Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wertra még újabb nickje

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
Wertra még újabb nickje 2016.07.08 04:27:23
@L.A.M.:

Tök vicces, hogy miután a mondanómba már nem tudsz hogy belekötni, ezért ráálltál arra, hogy személyesen belém köss és arra, hogy hosszan ecseteld, hogy én mennyire nagyon borzasztóan gyűlölködő vagyok, ami téged mennyire bánt, miközben pl. a "fáj az igazság?" nevű illető rasszista, xenofób örjöngéséhez egy árva szavad sincs. Az ő gyűlölete nem bánt csak az enyém, mert az enyém az olyan szörnyű :) Én vagyok az "elvakult, frusztált, szerencsétlen életű gyűlölködő", s mondod ezt puszta szeretetből. :) Aki minden bokorban erőszakolásra vagy terrortámadásra kész migránsokat lát, az rendben van, az nem gyűlölködő :)) Persze nincs ezen mit meglepődni, minden csak nézőpont kérdése. Az ÁVH nézőpontjából antikommunisták voltak a gyűlölködők, a nácik szempontjából a zsidók, a Fidesz szempontjából meg a migráncsok és mindenki aki nem gyűlöli velük együtt a migráncsokat.

Mondom, lehet így vitatkozni, csak borzasztó szánalmas.

Látom te is felültél "fáj az igazság?" vonatára, hogy olyanokat adj a számba, amiket nem mondtam. Pl. sehol nem mondtam, hogy aki nem ért velem egyet, az a "korrupt maffiát" védi, viszont aki egy korrupt maffiát véd, az egy korrupt maffiát véd. Nos mivel a Fidesz egy korrupt maffia, aki a Fideszt védi, az egy korrupt maffiát véd. Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy ki miben nem ért velem egyet, ennek csakis ahhoz van köze, hogy ki véd egy korrupt maffiát.

Az egész ügy részedről azzal kezdődött, hogy Kiss László nem is Fideszes és a szocik is védték, nem csak a Fideszesek. Erre én egyrészt elmondtam, hogy Kiss Lászlót a Fidesz jelölte alpolgármesternek, tehát Fideszes, másrészt ugyan nincs sok jó véleményem a szocikról, de ők legalább megválltak azoktól a megmondóembereiktől akik Kiss Lászlót védték, miközben a Fidesz nem tette ezt. Minderre te érdemben semmit nem reagáltál, helyette próbálkoztál azzal, hogy miből gondolom, hogy a Fideszben ismerték Kiss László múltját. Leírtam, hogy miből gondolom, amire te megintcsak nem reagáltál érdemben semmit, helyette elkezdted mantrázni, hogy én mennyire borzasztóan nagyon gyűlölködő vagyok.

Szóval az a helyzet, hogy te szóltál hozzám és nem én hozzád, te köttél bele abba amit én mondok és nem fordítva. Én minden állításodat értelmes érvekkel megcáfoltam, amikre te nem reagáltál, se cáfolattal, se annak beismerésével, hogy nem volt igazad. Ezért írom tehát, hogy "próbálkozol még ezzel?", "egyetlen próbálkozásod se jött be", "új versenyző?", mert azt, hogy bedobsz egy ötletet, majd amikor megcáfolják, szépen tovább lépsz, az bizony csak próbálkozásnak lehet nevezni, nem értelmes vitának.

Mondom újra: borzasztóan sajnálom, hogy neked ekkora érzelmi törést okoz, hogy olyan vitapartnerrel akadtál szembe, akinek vannak érvei és szembesít azzal, hogy valótlanságokat hiszel/gondolsz/mondasz, de nem az én hibám, hogy ezek a tények, mint ahogy az sem, hogy te ezekről nem óhajtasz tudomást venni.

Veled - veletek - ellentétben én továbbra is tökéletesen higgadt vagy, hisz egyrészt tudom, hogy igazam van, másrészt szórakoztató látni, ahogy egyre izzadtságszagúbban erőlködtök, szóval inkább magadat nyugtasd, engem szükségtelen. :)

Természetesen nem kell velem egyetérteni, nincs is baj azzal, ha valaki nem ért egyet, csak a tények azok tények. Arról lehet vitatkozni, hogy milyen gazdaságélénkítő lépésekre lenne szükség szerintem vagy szerinted, arról is, hogy mit kellene elsőnek csinálni az egészségügy helyreállítás érdekében, de arról nincs értelme vitatkozni, hogy 2x2 az 4-e, mert ez egy egyértelmű tény. Vitatkozni egyébként is csak érvekkel lehet, én ilyeneket írtam, te pedig miután igen hamar kifogytál ezekből, inkáb ráálltál a tömény személyeskedésre, ami azért is különösen vicces, mert miközben engem titulálsz elvetemült gyűlölködőnek, közben a te kommented az amiből árad a gyűlölet irántam. Javaslom, hogy olvasd azért el legközelebb, mielőtt rányomsz a küldés gombra. :)

Kössz a jótanácsot, de baromira nem érdekel a nicknevem, mint mondtam nekem nem az az életcélom, hogy itt csesszem el a napjaimat hozzád hasonlókkal vitatkozva. Néha vicces ez, amikor épp nincs más dolga az embernek, de ezt a sportot inkább meghagyom a magadfajtának. Igen, Morvai Krisztinás Novák Elődős magadfajtának ami - el kell, hogy keserítselek - csak akkor lesz rasszista duma, ha rasszokra értik.

További jó sértődést, személyeskedést, de leginkább igazi életet. :) Hidd el, jobban jársz ha te is inkább elfelejted a nicknevedet, Viktor, Habony, Lőrinc meg a többiek, nem érnek annyit mint amennyi időt áldozol rájuk. Hopp, megint gyűlölködtem? Az áldóját! :)