Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukros_Mázas

0 bejegyzést írt és 2133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete az egyik poszt alatt volt némi ötletelés azzal kapcsolatban, hogy milyen témákat lehetne még itt felvetni a blogon, amelyekről kevesebb szó volt. Akkor megemlítettem, hogy mi lenne, ha írnátok a „jószomszédi iszonyokról”, viszonyokról. Milyen kapcsolatokat sikerült…..
Ez a tegnapi gitáros srác posztja arról, hogyan várt kilenc napon át egy lányra a Mechwart téren. Dóri, ha ezt olvasod, jelentkezz!Sziasztok,Belelendülve az első történetembe és nosztalgiázva a régi dolgokon, eszembe jutott még egy történet.Talán ezzel kicsit jobban elárulom a…..
Cukros_Mázas 2011.01.11 15:03:15
@Kedves Nard: Pedig olyan viccesek a tarisznyájukkal, a vízipipájukkal és a furcsa körmondataikkal...
Cukros_Mázas 2011.01.11 15:10:31
@gyvy: Hát honnan tudjam? XD De összehozhatok nekik egy találkát a Mechwarton, még szobát is bérlek és a titokban készült felvételek linkjét posztolhatom.

@mütyür: Hali :) De régen is volt, amikor a citromfámnak nevet kerestünk itt egyik este és végül Lomé lett. Már nem él :D
Cukros_Mázas 2011.01.11 15:14:20
@mütyür: Hú, áruld el a titkát, mester(nő) :))
Ez egy hosszú történet egy jókedélyű dagi lányról, akiből a szerelem hatására egy anorexiás csotrogány lesz.A kép innen Kedves Szakítós Blog!Szeretném veletek megosztani a legutóbbi kapcsolatom végeredményét, és egyben szeretném kikérni a férfiak őszinte véleményét…..
Ez még nagyon friss és nagyon fáj, de szerintünk 23 évesen még lehet a heti két buli a korhoz méltó viselkedés, nem? Még a 33-ba is bele lehet préselni, nem is beszélve az örökifjú 43-asokról. Két hete szakítottunk a mostmár exemmel, nevezzük őt Igelnek. Miután…..
Nőnapi meggyötört harmincas nő, akit az első felnőttkori szerelem foga rág. Harminc éves, egyedülálló anyuka vagyok, nem olyan rég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak az élettársammal, akivel a mai napig beszélünk, csavargászunk és szeretgetjük egymást, tekintettel a…..
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
Subba Hülye tánc: Dubstep 2010.01.26 14:00:00
A videó már pörög a neten pár napja, de nagyon jó ötlet: mielőtt elmerészkedsz egy igazi partiba, otthon próbáld ki a táncot. Vedd fel videóra, és elemezd ki hol lehetne javítani. A kurva élet ez MI?!  ..
Első válogatásunk idén mivel is kezdődhetne ha nem egy elsőségért folyó tisztességes, Éva névhez méltő viaskodással. "Ez volt az iwiw első Éva Klubja.Vannak más klubok is...Érdekességképpen ---AZ ÉVÁK KLUBJA ÉVÁK--- nevű nyíregyházi társaság vezetőitől ezt a…..
Cukros_Mázas 2010.01.08 15:27:30
 Az első mindig szar. Mert jó.Kedves Szakítósok!Ha a blogot olvasom mindíg találok olyat amibe bele illik az én történetem, de még nem mertem írni...Most meg teszem.Az én történetem egy táborral kezdődött.Iskolai szervezésű tábor volt, én voltam a legfiatalabb (16).…..
Cukros_Mázas 2010.01.07 06:52:11
@Kedves Nard:

