Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nasaca

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakit érdekel, hogy mi is az a ketózis, és szétnéz a neten, nem fog két forrást találni, ami ugyanazt állítaná. Vannak pártolói és ellenzői, de még ezek a táborok is végtelen számú altáborra szakadnak, attól függően, hogy ki hogyan és mennyire érti félre a folyamat…..
Nasaca 2016.07.22 18:32:26
@PG Gabor: Gábor!

Én is ketózisban vagyok egy olyan programban, amit már több ezren végigcsináltak. Az első 48órában pokolian fájt a fejem, de ennyi. Illetve a mivel minden vitamint és rostot ételkiegészítők formájában magamhoz veszek minden nap az egyiktől éreztem némi émelygést.
Nem lehetnek ilyen tüneteid a ketózistól, de érdemes mérni ketostick-el a vizeletedben a ketonok számát, van egy mérték, amit nem jó meghaladni, mert savasodik a szervezet.

A másik ami a dolgok mögött lehet az laktóz, tejfehérje, tojás vagy szója allergia, de vannak ételek vagy fűszerek (vegeta), amelyek nátrium glutamátot tartalmaznak és ezek okozhatnak allergiát, amely nagyon súlyos tünetekhez is vezethet. Keress fel egy gasztroenterológust és mérd meg a ketonszámodat.

Akkor már egy lépéssel közelebb vagy a megoldáshoz. Ha minden normális, akkor lehet, hogy pszichés az alapja a tüneteidnek vagy más betegség van mögötte.