Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Online Papírbolt

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztek a MAPED „Infinity” színes ceruzák! Minden tanár ismeri a kellemetlen helyzetet, amikor a diákok ceruzájának írás, jegyzetelés közben törik ki a hegye. A hegyezés alatt a gyerekek elveszítik a figyelmüket, nem is beszélve a koszolásról, amivel a folyamat jár. Ez a szülőknek is…..
Új golyóstollak, tűfilcek és alkoholos markerek érhetők el kínálatunkban. SCHNEIDER „Vizz” golyóstollkészlet A SCHNEIDER újdonságával életre kelti a színeket. A „Vizz” golyóstollak színesek, könnyen siklanak a papíron, nagyon tartósak és fenntarthatóak. A cég által kifejlesztett,…..
Új színek a SCHNEIDER Basic golyóstollak kínálatában Olyan írószert keres, ami egyenletesen és gördülékenyen ír, ráadásul intenzívek a színei? Akkor Önnek a SCHNEIDER „Slider” golyóstollakra van szüksége! A „Slider” golyóstollakban található ViscoGlide® technológiájú tinta a cég saját…..
Szájhigiénia és fenntarthatóság a Signálnál A SIGNALNÁL már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk.…..
Eltávolítja a baktériumok 99%-át! Napjainkban kiemelt hangsúlyt kap az otthonunkban és környezetünkben található tárgyak és eszközök fertőtlenítése. Számos vírus- és baktériumölő lehetőség közül választhatunk, azonban egészségünkre és környezetünkre nézve nem mindegy, hogyan döntünk. A klóros…..
Új akrilfesték spray a Schneidertől! Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss szabadon: fejezd ki kreativitásod, önbizalmad és bátorságod az új „Paint-It 030 akrilfesték spray-k” széles színválasztékával! Megérkezett a SCHNEIDER új, prémium minőségű akril alapú festék spray-je, ami…..
Japán minőség 1946 óta A PENTEL egy japán márka, mely kiváló minőségű termékeket gyárt már 1946 óta. Választékuk a klasszikus és divatos írószerektől a jelölő filcekig és a hobbi művészeti kellékekig terjed. Termékfejlesztéseikkel új szabványokat állítanak fel évtizedek óta. A ma…..
A STAEDTLER FIMO égethető gyurmáival szárnyalhat a fantázia! A színes vázáktól a vidám asztali dekorációkon át egészen az apró, személyes ajándékokig, a különböző típusú FIMO gyurmákkal mindenkinek szabadon szárnyalhat a fantáziája. A színpompás, égethető gyurmák mind a fiatalabb, mind az…..
Június 5. a környezetvédelem világnapja – Bemutatjuk a TORK környezetbarát termékeit.Az energiatakarékosság, a hulladékképződés csökkentése és a környezetbarát megoldások használata fokozatosan növekvő fogyasztói elvárássá válnak, melynek az üzletek működésük minden terén igyekeznek megfelelni.…..
Nehéz elképzelni, hogy annak idején nem álltak rendelkezésre azok az íróeszközök, amelyek ma. Közülük az egyik a rostirón , ami tulajdonképpen nem más, mint a filctoll egyik fajtája. Különlegessége, hogy vízbázisú festékanyagot tartalmaz, amit könnyen ki lehet mosni a bútorszövetből vagy a ruhákból.…..
A mindennapokban gyakran előfordul, hogy családi, baráti összejöveteleket szervezünk. Ezek nem minden esetben a lakáson belül kerülnek megrendezésre. A kert vagy az udvar is tökéletes helyszín. Sőt, akár egy természetközeli helyet is választhatunk, például tópartot. Ez utóbbiak esetében nem túl…..
A gyerekek sok időt töltenek az íróasztaluknál ülve, hiszen ott van a számítógép, amit napi szinten használnak, például, amikor tanulnak vagy leckét írnak. Ilyenkor nagyon hasznos számukra egy könyökalátét vagy más néven asztali könyöklő. Ez nem más, mint egy nagyméretű, több lapból álló, általában…..
