Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evi Hernaez

41 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JustMom Ha nyernék a lottón... 2019.07.14 11:08:34
Annyi klassz téma van a Bloggerképző harminc napos kihívásán, hogy vérzik a szívem, amiért nem tudom minden nap teljesíteni. Felírtam a jobbnál jobb címeket, és az életünk mesélése mellett szépen lassan mindegyiket ki fogom fejteni a blogban, addig viszont továbbra is csak szemezgetek. Ma ezen a…..
Pörögnek a hétköznapok, a szokásos dolgokon kívül több új kihívásba is belefogtam, amik teljesen kitöltik a napjaimat. Állandóan jár az agyam valamin, még audiozni (beszélgetni a barátnőimmel és a családommal) sincs kapacitásom már egy hete. Nagy projekt van készülőben, de még óriási titok,…..
JustMom Piercing vagy tetoválás? 2019.07.09 11:55:48
Nem merem elkiabálni, ezért csak annyit mondok, hogy ma egészen emberien aludtunk, tudom használni az agyamat. Az elmúlt néhány napban nemigazán sikerült, ezért maradtam le néhány írással a Bloggerképző kihívásán.  Ma viszont igenis szánok rá időt, ráadásul a téma közel áll hozzám: piercing vagy…..
JustMom Gyermekkorom emlékei 2019.07.04 12:18:00
A harmadik napi Bloggerképzős kihívás témája a legkorábbi gyerekkori emlékem. Véletlen egybeesés, hogy éppen a napokban jutott eszembe, vajon Pablo mikre fog emlékezni és mikortól. Ennek kapcsán pedig azóta is nosztalgikus hangulatban vagyok. Talán az is rásegít, hogy már csak bő két hét, és…..
JustMom Miért éppen JustMom? 2019.07.03 11:31:50
Folytatom Czakó-Varga Adrienn bloggerképzős kihívását (amit egyébként nagyon élvezek), a mai téma a blogunk nevének eredete. A bemutatkozó bejegyzésemben elmeséltem Nektek, hogy miért döntöttem az írás mellett. Itthon maradtam Pabloval, mert abban a nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ki…..
JustMom 20 tény rólam 2019.07.02 22:52:00
A nyaralás után tele vagyok energiával és ötletekkel. Vagyis inkább ötletekkel, az energia alvás hiányában kicsit foghíjas. Igyekszem néhány kiemelt dologra fókuszálni, nem pedig mindenre egyszerre. Az egyik ezek közül a blogom. Nagy lelkesen indultam, és az is vagyok ám, csak valahogy huszadik…..
Jöttem végre élménybeszámolni! Jól eltűntem az utóbbi hónapokban, de volt rá okom, most elmesélem.  Egy hete jöttünk haza a nyaralásból, előtte meghalni nem volt időm Pablo szülihónapja miatt, olyan volt, mintha folyamatosan vendégeket vártam volna májusban. Élveztem nagyon, csak semmi másra nem…..
Nem, nem én vagyok beteg, jól vagyunk, ne aggódjatok. Nekünk legalábbis kutya bajunk, Adriék viszont nem jönnek holnap. Hónapok óta készültünk rá, Adrit ismerve tele lett volna meglepetéssel a hétvége, annyira vártuk, hogy Pablo és Adél együtt játszanak, huncutkodjanak. De ebből semmi nem lesz, mert…..
Nem tervezek gasztroblogger lenni, ne ijedjetek meg:), de a múltheti tortám annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttem, megosztom a receptet, hátha más is annyira beleszeret,mint mi- Mikel ezt kérte a szülinapjára, ennél nagyobb dicséret nem is kell! Ha már blogger vagyok, akkor csak mesélek picit a…..
Evi Hernaez 2019.05.23 11:28:06
@midnightcoder2: Ugyan miért? Kifejtenéd?
Kilenc napot voltunk tavaszolni Észak- Portugáliában. Tegnap előtt értünk haza, már visszarázódtunk a hétköznapokba, és gyorsan frissibe' meg is írom az élménybeszámolót. Fantasztikusan sikerült, és csordultig van a szívem élményekkel, azt sem tudom, hol kezdjem.  Porto Portugália második…..
JustMom Gyerek mellett is lehet? 2019.04.10 11:35:50
Nemcsak Facebookon, hanem Instagramon is fent vagyok evi.justmom.blog névvel (követtek már?, Hihi). Most dúl éppen az #anitiinsta háború, minden fontos influencer elmondta már a véleményét. No, én nem vagyok az, és senki nem kérdezte, hogy mit gondolok erről, ezért nem is fogom elmondani, hahaha.…..
Az írásaimból már megtudhattátok (meg ugye sokan személyesen is ismertek), hogy igyekszem nagyon tudatosan nevelni Pablot. Nemcsak az ösztöneimre hagyatkozom, hanem gyűjtöm a releváns információkatt, ami alapján a nevelést csinálom. Nekem nem elég, hogy "a védőnő azt mondta", vagy hogy "anyáink is…..
