Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri11

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://dancestylemove.blog.hu/2016/09/05/udvozlunk_a_blog_hu-n_60677 Korábbi bejegyzésemből már olvashattatok a mozgás és az étkezés összefüggéséről. A vágyott alak elérését befolyásolja éppúgy a mozgás, mint a helyes étkezés ( ehhez recepteket találtok az oldalunkon) most viszont hoztam…..
Browni édesburgonyából Fogadjátok szeretettel a bababarát konyha mester szakácsának felnőtteknek szóló desszert ajánlatát. Receptjeit itt találjátok: Tamara receptjei  ..
Az egyik leghatékonyabb és legtartósabb diéta, a candida diéta.A candida diéta valójában egy egészséges életmódváltást jelent, amivel gyorsan mérhető egészségügyi javulást is elérhetünk. Korábban ez a diéta típus azoknak volt ajánlott, akiknek a szerverezetében elszaporodott a candidagomba, amely…..
,, A főzés voltaképpen szeretetteljes és önzetlen tevékenység, ami a szakács számára is örömmé válik a hozzáértő vendég révén. " Stefan Andres   Ezzel az idézettel kezdeném Enikő ( regisztrációs nevén Tamara ) bemutatását, aki a legjobb gyermek és bababarát szakácsunk, a hozzáértő vendég minél…..
Ahogy Kazinczy megírta korábban, én csak idézni tudom és aki erről eszembe jut, arra tökéletesen illik az idézet. Szeretettel mutatom be nektek Hunyadi Nórát, akit a Hamihami által ismertem meg, amikor a receptekkel kezdtem a konyhán kívül foglalkozni. Mert véletlenek nincsenek.., Nóri majdnem a…..
Napjainkban egyre népszerűbb a gluténmentes diéta, ahogy ez a hamihami.hu -n található receptek között is kitűnik. Van aki egészségügyi okokból, van aki fogyókúrás céllal, van aki pedig csak egyszerűen divatból követi. Mit is jelent valójában ez a diéta, mit vonunk meg vele a szervezetünktől és…..
Biztosan sokat hallottátok már ti is, hogy a vágyott alak eléréséhez nem elég csak okosan és jól enni, hanem mozogni kell. A cél eléréshez hasznos tudni, hogy a sikeres fogyás és formálódás 70 %-ban az étkezésen és 30 %-ban a mozgáson múlik. Ez azoknak, akik olyanok, mint én, tehát szeretnek enni és…..
Ahogyan ezt már Petőfi is megírta, én csak átvenni tudom. Bár még augusztus végén van némi reményünk a nyár utolsó napsugarainak elcsípésére, azért jó ha lélekben készülünk arra, hogy megérkezik hamarosan az ősz. Bármilyen furcsa is napimádó barátaim számára ( talán ez a korral jár ) a 20 -as éveim…..
hamihami Bemutatkozás 2016.08.23 12:23:07
Sziasztok, Adri vagyok és én fogom a hamihami.hu blogját írni. Rólam annyit érdemes tudni, hogy szeretek jókat enni és mindezeket egyszerűen elkészíteni, fontos számomra az egészséges táplálkozás és anyukaként az elkészített ételek készítési idejének minimalizálása. Ennek fényében szeretném az…..