Otthonunkat csak akkor érezzük 100%-ban komfortosnak, ha minden holminkat kényelmesen el tudjuk pakolni. Az évek alatt rengeteg tárgyat fel tudunk halmozni, amiknek a tárolására megoldást kell találni. Erre a célra szolgál a tárolódoboz is, ami többféle méretben és kialakításban kapható. Jellemzően…..
A kreativitás nem ismer határokat. Bármit is szeretnénk alkotni, a megfelelő eszközök birtokában valóra válthatjuk az elképzeléseinket. Sok esetben szükség van a hobby ragasztó használatára is, ugyanis ezzel tudjuk rögzíteni egymáshoz a különböző tárgyakat. Többféle is rendelkezésre áll, mindig a…..
  Egy táska tele impulzussal!Ismerje meg a PULSE iskolatáskáit! A PULSE márka 2009-ben alakult, a táskák és iskolai felszerelések mára már több mint 30 országban elérhetők. A márka filozófiája: kiváló minőségű termékek elérhető áron. Minden PULSE táska anyaga PVC mentes és megfelelnek minden EU-s…..
MAPED „Strong” színes ceruzákA már jól ismert, és országszerte nagyon kedvelt MAPED „Color'Peps” ceruzacsalád új, innovatív összetételű „Strong” kollekciója a tavalyi évben debütált. Sikere azóta is töretlen, rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Az egyedi fejlesztésnek és előállítási technológiának…..
A 120 éves grafitceruza!Boldog Születésnapot STAEDTLER „Noris”!Az ikonikus sárga-fekete csíkos idén ünnepli 120. születésnapját!A naprakész STAEDTLER „Noris” termékek egészen az óvodás korcsoporttól a tinédzsereken át a felnőttekig mindenkinek a mindennapok szerves részét képzik. Sok vásárló…..
Online Papírbolt blog Új honlap 2 2021.03.22 17:14:06
Iskolaszerekben segítséget nyújtunk, tanszereket beszerezzük :)..
Online Papírbolt blog Honlap 2021.03.19 16:24:25
Új honlapunk..
OKezdjük tiszta lappal és tiszta irodával az évet! CIF termékek a tiszta jövőért! Az utóbbi időszakban átértékelődött az iroda fogalma. Ahogy egy éve még sokan örömmel fogadtuk volna, hogy többet dolgozhatunk otthonról, mostanra a legtöbbünk alig várja, hogy végre ismét kollégák között…..
  Facebook oldalunkon elértük az 1000 oldalkedvelést :))) Köszönjük    ..
Ismerje meg a KINGSTON új pendrive termékcsaládokat!KINGSTON „DataTraveler® Exodia” USB Flash Drive A KINGSTON „DataTraveler® Exodia” pendrive USB 3.2 Gen 1 csatlakozójával gyors és kényelmes hozzáférést biztosít elmentett dokumentumaihoz, képeihez, videóihoz és az egyéb fájlokhoz. Ezzel a…..
Megújult webáruházunk nézze meg! További érdekességek oldalunkon...
Iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi linken! https://onlinepapirbolt.hu/ Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre megajándékozzuk egy 1000Ft értékű kuponnal, amelyet levásárolhat webáruházunkban. Nem kell mást tennie, mint megadni nevét, email címét és megerősíteni a feliratkozását. Ha járt már…..
A RAPESCO új megközelítése az ECO-hoz! Fedezze fel a RAPESCO teljes ECO-termékkínálatát!A RAPESCO büszkén mutatja be új öko-termékcsaládját. Kiváló minőségű tűzőgépek és lyukasztók újrahasznosított anyagokból, vonzó kivitelben! A RAPESCO Office Products- Európa egyik vezető irodai…..