Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haraputca

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék elhinni, nem hobbiból rugdossuk a királyi tévét, mert ugye a grundon a hülyegyereket sem illik állandóan cseszegetni, jobb híján beállítjuk a kapuba, legfeljebb jobban odafigyelünk a védekezésre, és imádkozunk, hogy ne rúgjon öngólt. Az U20-as VB-vel kapcsolatban a…..
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét, mondta meg a tutit mindannyiunk titkos példaképe, ez alapján pedig perceken belül bárgyú vigyor kell, hogy megjelenjen pofázmányunkon. A nemzetközi futballélet legnagyobb téttel bíró partija kezdődik hamarosan, amihez képest a holnaputáni leosztás…..
haraputca 2009.05.26 06:57:36
@TaDaM87: ízlések és pofonok... ez már sokszor ki volt itt tárgyalva.
néztem a meccset és leginkább az zavart, hogy egy sima kieső jutott fel megint, de mindkettőre igaz lett volna. :)
Krizsó Szilvia veszi át a műsorvezetői feladatokat Baló Györgytől A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorban. Jövő vasárnaptól, február 15-étől Krizsó Szilvia vezeti az MTV heti hírháttér műsorát, A szólás szabadságát, de heti egy alkalommal továbbra is…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Két hét szünet után folytatódott a spanyol bajnokság. A csapatok többé-kevésbé átmentették a formájukat, bár például a Sevilla és a Barcelona esetében egy teljesen kicserélt gárda lépett pályára.  A hétvége rangadóján az Atlético Madrid ismételten kikapott, ami csak…..
Mást sem hallani, csak azt, hogy válságban van az olasz klubfutball, a négy (és fél) nagyon kívül nincs csapat, mely tényezővé válhatna a többek között a spanyol kiscsapatok vadászterületévé váló UEFA-kupában, vagy akár az Intertotóban. Azt mondják, nincs pénz vásárolni,…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..
Láttuk a holland B csapatot, amelyik képes lett volna leadni a három pontot a legalább egy támadást vezető román ellenfélnek.  Azonban keleti szomszédunk egy kicsit tudathasadásos állapotba került, amikor az évek óta gyakorolt taktikát külső kényszer hatására kellett volna…..
haraputca 2008.06.18 13:03:09
Túl vagyunk az első karikán, és máris nyakunkon a következő. Előzetes félelmeinkkel ellentétben, az EB nagyon szórakoztató. Mondjuk, pont a mi csoportunk mutatta be, hogy lehet bűnrossz meccset is játszani, de aztán egy órával később már senki sem bosszankodott ezen. Próbálunk…..
A franciák rosszabb helyzetben vannak, mint a valóságban, hiszen az olasz válogatott ellen kellene nekik bebiztosítaniuk a továbbjutást, ami valljuk be nem egy egyszerű feladat sem a zöld gyepen, sem az NST szimpátia Európa-bajnokságán. Mindeközben a holland és a spanyol válogatott…..
Nou San Trafford A csoport beharang 2008.06.07 12:06:00
Az A csoportban egy házigazda, egy esélyes, egy outsider és egy félkarú óriás található, akik közül bizony az egyik simán elődöntőbe jut, ahol a németekkel küzdhet majd meg a döntőbe jutásért. A két ág közül ez a gyengébb, ez nem is vitás, ugyanakkor egymilliószor…..
Bár még soha semmit nem nyertek, ha nem számoljuk azt az egy korabeli és elfeledett sikert, a spanyol válogatott számít az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyesének. Nem kétséges, hogy a keretük az egyik legértékesebb és legjobb a tizenhat induló közül. Az sem kérdés,…..
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..