Igen, ez olyan vicces :-) Most az jutott eszembe, hogy ha nekem is lesz lánygyerekem, hogyan fogok tudni neki segíteni ebben a korban anélkül, hogy az agyára mennék... De mindenképp vigyázni kell, mert a kis illúziókkal teli fejével még odaveti magát egy olyan pöcsjancsinak, mint akiről a poszt szól :-S Hm, jó, hogy 16 évesen még senkit nem engedtem közel magamhoz, így visszagondolva sem bánom.
Cukros_Mázas 2010.01.07 06:55:09
@b.s.: Ja, Lui :-)) Igen
Cukros_Mázas 2010.01.07 06:58:34
@b.s.: :-)) Na ja, az apák nagyon hatékonyak tudnak lenni ilyen kérdésekben.
A zsenialitás határát súroló Kockaéder popformáció nemes feladatot tűzött a zászlajára. Átköltött popdalokkal akarják megszerettetni a matematikát egy olyan generációval, ami nem igazán vevő rá (most őszintén: volt valaha olyan generáció, ami vevő volt?), én mindenesetre…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
 A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! Helló.Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-) amilyen a csók olyan a kapcsolat 1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt -…..
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Cukros_Mázas 2009.10.14 13:13:26
Szóval mindent egyedül oldottam meg. Bírtam én, fáradt voltam, de tettem a dolgom. A kép innen Akkor most írom én, csókoltatok mindenkit aki magára ismer: 18 évesen jöttem el otthonról egy nagyon kemény intellektuális háttérrel rendelkező családból, az utolsó mondat amit…..
Nyári időszámításunk alatt a történetek váratlanul, derült égből villámcsapásként érkeznek. A rend szeptemberben áll vissza. Sziasztok!   A blogolásban eléggé új avgyok, azonban a szakításban már eléggé "tapasztaltnak" mondhatom magam. A következő…..
 Szegény fiú azt sem tudta, mi történik, csak sodródott bele a mélybe Az első igazán nagy szerelmem történetét mesélem most el nektek. Az Interneten ismertem meg a lány, és senki ne húzza a száját a dolog miatt, ugyanis egy majdnem két évig tartó kapcsolat alakult ki…..
Cukros_Mázas 2009.07.23 21:34:26
@Letícia-Charlotte in SBp, szupi kisautó eladója: Neked is túl sok az energiád :-)) Mondjuk a blogod címéből is látszik. De tuti vannak olyanok, akik bírják a tempót - egyszerűen mi nem választottunk jól. Eddig ;-)
Cukros_Mázas 2009.07.23 21:45:33
@Letícia-Charlotte in SBp, szupi kisautó eladója: Szerintem nincsen teveled semmi baj. Egyszerűen van tartásod és kész. Nem kell megalkudni, csak olyannal érdemes együtt lenni, akivel tényleg szeretitek egymást. Hány, meg hány párt látok magam körül, akik közben tönkreteszik egymást... Így nem éri meg. De ott vannak ellenpéldának szüleim, akik a szó legnemesebb értelmében egymás társai. Van ilyen is.
Cukros_Mázas 2009.07.23 21:47:26
@Letícia-Charlotte in SBp, szupi kisautó eladója: Igen, ez pasis vonás :-D Én pl. együtt szeretnék ide eljutni a leendő párommal. Persze úgy, hogy én is hozzáteszem a magam részét.
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..
Cukros_Mázas 2009.07.01 10:20:14
@Frigyesur: Igen, ez igaz. De szerintem a legjobb, ha a pasi szólít meg, ő kezdeményez. Mindegy, ha már posztírónál ilyen akut farokhiány van, akkor szerezzen be egy, ezt a problémát megoldó eszközt.
Cukros_Mázas 2009.07.01 10:40:54
@Frigyesur: Hm, pedig sztem van különbség. Mikor odajönnek, elég ügyesen lehet őket bátorítani vagy pattintani. Így legalább ha összeszedték a bátorságukat, akkor azt hihetik, hogy levadásztak. De biztos van, akinek bejön a kezdeményező nő is, mindenki más.
Cukros_Mázas 2009.07.01 10:41:32
@primula light: Oksa :-)) Reméljük, fennáll majd még a blog és armageddon sem lesz addig.