Már hogyne esett volna szó a vegán étrendről. Mégpedig eléggé ellenséges hangot megütve, mellesleg valótlant állítva róla. Pl, hogy a csecsemő a vegán étrend miatt halt éhen, ami természetesen nem igaz. Csak az ellenpropagandát filmkritikába csomagoltad, ami persze nem jelenti azt, hogy a film tudományos lenne, de amit te mondasz, az szintén nem az. Ezért írtam saját tapasztalatokat, mert ezek tények, és ha már nem hiszel a vegánságban, nem árt a tapasztalatokat is figyelembe venni.
Ilyen kijelentéseket teszel:
"A vegánság NEM előnyösebb sem sportteljesítmény szempontjából, sem egészségmegőrzés szempontjából, mint egy egyébként kiegyensúlyozott egészséges diéta, amiben fogyasztasz állati fehérjét. PONT."
Nem, nem PONT, ez nem tudományos tény, hanem a te hited, ugyanolyan alapokon nyugszik, mint az általad nem igazán támogatott vegánság. Amit írtam, pusztán ennek ellensúlyozására írtam.
Üdv
„A tárgyalások nagy erővel zajlanak. A plenáris ülésen is és a háttérben is órák óta és még órákat tartanak majd. Nem lehet pontosan felmérni, de a magyar pozíciók erősek. Hogy a férfiak is értsék, hogy miről beszélek, egy hatlapos ulti van a kezemben, negyvennel és két szélásszal, meg lehet azért…..
Párnanaci 2020.12.13 00:35:13
@Realistaanarchista: Istenem... egyforma...
Nem akarod érteni, ezért nem érted. Persze, minden egyes leosztás valószínűsége egyforma, de az, amit itt a kedves blogger kirakott, az a kb 10 ezerből 1 variáció, és csak ezzel bukik el az ulti, a többivel megvan, ez is csak akkor bukik, ha az ultit mondó tök amatőr, mert lerakott valamit a betlihez. Tehát mennyi a bukás valószínűsége? Na mennyi? 1/10.000. Bemondod? Nem, mert egyszer elbuktad kontrával, mellesleg valószínűleg azért, mert olyan hülye voltál, hogy betalonoztál valakinek, aki látta, hogy egy amatőrrel játszik, és kivárt, amíg bemondod a véglegest, és lerakod a betli lapot.
Párnanaci 2020.12.13 00:41:26
@KaszaP: "ugyanolyan valószerűtlen egy terített betli, mint az, hogy valaki egy hatlapos szín ultit meg tud játszani, mert nem veszi fel senki legalább egy betlire."
Neked fingod sincs az ultiról, vagy inkább (ez a valószínűbb) hülyíted a népet a kamu ulti dumáddal, nehogy már igaza legyen az Orbánnak, valahogy muszáj belekötni. A terített betli természetesen sokkal kevésbé valószínű, mint hogy a hatlapos ultiba már nem nyúlnak bele. De persze ezt te is tudod.
A dugó kibírhatatlan és igazságtalan dolog, de szerencsére csak a lúzerek ülnek a dugóban „órákig”. Figyelj, lemértem, mert rendszeresen erre járok, és csak 10 perc plusz. - Mondod. Nem, ő 10 percet sem veszteget el az életéből, kerülőutakat keres, kis utcákon megyünk, és…..
Párnanaci 2017.03.31 13:07:16
@Liriodendron: Te pedig ezzel a köcsöggel élsz.
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..
Párnanaci 2016.12.03 09:20:52
@vgaborka: A sakál napja.