Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Világgá mentem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban megy az utazási irodáknak a hírek szerint. Árbevételük végre elérte a válság előtti szintet, kevesebb cég megy csődbe. Bár reálisan egyre kisebb az esélye, hogy bedől az irodánk, és itthon maradunk - vagy kinn ragadunk - összeszedtünk néhány indokot, hogy miért érdemes inkább másra…..
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
Világgá mentem 2016.09.20 07:48:32
A hamarosan induló X-Faktor plakátjai láttán nekünk a "mérsékelten vicces, inkább erőltetetten fiatalos, LOL, YOLO" véleményünk támadt, de vélhetően nem mi vagyunk a célközönségük. Az viszont valahol ijesztő, hogy a villamosmegállókban mostantól bármikor ránk szólhat Istenes Bence, hogy ne…..
Ha már szombat van, akkor azt javaslom, nézzünk egy kicsit a tányér mélyére. Ebben az esetben pedig a beszélgetés kiindulópontja legyen egy (illetve több) amerikai tányér, hiszen a jelek szerint Bumber kifogyhatatlan az amerikai élményekből. Hiszen Minneapolis, július 4., és…..
Laoszban a kereskedelem igen jelentős része piacokon zajlik, bár az utóbbi években a fővárosban egyre több helyen épülnek bevásárló központok és van már néhány szupermarket is. A piacok azonban még mindig elválaszthatatlan részei a laoszi kultúrának. Hogy mit lehet kapni a piacokon? Röviden:…..