Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóránt Csuhai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Renáta egyike azoknak, akik több külföldön töltött év után visszaköltöztek Magyarországra, ám egy idő után kiderült, hogy egyszerűen nem stimmel neki mindaz, amit a szülőhazájában talált. Így aztán meghozott egy nem könnyű döntést… Te hazaköltöznél? Inkább maradnál külföldön? Érted azokat, akik…..
Rengeteg helyre elküldted az önéletrajzodat, mégsem kapsz semmilyen visszajelzést a munkáltatóktól? Mi lehet a probléma? Az önéletrajzzal lehet a gond? Vagy nem a jó állásokra pályázol? Az is lehet, hogy más probléma van a jelentkezésekkel. Az alábbiakban felsorolunk 4 olyan hibát, amit sok pályázó…..
Lóránt Csuhai 2016.10.30 18:33:15
@jobangel: köszönöm a korrekt választ!
Lóránt Csuhai 2016.10.30 09:42:43
@jobangel: Inkább az a fura, amit az SSC-k csinálnak. Gyakorlatilag az ottani pénzügyes melókat egy hónap után egy majom is meg tudná csinálni. Személyiségen kívül a nyelvtudás fontos, semmi más. Kijöttem Aberdeen-be Oil and Gas Finance mesterre. Csak úgy brahiból beadom majd otthon pár helyre az önéletrajzomat, de már látom előre, hogy milyen különbség lesz egy itteni és a hazai állásinterjú között.
Lóránt Csuhai 2016.07.27 16:26:12
@nick papagiorgo: jót okoskodtál, de sasold már meg az eredmenykimutatásokat. Mérleget ki néz? Az csak egy vélemény, semmit sem ér... Egy évben volt értelmes profit mondjuk 2011től, az is egyéb bevétel kategória miatt. Amúgy az egész bizniszt le lehet húzni a WCn.
Lóránt Csuhai 2016.07.28 01:47:08
@Diorella Queen: szted az Asia center az mi? Nem hiszem, hogy nagy különbség van a két "pláza" bérlői között.