Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Körmendy

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…..
Mi az? 200 milliárd forintot elköltöttünk rá, köze nincs az eredeti tervekhez, köze nincs a látványtervekhez, a látogatói 10%-át sem tudja parkolóval várni, de megérte, mert a miniszterelnök úr boldog? Jó, persze, a választ ellőttem a címben, így nem nehéz. Annyi butaság elhangzott már a Puskás -…..
József Körmendy 2019.11.15 11:59:34
@Runner42: Ez a tipikus esete amikor egy előítéletes barom mindenképpen rosszat akar írni a tényekre és az elemi logikára fittyet hányva.
Ezt írja:".....az itt lakók(at,) akarnak-e, egy közel 70 ezres stadion közelében emberhez méltóan élni.
A diktátor utcájába halandó ember be sem léphet, de tönkreteszi a közelben élő több ezer család életét. Sem a környék infrastruktúrája, sem parkolási lehetőségei nem teszik lehetővé még a Papp László aréna civilizált megközelítését, közelben parkolást és elhagyását sem, nem hogy egy ekkora stadionét."
A népstadion kettős rangadóin, meg korábban ugyanez volt a helyzet, és senkit sem zavart, hogy busszal ment ki. Ha meg a szegény lakókra gondolunk akkor ugye a Hortobágy közepére kellene tenni a nemzeti stadiont ????
Még ezt írja:
"Valahol a külvárosban kellett volna felépíteni a stadiont, .."
Miért a külvárosban már nem számítanak az emberek ?
Kezdjük a hazugságokkal. Azt írja Orbán, hogy „2013-ban és  2014-ben csökkentettük a nyugdíjas háztartások rezsiköltségeit, és azóta is kitartunk a rezsicsökkentés mellett”. Kép: OLKT.hu Hát, Méltóságos Uram, ez elég nagy baj. Rezsicsökkentés nélkül már évek óta kevesebbet fizetnénk a villanyért…..
Aki belép Herta Müller berlini otthonába, rögtön a bejárat mellett egy kis szobába pillanthat be, ahol halomban állnak az újságok és magazinok, az asztal pedig tele az ezekből kivágott betűkkel. A bánáti Niczkyfalván (Nițchidorf/Nitzkydorf) született írónő ’87-ben menekült Romániából Németországba.…..
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
A kormánypropaganda azt a képet vetíti a választók elé, hogy az Európai Unió pusztán azért jó nekünk, mert pénzt ad, de egyben veszélyt jelent nemzeti szuverenitásunkra.  Jó lenne, ha nem csak azok mennének el szavazni, akik ezt el is hiszik.  Orbán Viktor számtalanszor elmondta, hogy az európai…..
József Körmendy 2019.05.26 16:25:50
Az "Együnk több halat" mozgalom lelkes híveként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy halhoz jutni már a legtöbb szupermarketben is lehet (friss és fagyasztott egyaránt kapható). A Lidl-ben, Aldiban mindig van jó áron, jó minőségű tengeri és folyami halválaszték. Ez tehát nem lehet indok arra,…..
József Körmendy 2019.02.04 10:59:54
@Pötyögtetek: Törpeharcsa, viccnek is rossz!
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
József Körmendy 2019.01.21 10:56:36
@Parajpuding: Hiába erőlködsz a komcsi az az MSZP , DK meg az ezek seggét nyaló pártocskák.
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
József Körmendy 2019.01.11 10:28:34
@I-Work: Azok szoktak ilyen stílusban reagálni, akiket Orbán szembesíti a saját niemandságukkal és ezt nem tudják elviselni.
József Körmendy 2019.01.11 10:30:35
@vitéz Beverneky: Ceausescu egyetlen választást sem nyert volna többpárt rendszerben.
József Körmendy 2019.01.11 10:54:24
@vitéz Beverneky: Még sokan emlékezünk a kádár rendszerre , csak álmodtunk arról ami ma van.
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
József Körmendy 2018.12.20 17:09:05
@Kercerece: A honvédség Leopard 2A7 -t rendelt a törökök Leopard 2A4 -el voltak Szíriában. A különbség kb. olyan mint a T14 Armata és a T72 között.