Még novemberben volt nálunk Mikel egyik barátja, aki szintén nagy képregény rajongó, és amikor arról beszéltek a fiúk, hogy lesz San Sebastianban egy képregény-kiállítás, az én fejemben kigyulladt a lámpa: menjünk, töltsünk egy hétvégét ebben a csodaszép városban! Amíg ők képregényeznek, addig majd…..
JustMom Anya vagyok. Rettegek. 2019.03.21 16:19:14
Adri néhány napja mesélte, hogy beszaladt a Tescoba Adéllal. Aki esetleg nem ismer, annak gyorsan mondom, hogy Adri az én szépséges szöszi barátosném, aki amellett, hogy dögös anyuka és csodás feleség, a Dél-Alföld egyik legjobb optometristája. Az általános iskola óta az egyik legfontosabb ember az…..
Hola Papa, soy Pablo. Hoy es un día especial, y le he pedido a mamá que me ayuda decirte lo mucho que te quiero. Ella lo publica en su blog, porqué sabe que  intentas leerlo cada vez que pone algo y le da pena que no entiendes todo. Pero hoy quiere que lo puedas leer porqué quiero agradecerte…..
JustMom Megloptak 2019.03.13 15:24:37
Tegnap óta bánt valami, újra és újra befürkészi magát a gondolataim közé. Nagyon ramatyul érzem magam miatta, és talán segít, ha kiírom, már amennyire a helyzet engedi. Történt valami, ami mérhetetlenül feldühített, és a legrosszabb az egészben, hogy mivel nincs konkrét bizonyítékom, csak…..
Január 29-én kiabáltam világgá, hogy elkezdem az Anyatest Projekt négy hetes Hasizom programját.Ma reggelt kaptam észbe, hogy március van, vagyis letelt a négy hét! Gyorsan csináltam is néhány képet, aztán elmentem futni, most pedig, amíg Pablo alszik, elmesélem Nektek a tapasztalataimat.A kezdéshez…..
JustMom Mesterségem címere 2019.03.01 17:22:09
Annyira beindult az élet a csodaszép idővel, ami nálunk mostanában van, hogy a blogba nem is nagyon írtam értelmes bejegyzést. A délelőttjeim vagy munkával, vagy sporttal telnek, napközben hulla vagyok, és írás helyett inkább alszom Pabloval, ha már éjszaka nem hagy, délutánonként pedig kint vagyunk…..
JustMom Heti örömök #1 2019.02.25 23:14:26
A mai bejegyzés címét és az egész ötletét egy számomra nagyon kedves anyukabloggertől, Anyaszörp Gabitól csórtam el. Gabi már régi motoros a blogolásban, azóta olvasom, amióta Kolos kisfia megszületett. Csilla barátnőmön keresztül találtam rá, és mindig nagyon vártam az új írásait. Szeretettel…..
JustMom A "rémes" kétéves 2019.02.21 10:56:45
Pablo elmúlt húsz hónapos, rohamléptekkel közeleg a második szülinapja. Alig várom, pont akkor jönnek Adriék látogatóba, csudiszép hétvége lesz. Azon nevettünk beszélgetés közben, hogy majd a két kis zabagépünk versenyt eszik a bulin. Lehet, hogy két tortát kellene csinálni, hihi. Elmúlt tehát húsz…..
JustMom Így randizunk mi 2019.02.15 18:24:29
Na, Valentin nap margójára elmesélem, hogy hogyan oldjuk meg mi, nulla segítséggel azt, hogy ne csak Anya és Apa legyünk, hanem Mikel és Évi is. A Pöttyöslabdára írtam egy cikket, abban szépen, választékosan fogalmazva leírom a nagy világmegváltó tippjeimet (majd posztolom, ha megjelent), de egy…..
JustMom Pablo története 2019.02.12 11:50:52
A Pöttyöslabda online családi magazinba készült ez az cikk.  Itt is szerettem volna elmesélni a történetünket, de hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, csupán a linket teszem be, hogy ne vesszen el ez a kegyetlenül őszinte írásom. Benne van minden. A közel öt év szenvedés, az óriási hullámvölgy,…..
A múlthét nem úgy indult, ahogyan szerettem volna. Ebben a bejegyzésben írtam, hogy Pablo beteg volt, nem vittem bölcsibe, ergo nem volt időm magamra. Nehezek az ilyen hetek, de tanulok is belőlük: amikor van lehetőség, ki kell használni. Bármire, esetemben a sportra:)Csütörtökön a tanítványom…..
JustMom Miért kell a csoki?! 2019.02.08 16:59:34
Ezzel a bejegyzésemmel lehet, hogy nem leszek népszerű, mert többféle értelmezési lehetősége is létezik, mégis úgy érzem, le kell írnom, mert annyira meg vagyok döbbenve, hogy egyszerűen nem tudom a helyére tenni a dolgokat. Az írás szokott ebben segíteni, talán most is működni fog. Utálom, ha…..
JustMom Amikor nincs énidő 2019.02.06 22:14:04
Óriási közhely, hogy amikor anya leszel, minden megváltozik. Viszont pont attól közhely, hogy nagyon nagy igazság rejtőzik mögötte. Mint minden anyucin, rajtam is sokat formált az anyaság. Teljesen átrendeződött az értékrendem, más dolgok lettek fontosak, ám ami talán a legjobban meglepett az az,…..