Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andy pandy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját bevallása szerint Nádházi István maga is meglepődött a sikeren. Bár apait-anyait beleadott a versenytermékekbe, már azt is komoly eredményként könyvelte el, hogy döntőbe került Nagy-Britannia legnagyobb kenyeres megmérettetésén. Aztán kedden eljött az eredményhirdetés napja és kétszer is az…..
Ma már szinte mindent zenét megtalálhatunk az interneten. A Spotify, a Deezer, a Google Play Music, az Amazon Prime meg a többi zeneszolgáltató hatalmas kínálattal rendelkeznek, mindezt pedig érdemes kihasználni mert sokszor igazi csemegékre bukkanhatunk. Én magam személy szerint…..
andy pandy 2017.04.05 11:53:58
www.youtube.com/watch?v=afSjekgcalI&index=224&list=PL7C9B67521EA732E4 amugy playlistem 230 db szammal, sok kb a temaban, hatha :)
A Philip K. Dick klasszikus sci-fijéből forgatott sorozat eleinte a provokatív reklámkampánya miatt volt elsősorban nevezetes, ám az első rész az Amazon történetének legtöbbet streamelt saját gyártású pilotja lett, és még a kritikusok is szerették az egész első évadot.A sorozatot az X-aktákban is…..
andy pandy 2017.01.07 17:05:05
Egy újabb klasszikus PIKO távirányítós autót szeretnék bemutatni nektek, ami egészen biztosan megtalálható nagyon sok gyűjtőnél.Ez pedig a Ferrari 312 PB, ami sokunk álma volt gyerekkorunkban. Minden fiú imádja a versenyautókat, így szinte kézenfekvő volt, hogy a PIKO cég is elkészíti a saját…..
andy pandy 2016.10.09 16:26:21
Minden amit egy világméretű nukleáris összecsapásról tudni érdemes. Harminc negyven perc alatt - mely nagyjából egy ebédidő hossza -, a teljes földi civilizáció elpusztítható a mai atomfegyverekkel. Visszafordíthatatlanul, az emberiség túlélésének esélye nélkül. Azt gondolnánk fejlett védelmi…..