József Körmendy 2018.12.20 17:13:59
@CSL: Ha olyan jó lenne a Mig 21 az oroszok nem szórták volna már ki őket.
A moszkvai nemzetközi autószalonon mutatták be az új orosz reprezentációs autócsodát, az Aurus Senatot. A Business Insider azonnal el is nevezte Frankenstein autónak, mivel több más modell részeiből fércelték össze...
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
Ne várjunk Orbán Viktortól öszödi beszédet, de apránként egyszer szét fog hullani a Fidesz hazugsággyára. A köztévé munkatársai egyelőre név nélkül meséltek arról, hogyan vezették félre a közvéleményt a legutóbbi terrortámadásként tálalt németországi tragédia, és a menekülthullám méreteit illetően,…..
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
József Körmendy 2018.04.15 17:06:06
A Fidesz az egész választási kampányát a migráció témája köré építette, és az eredmény őket igazolta. Több mint két és félmillió ember tette le a voksát amellet, hogy Magyarország ne legyen bevándorló ország. kép forrása: index.hu A kormánypárt kivételével csak a Jobbik kommunikálta valamilyen…..
József Körmendy 2018.04.13 13:43:02
@Peter Götz: De jó, hogy szarul érzitek magatokat.
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
József Körmendy 2018.04.10 14:16:17
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
József Körmendy 2018.04.10 11:06:36
@werinter: Neked is te másik idióta !
Minden szavazókörben az összeszámlálás után amit a pártok képviselői közösen végeznek a felvett jegyzőkönyvet minden párt aláírja és kap egy példányt. Ezek a példányok minden szavazókörből eljutnak minden párt központjába.Csak akkor lehet csalni, ha minden párt képviselője egyetért.
József Körmendy 2018.04.10 11:52:06
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Majd ad neked egy szurit a doktor bácsi és megnyugszol.
Úgy látszik terápiás célra használja pár pszichiáter ezt a blogot.
József Körmendy 2018.04.10 12:01:49
@ipartelep: Belekeverhetnéd az UFO-kat is még az is hihetőbb lenne.
Sokan hülyének néztek a múlt héten, mikor azt írtam, hogy a mozgósításban a Fidesz a legjobb, mert vidéken csak ők léteznek szervezetten. Ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a hódmezővásárhelyi meglepetésből ők jöttek ki jól. Kicsit ironikus, ha az nincs, ma nem beszélünk kétharmadról...
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
József Körmendy 2018.04.09 22:30:47
@Brendel Mátyás:
A kommunisták azok akik a proletárdiktaturát - prolik rémuralmát - valósították meg Magyarországon.
Komcsik között sok ilyen tudatlan barom van aki a minimumot sem tudja a történelemből.
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
Ha egy vezető pontosan tisztában van azzal, hogy a választók 60%-a határozottan elutasítja, ő mégis kétharmados többséggel próbálja rájuk erőltetni magát és az illiberális hülyeségeit elképzeléseit, akkor az a vezető semmiképpen nem egy nagy formátumú politikus, főleg nem államférfi, hanem egy…..
Egy régi svádájú antiimperialista. (Az illető már nem él.) „A miniszterelnök közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.” (Orbán:…..
József Körmendy 2018.04.02 13:43:50
@Bellagio: "tündérvirág"? Így beszéljél a melegbárban a haverjaiddal.
József Körmendy 2018.04.02 16:38:39
@Bellagio: A saját melegbáros programodat ne keverd össze a politikai véleménynyilvánítással.
József Körmendy 2018.04.02 16:52:56
@Bellagio: Tévedsz nem szeretem a rokonaidat fartúró.
Ha végigtekintünk azokon a témákon, amelyek a Fidesz iránti lojalitást táplálják -- amelyektől a Fidesz-szavazók nemzetinek és/vagy polgárinak érzik magukat, hát, szánalmas a kép. A nagy rezsicsökkentésben, amely a 2014-es választásokat is jelentősen befolyásolta, a magyar lakosság járt a…..
József Körmendy 2018.01.18 12:16:19
@kószák egyike: mindegy mit csinál a fidesz az számít, hogy a libsiknek ártsunk