Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itsme

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus vége ideális időpont a repülőjegy-vásárlásra, ilyenkor árazzák le a szolgáltatók brutálisan az őszi jegyeket. Most is ez a helyzet, de annyi jó ajánlatba botlottunk, hogy két összefoglalót kell írjunk. A másik a tartósan legolcsóbbakról szól majd, illetve arról, hogy a rengeteg 5 ezer…..
Itsme 2016.08.22 13:22:48
@cukrosleves: hát hamár így nézed, akkor vegyük azt is bele, hogy mekkora költséggel jár egy repülőgép, egy repülőtársaság+személyzet fenntartása, kerozin, repülőtéri illeték mifene és ehhez képest mennyibe kerül a repülőjegy. És ehhez képest mekkora költsége van egy taxisnak.
Mellesleg nem ubereztem soha és taxizni is csak ritkán. Ha nagyon muszáj.
Grúzia amúgy tényleg felkeltette az érdeklődésemet. ;-)
Itsme 2016.08.22 13:23:37
@tra lala: a "taxi" szó említése váltotta ki belőle ezt a szenvedélyt. ;-)
Ma éjjel, szombatról vasárnapra virradó hajnalban,Hvar szigetén...
Itsme 2016.08.01 07:47:54
@karandash: hát figyi nem tudom, de én mondjuk többször voltam az angliai brightonban, ami ilyen fiatalos brit nyaralós hely és amit ott péntek, szombatonként a brit fiatalok bulizásként lenyomnak, szerintem durvább mint amit Pesten csinálnak. Vagy nagyon hasonló. Úgyhogy ők szerintem csak azt hozzák, amit otthon. Annyi a különbség, hogy ott keményen ott van a brit rendőrség és a sok részeg suttyónak azért számít a jelenlétük, mert valamelyest türtőztetik magukat.
A horvát rendőrségnek is szépen oda kellett volna mennie a meztelen lányokhoz és megbüntetni őket, hogy ne legyen szokás ebből. Ennyi!
Ha a pesti Király utcában (és még pár helyen) is állna 4-5 rendőr, akik mernének is intézkedni, hidd el, azért máshogy viselkednének.