Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aramil Kalandjai

43 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentés egy rajtaütésről   - Egyszerűen nem lehetett vele bírni, nem lehetett neki ártani… Bármit is tettünk ellene, láttam, ahogyan mozog és mindent elkerülve egyre közelebb és közelebb ér… Tejfehér csíkként suhant, sokszor, mintha egyszerre lett volna két helyen. Nyissz-nyassz és az őrvezetőnk…..
Hogy könnyebben el tudjátok képzelni a történetekben szereplő népeket, szériát indítok a méretarányok ábrázolásából. Remélem segítek és persze azt is, hogy tetszenek :) ..
Hogy könnyebben el tudjátok képzelni a történetekben szereplő népeket, szériát indítok a méretarányok ábrázolásából. Remélem segítek és persze azt is, hogy tetszenek :) ..
Hogy könnyebben el tudjátok képzelni a történetekben szereplő népeket, szériát indítok a méretarányok ábrázolásából. Remélem segítek és persze azt is, hogy tetszenek :) ..
Kondorhill fővárosának illusztrációja.   valdgergo készítette ezt a képet...
Gorog nagyúr, Aramil első nagy kalandjának végső gazfickója, aki a Trun-hegység délebbi lábánál épített erődítmény felett figyel árgus szemekkel.   Érdekesség:Gorog páncélzata felruházza az ork urat bizonyos fokú ellenállással az arkán elemű varázslatokkal szemben. S lévén a az erősen hadászati…..
Aramil Kalandjai Pyro 2017.03.17 14:24:37
A Pyro becenévre hallgató Rezgalix hős, eredeti nevén Erbak Sao. A Rezgalix szervezetének hősei között az egyetlen piromantaként, Erbakot hamar átkeresztelték társai, ami nem volt a fiatal férfi ellenére. Lévén az egyik legjobb kedélyű hős, hamar összebarátkozott eddig mindenkivel, akivel közös…..
Aramil Kalandjai Vas gólem skicc 2017.03.13 00:44:05
Az első könyv korai részeiben találkozhattok efféle szerkezettel, miközben az ifjú Aramil összeméri vele erejét :)  Remélem elnyeri tetszéseteket a koncepció, nagyjából 6-7 éves rajz...
Festegetek-festegetek, hátha még jobban át tudom adni, miként is álmodtam meg a regényben szereplő tájakat, a világot. :) ..
Aramil Kalandjai Random elf arcok 2017.03.02 10:42:36
Skiccfüzetem korai oldalain bukkantam rá a világom elfjeinek egyik koncepciójára. :)  Hamarosan még több ábrázolás érkezik!! ;) ..
Illusztráció Aramil világának fenevadjairól, illetve éltetőiről, ezentúl sűrűbben! :)  Véleményezzétek, kérlek! :) ..
8. rész: Furcsa erő   – Banditák neveltek – folytatta a halom csont és holmi tetején állva Shendra. – Nem is sejtettem, hogy van ikertestvérem. – Ikertestvér? Hát végül is egyformák volnánk… – vonta le a következtetést Aramil. – Nem igazán tudom, hogy mit kellene tenni ilyen…..
7. Rész: Veszélyes találkozások   Kitudja, mióta tartott már Hachi, a szerzetes és Aramil, a nindzsa küzdelme, de az biztos, hogy rendkívül belemelegedtek már a felek. Rengeteg zúzódást szereztek már az ütések és rúgások bekapásából, illetve azok blokkolásából. A talajban kis kráterek képződtek a…..
Rengeteg ajándékot, süteményt, békét és ölelést kívánok minden kedves olvasómnak és erre járónak :) ;)    képen: Aramil és kis segítője  :)..
6. rész: Különbségek jó és gonosz között   Shendra előszeretettel használta új nevét, a Xssaullyt. Teljesen véletlenszerűen választott áldozatokat sötét küldetéseihez. Gonosz mestere, Mr. Rex néven irányította az ifjút. Xssaully feladata volt, hogy kardélre hányjon gyenge személyeket és a kis…..
Magrymok, Ogre mágusok és Ogrék  A magrymok fajtája mára szinte az egész Terrán kihalt, óriási termetű, groteszk kinövéseket viselt lények voltak, akik suttogni tudtak az elemekkel. Erős, szívós népük azonban mégis hanyatlani kezdett a köztes síkok forrását megcsapoló Pokoli aktivitás…..
5. rész: Tardiai tolvajok   Aramil már egy hónapja edzett keményen a Fehérszarvas szerzetes templomban. Razor ez idő alatt számos új technikát tanított neki a mindennapos kiképzéseken. Fárasztó, nehéz gyakorlatok erősítették a fiút, aki teljesítőképességének határait feszegette mind fizikai, mind…..
4. rész: A bot ereje   Hőseink még mindig a Trun-hegységben barangoltak, s egyszerű utazóként tűntetve fel magukat, gondok és bajok nélkül átértek a déli hegylábhoz. Éjjel haladtak a köves ösvényeken és másnap déltájt el is kezdték megvitatni miként is fogjanak bele a harmadik rész…..
Aramil Kalandjai Bukavac 2016.12.06 18:17:44
A Kőzet az Ürességből c. történetben feltűnő szörnyetegek illusztrációja. A képen látható még egy ember árnyéka is, hogy könnyebb legyen elképzelni, mekkorák :) ..
Kőzet az Ürességből   Hajnalodott még, amikor az egyedi, égzengető durranást követően valami egyre csak közeledni hallatszott. Rögtön kipattant a szemem s a paplanomat félredobva kiugrottam Yóra, a kedvesem mellől. Füleltem egy kicsit, hogy tudjam, melyik ablakhoz siessek. A keletihez rohantam,…..
  3. rész: A varázsló tornya   Valami úton-módon, a szerzetesek kormányozta kis vitorlás már várt rájuk a méretes Xavyon-sziget túlsó, keleti partjainál. Integettek is két kézzel a minduntalan pozitív harcművészek a kikötőhöz levezetett úton megjelent Aramiléknak. Razor botjával rábökve a…..
Beletartozik Észak-Tussurgia; Közép-Tussurgia; Dél-Tussurgia és Kelet-Tussurgia.   Nem sokára felírásokkal kiegészülve!..
Aramil Kalandjai 2016.11.24 21:03:11
@Benedek XV: Köszönöm :)
Aramil Kalandjai On instagram 2016.10.28 08:56:21
Törpe szerzetesek és természetmágiát alkalmazók hibridje a kristályos mester. Mondjátok, mi a véleményetek? ..
Aramil Kalandjai 2016.11.24 20:32:15
@Benedek XV: Örülök, ha tetszik :)
Aramil Kalandjai Olaf Drakhnar 2016.11.02 17:35:11
Olaf Drakhnar, az északról jött kalandor, a Mágusköztársaság újabb alakja. Remélhetőleg, elnyeri tetszéseteket. :) ..
Aramil Kalandjai 2016.11.24 20:31:46
@Benedek XV: nem spoiler, két méternél egy kicsit magasabb. :)

(a Mágusköztársaság c. folytatólagos történet szereplője)