Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mar C

9 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön ismét egy kis hazai luxus. Asztali dísztárgy és mini széf egyben közel másfél millió forintért, ráadásul a Gordyus - a név ellenére magyar vállalkozásról van szó - által három hónap alatt gyártott cryptex jól is néz ki. A gyűjtőknek készült Herend for…..
Fizető zónákban legtöbbször most már mobillal parkolok, és bár ez a rendszer sem lehet tökéletes, de az olyan szerencsétlen helyzet, mint amiről TV is ír, elkerülhető vele. Ettől függetlenül a posztban szereplő hatóságok lehetnének elnézőbbek, ha tényleg csak a jegy hiánya…..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Mar C 2012.02.13 09:15:31
A csehek nem szeretnek idegeskedni. Legyen meg az egészséges középtempó, este a jó söröcske meg nakladaný hermelín – minden más mellékes. Ezt a képet is Csehországban lőtték. Úgy tűnik, a rendőrök sem stresszelnek azon, hogy a KTM-es nem a karjával, hanem az első…..
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Mar C 2012.01.10 20:30:47
@3 gb: Vagy IFÁra. :D
A 2012-es árlistánk kapcsán már beharangoztuk, hogy januártól gigamega óriáshirdetésekkel jövünk az Indexen, SportGézán, Totalcaron, Díványon és Napi Gazdaság online-on. A cikk-közi billboardot felváltó, nemzetközi trendeknek megfelelő roadblock hirdetés 640x360 pixel…..
Mar C 2012.01.03 09:49:34
Az elmúlt hónapokban a Keserű Művek frissítette néhány régebbi modelljét és új gumilövedékes fegyverrel is megjelent a piacon, a Home Defender sorozatban gyártott verziójával, melynek azóta a könnyített kivitele is elkészült. Először a frissített modelleket veszem sorra.…..
Mar C 2011.08.08 23:24:33
@zerohu: Helyesbítek, "önvédelmi célra nem viselhető". Innentől a fantáziádra van bízva :)
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..
Blitz R60/2 - The great Escape from Hush on Vimeo. A francia Blitz Motorcycles nem hagyományos módon állt hozzá a motorépítéshez. Az egyszerűségében látványos kialakítás hívei, a Bratstyle, a Wrenchmonkees és a CRD mellett jeles képviselői a csicsás customokkal szembeálló…..
Mar C 2011.03.29 14:51:10
Izgalmas pizzavacsorába csöppent a minap a Pénzcentrum.hu olvasója: se számla, se sörök, se elfogadható vendéglátós hozzáállás. A végén persze valaki fizetni fog. "Gondolom, sokakkal előfordult már az eset, hogy egy nagyobb baráti társasággal közösen eltöltött vacsora…..
Mar C 2011.03.28 16:38:59
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Kedves Olvasók! Ahogy látom, nagyon mennek az érvek pro és kontra, lehet-e félmeztelenre vetkőztetni fiatal lányokat egy-egy vizsgálaton. Elárulom, hasonló sztori nem csak iskolaorvosnál eshet meg egy tudatlan fiatallal. Két évvel ezelőtt albérletbe kellett költöznöm 17 évesen.…..
Nem tudtam, mi hiányzott. Egy olyan övcsat, aminek 100 alkatrésze biztosítja, hogy ne csússzon le a gatyám. Jó, persze az öv kiegészítő is, a kiegészítő pedig öltöztet, de ez azért mégiscsak túlzás. A Parmigiani készített már szép, komplikált és izgalmas Bugatti órákat…..
Minek lehet nevezni, amikor három ember odamegy 15 éppen lakmározó oroszlánhoz, hogy elhozzanak egy darabot a zsákmányból? Bátorság vagy öngyilkosság? A következő filmrészlet a BBC tévécsatornán futó Human Planet legfrissebb adásában látható . A Kenyában élő…..
Pénteken volt épp egy hete, hogy lemondott Hosni Mubarak elnök, sokak szerint ekkor győzött az egyiptomi forradalom. Ezt ünnepelte a sokszázezres, talán néhánymilliós tömeg aznap este Kairó utcáin, leginkább a Tahrir téren. Nem kérdés, hogy történelmi pillanatok ezek, nagyon…..
A kubai népi felkelést szervező facebook csoport tegnapra kitűzött havannai felvonulása minden jel szerint elmaradt, azonban számos európai és amerikai városban tüntettek az ott élő…..
Mar C 2011.02.23 11:07:05
@Ringlósztár: Azok miatt a "forradalmárok" miatt Kuba a Karib-tenger Észak-Koreája.
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Konyha és fürdőszoba egybe építve? (tipp: LeLoup) Légkondicionált zebra Egyszobás lakás fekete falakkal (via: ingatlanmagazin.com) Rengeteg márvány egy bánffyhunyadi formájú házban (tipp: Micocicó) Extra foam kávé (tipp: Bromwyn) Panel…..
Mar C 2011.02.12 23:03:23
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
Mar C 2011.02.04 10:56:29
Kávézacc A játékipar csődje 2010.12.15 11:21:00
Az a hír járja, hogy idén karácsonyra egyetlen épkézláb számítógépes játék sem kerül ki a piacra. Ilyesmire legutoljára a dinoszauruszok korában volt példa, úgy öt perccel a kihalásuk előtt, de akkor még nem is volt számítógép. Ez az egész nemcsak, hogy szégyen, hanem…..
Kávézacc Robinson szabad 2011.02.01 15:43:00
Ma van Robinson Crusoe, azaz Alexander Selkirk megmentésének egyetemes világnapja. Mint köztudott, erről a fickóról mintázta meg Daniel Defoe azt a világhírűvé vált apokrif regényét, ami hajdanában meg az én gyerekkoromban a kötelező olvasmányok listáját gyarapította. Akik a…..
Praxis Kórházi tolvajnak néztek 2011.01.31 14:00:00
Tisztelt blog!   Rendszeresen olvasom önöket, most szeretném megosztani a kedves olvasókkal saját történetemet. Sajnos múlt héten olyan atrocitásban volt részem az egyik budapesti kórházban, amelyet senkinek sem kívánok.     Friss nyugdíjas vagyok, férjem 10 évvel…..