Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watzker Balázs

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lassan itt az október. Ez 3 dolgot jelenthet:1. Beköszöntött az ősz . Egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az éjszakák és hidegebb van.2.  Még csak 1 hónapja koptatjuk az iskolapadokat, de már 3 dolgozaton túl vagyunk.3. LoL VB.Manapság az e-sport egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világon…..
Idén július végén kivonult az Uber Magyarországról.  Ennek jogosságáról vagy jogtalanságáról én nem nyilatkoznék mivel én nem vettem igénybe , de a médiában lehet hallani hogy mik folytak ezzel az üggyel kapcsolatban. Napi szintű tiltakozások, verekedésbe torkolló…..
Weskó Bonnie és Clyde története 2016.09.18 13:17:37
Továbbra is célunk ezzel a cikksorozattal, hogy a múlt fontos szereplőit, eseményeit kicsit közelebb hozzuk hozzátok. Ahogy ez történt az első két újságban is, Csernobillal és az Amerikai szesztilalommal, úgy itt most folytatjuk a munkát. Előző részben olvashattátok a Woodstocki fesztiválról készült…..
Weskó A Woodstocki Fesztivál 2016.09.15 19:15:38
Aki egy kicsit is tud a hippikről, az biztosan hallott már a Woodstocki Fesztiválról. Ha te esetleg nem tartozol közéjük, most megtudhatsz 1-2 infót, hogy mi is volt ez valójában.A legendás fesztivált White Lake-ben (New York) rendezték meg először 1969. augusztus 15-18 között egy bizonyos Max…..