Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nancikaa

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parlagfű (latin nevén Ambrosia artemisiifolia) évről évre sok százezer ember életminőségét rontja a növény virágzásának idején, mivel virágpora a jelentős allergének közé tartozik. A mintegy 100 évvel ezelőtt, Észak-Amerikából behurcolt parlagfű agresszíven terjeszkedik, és ennek a folyamatnak az…..
Nancikaa 2018.02.07 13:42:15
@kodpiszkalo: Egyébként azzal teljesen egyetértek, hogy "nagy szükség lenne humán vizsgálati adatokra". Sőt, igazából rámutat arra is, hogy csak arra lenne szükség és teljesen felesleges volt állatokat kínozni ezért, mert nem jutottunk előrébb, csak valamivel meggyőzőbben tudjuk feltételezni ugyanazt, amit eddig is feltételeztünk, csak tények még mindig nincsenek...
Állatvédelem Állat kisérletek 2007.12.22 00:07:00
  Hello.Ugye a te fürdőszobapolcodon is előfordult már Colgate fogkrém, Head & Shoulders vagy Pantene sampon, Old Spice vagy Secret dezodor, esetleg egy Hugo Boss vagy egy Laura Biagiotti kölni? Valaki biztosan vett már a háztartásodban Always betétet, Vanish öblítőszert vagy…..
Nancikaa 2017.01.04 09:01:20
@Norb: Sajnálom, hogy Te sem tanultál biológiát. Tudtad, hogy még a genetikailag egymáshoz viszonylag közel álló egér és patkány páros is teljesen eltérően reagál a kísérletekre az esetek 43-46%-ában? Te mennyire egyezel velük (vagy egy kutyával, tengerimalaccal, nyuszival stb.)?
(Bár a hozzászólásod alapján, még kiderülhet, hogy a patkányokhoz van némi közöd...)

Amúgy súlyos tévedésben élsz: nem a racionálisan gondolkozó cégek végzik, hanem a profit orientáltak. Kínában (és pár kevésbé jelentős országban) kötelező állatkísérleteket végezni, így azok a cégek nem minősülnek kísérletektől mentesnek, akik ott is forgalmazzák a termékeiket. Tehát nem a racionalitás, hanem a profit és a rossz törvények miatt csinálják.

Az az igazság, hogy amíg nem tudsz értően olvasni és nem látod át és értelmezed a körülötted lévő világot, nem tanulsz biológiát és gazdaságot, addig ezt nem fogod megérteni.
Sziasztok!  Elég hamar ide ért az év vége, és a nagy összegzésben, eszembe jutott, hogy mennyi minden sok jóra is bukkantam ebben az évben. Külön szedem a sminkeket mert abból rengeteg van, így ebben a részben, arcápolás, hajápolás és bőrápolás lesz a fő téma. Arcápoló videót készítettem ebben van…..
Nancikaa 2016.12.31 11:40:18
@womenbeauty: Sajnos forgalmazzák a termékeiket Kínában, ahol kötelező állatkísérleteket végezni, úgyhogy sajnos ők is végeznek ilyen kísérleteket. :( Én is sajnálom, mert sok jó termékük van.

Amúgy ez eleinte engem is összezavart, mert a legtöbben a honlapjukra kiírják, hogy ellene vannak, meg "nem végeznek állatkísérleteket, csak ha törvény kötelezi őket arra", de ez nem jelenti, hogy CF márkák lennének. Mert közben forgalmazhatják Kínában a kozmetikumaikat, ahol kötelezőek a kísérletek, tehát máris nem CF márka egyik ilyen sem... =/

Sajnos szinte egyik cégben sem lehet igazán megbízni, és magunknak kell utánajárni. :(
A blog elköltözött. Új címe: http://cruelty-free-beauty.webnode.hu/..
Pár hete egy fotós ismerősömnek álltam modellt, aki jelenleg hajszobrászkodni tanul, míg számomra ismerős terep a modellkedés és a sminkelés. Így készületek az előtte-utána képeink. A hármas képnél az első a teljesen természetes verzióm, ahogyan reggel felkeltem, majd megérkeztem a studióba, a…..
Be ethical. Be beautiful. PuroBIO 2016.12.10 14:57:49
Aki több natúrkozmetikumot is próbált már, bizonyára tudja, hogy nem egyszerű feladat szépen fedő, de nem maszkos hatású, megfelelő összetételű alapozót, vagy esetleg szilikon nélkül is tökéletesen működő primert találni. Én is rengeteg sminket kipróbáltam, mire megtaláltam Az Igazit. Számomra a…..
Pár héttel ezelőtt egy fantasztikus fotózáson vehettem részt, ahol több szettet és sminket fotóztunk be. Ez volt a zárása a programnak. A sminket és a hajat magamnak készítettem ezúttal. A képen utómunka szinte nincs is (tanusíthatom, mert ott ültem közben a fotós mellett, aki szinte azonnal…..
Sziasztok! Korábban már írtam egy bejegyzést az Alverde pár termékéről, amiben az alapozókat, púdereket és a kontúrozáshoz szükséges termékeket véleményeztem. Miután a bőrünket makulátlan szépségűvé varázsoltuk (vagy nem), ideje az arcunk további részeit is kicsinosítani. :) Tesztelt…..
Ha natúrkozmetikumokról van szó, a legtöbb embernek egy márka jut eslőként az eszébe: Alverde. Mivel ez a legkönnyebben elérhető, drogériás, kedvező árú natúrkozmetikai márka, ez maradt meg a legjobban a köztudatban. Ennek köszönhetően természetesen én is kipróbáltam már szinte minden terméküket. Az…..
Annak érdekében, hogy a vásárlók könnyen el tudják dönteni, hogy bizonyos kozmetikumokra mi igaz, milyen feltételeknek felelnek meg, a kozmetikai termékek csomagolására különböző logókat helyezhetnek el. Ahhoz, hogy egy termékre ezek az ábrák felkerülhessenek, mind a terméknek, mind pedig a cégnek,…..
Sziasztok! A blog indításával egy időben szeretnék a számomra legfontosabb szempontról, az állatkísérletek mentességéről beszélni, és ezekkel kapcsolatban pár dolgot tisztázni – Jó napot! Miben segíthetek?– Csak ezt az alapozót szeretném.– Tessék. Más valamit?– Nem köszönöm.– Négy nyuszi az…..
Sziasztok! Már jó ideje szemeztem a blogolás lehetőségével, de eddig hiányzott belőlem az ehhez szükséges elszántság és a megfelelő tapasztalat. Reggel viszont úgy ébredtem fel, hogy eldöntöttem: ma végre belevágok, és írok arról, ami a legjobban érdekel. A szépségápolásról. Anitának hívnak,…..