Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ford Fairlane

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
Ford Fairlane 2011.04.04 11:45:20
Jó, de akkor miért playbackelt a Búzás Viktor? Mert playbackelt! A mű-kacagás alatt mindenképp, ez még a laikus számára is látható-hallható volt!

Mr. Joe viszont vadállat! :-) A
www.teasztar.hu oldal számos remek felvételt rejt róla! Hallgassátok meg, érdemes!

A műsor ezen kívül a táncos pár miatt volt még nézhető. Szeretnék ennyi év után így nézni még a feleségemre...!:-)

...a többi cucc felejthető. És ami felejthető, azt el is felejtik!
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Tegnap életem és étvágyam többszöri kockáztatásával megnéztem a jelenetet újra és újra és óriási felfedezést tettem! Ennek a Chiru csávónak köszönhetjük minden idők két legdurvább jelenetét! A lovas akciót, amiben a szegény állattal farol a kamion alá és a traktoros…..
hogyvolt Szomszédok 1x05 2009.04.17 11:50:00
Megyünk is tovább, rögtön egy közérdekű információ: aki lecsúszott valamelyik részről, erre a linkre kattintva elérheti az eddig leadott részeket az MTV videótárában. Az előző rész igencsak eseménydús volt: Takiék Ózdon voltak és ittas asszonyt mentettek, Alma majdnem…..
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Graffiti blog Graffiti szótár 2008.07.14 10:29:00
Minden közösségnek megvannak a maga belső szavai. A graffiti kifejezésvilága a műfaj eredetének köszönhetően elsősorban angol szavakkal van tele, de jópár dolognak megtalálható a magyar megfelelője is, ám a külső szemlélő számára ezek sem mindig egyértelműek ,…..
Világért nem szeretnék rálicitálni a bárányos aktusra, de 2 éves kislányom mondókáskönyvében (Cím: Első mondókáskönyvem) az éhes disznó makksapkás szeretővel álmodik történet képi megvalósítása erős megdöbbenést váltott ki belőlünk. Anyósomnak már szóltam, hogy…..