Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csíkosmami

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Mennyi bizalmat érdemel egy ilyen férfi? Fog változni, vagy csak majd az első májátültetés vagy agyvérzés után?” - Levélírónk pasija tagadja az éveket, nem hisz az öregedésben, ami életigenlő filmekben még jól is mutatna, de a valóság az, hogy negyven fölött kevesen viselik…..
  November 1, vasárnap 6 órás út állt mögöttünk, mikor megérkeztünk nem frissen Arnaudville-be Lousiana államba.   Többen kérdeztétek, hogy bírja a család apróléka ezeket a hosszabb/rövidebb majd megint hosszabb autóutakat. Az alkalmat septiben megragadva pontosítanám magát a…..
Asheville-nél hagytam abba a tudosítást, de mielőtt folytatnám, muszáj ezt a kis intermezzót beszúrnom 2 állam és hàrom aligátor közé!  Tegnapi csoda kirándulásunk után a Providence Canyonba, kellemesen kifáradva, családot ellátva, Ruminit továbbolvasva, dedeket elaltatva megérdemelt szabad időmet…..
ApaPOWER Érkezésed 2020.10.17 22:48:58
A születésed előtti utolsó hét nem volt egyszerű. Egyik nap arra ébredtem, hogy iszonyatosan ver a szívem. Annyira rosszul lettem, hogy még EKG-ra is kötöttek azon a héten a háziorvosnál. Mert berezeltem, hogy nem leszek elég jó Neked. Szerencsére semmit nem jelzett a gép, csak a bennem növekedő…..
Csíkosmami 2020.10.20 00:20:12
Határátkelő Amerika 8 év után 2020.10.05 06:30:00
Hosszú hallgatás után új poszttal jelentkezett az Egyesült Államokból Niki, ráadásul mint írásából kiderül, nem csak az eddig eltelt évek, hanem a jövő is kifejezetten izgalmas fordulatokat tartogat...
Csíkosmami 2020.10.06 07:22:07
@gabors: egyik tipp sem jött be. Virginia. Korábbi blogokban is írta már, ha jól emlékszem.
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
Van ember még a földön, aki ne ismerné a fapofával, izomból sót szóró, néha robotként vagdalkozó napszemüveges Johnny Depp imitátort, akinek videóit milliók követik az Instagramon, a Facebookon és az egész interneten? Ha van, ha nem,  bemutatjuk. Ő nem más, mint a híres, hírhedt török…..
Talán ismerős az érzés: Megpróbálod jó színben feltüntetni magad, bátorságot és önbizalmat meríteni az italodból, de csak éppen annyit inni, hogy oda tudj figyelni a veled szemben ülő lányra. Igen, az első randi olykor elég nehéz. Szükséged van egy jelre, hogy kapcsolatotok a jó irányba halad és…..
Hogy miért csíkosmami? Mert minden név foglalt volt, amit használni szerettem volna, és mert egyszer ugyanazon a napon jegyezte meg egyik barátnőm és nővérem is, hogy rajtam mindig van valami csíkos. Igazuk volt, így lettem csíkos. Mami pedig azért, mert amióta van egy kisfiam, azóta szinte megszűnt…..