Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wertra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
Wertra 2016.07.08 00:39:57
@fáj az igazság?: Azt mondod összemosok, csúsztatok, hazudok, de egyetlen szót se cáfoltál meg abból amit leírtam, csak habzó szájjal fröcsögsz.

Láthatóan nem csak Európa történelmével se vagy tisztában, de még Magyarországéval sem, pedig nem is kéne olyan messzire visszanézned, csak 1991-ig, amikoris a német RAF tagjai Budapesten, a ferihegyi reptérre vezető úton robbantottak, ami az ő szemszögükből igencsak külföld és bizony egyedül a rossz időzítésükön múlott, hogy nem lett több tucat halálos áldozata az akciónak. Amire pedig mindezzel utalni akartam - amit nyilván felfognál, ha levennéd a fátylat a szemedről - hogy pusztán azért mert vannak bizonyos nemzetiségű/vallású terroristák, az nem jelenti azt, hogy az adott nemzet/vallás összes tagját terroristának lehet tekinteni, te mégis ezt teszed. Akkor is ki is csúsztat? Segítek: te, meg a gazdád.

"Az ilyen hány menekült követett el erőszakot/robbantást dumát meg add elő az áldozatoknak te szerencsétlen."
Neked adom elő, te szerencsétlen, ugyanis te hoztad fel a témát, de láthatóan a tényekkel nem vagy tisztában. Az áldozatokat nem muszlimok, nem arabok, nem bevándorlók, hanem egyes eszemélyek erőszakolták meg: Azokat az egyes személyeket kell megbüntetni, ha külföldiek kiutasítani. Nem lehet 5-10-100-akárhány ember cselekedete miatt milliókat megbélyegezni. Persze a magadfajta agymosottak megtehetik, csak ezzel magadat teszed nevetségessé.

"Az adott országok lakosaihoz képest hatványozottan több? Igen."

Erre a konkrét, pontos számra lennék kíváncsi! Ha ilyen határozottan kijelented, hogy igen, akkor nyilván tisztában vagy a számokal is és semmiből nem áll neked ideírni (persze hiteles forrással együtt).

"Ha nem engedtek volna be egyet se (nem csak most, régebben sem), akkor most élhetnének az áldozatok, kevesebb megerőszakolt lány (és fiú) lenne? Igen. Akkor meg miről beszélsz, mit terelsz?"

Egy mit nem engedtek volna be? Egy embert se? Mert ilyen elven zárja le minden ország a határait de teljesen, mert nem ám csak menekültek követnek el bűncselekményeket, hanem színtiszta, fehér európaiak (kapaszkodj megy, MAGYAROK is). Ilyen elven tehát ha egy magyar megerőszakol egy nőt bárhol európában, akkor az összes magyar előtt le kell zárni a határt, mert ha nem engedtek volna be egy magyart se, akkor egy nőt se erőszakoltak volna meg magyarok. Vágod már mekkora orbitális baromságokat beszélsz te szerencsétlen?

Vezéred neked van, te vagy az, aki betáplált propaganda szöveget böfög vissza a legminimálisabb gondolkodás nélkül, nem én. Köszönöm, de nekem van saját agyam, tudom gondolkodni, ezért tudok érvelni is, ezért mostalak most le három másodperc alatt. Próbálj meg kicsit te is gondolkodni néha, és nem csak visszaböfögni az ostoba propagandát, hidd el, nem olyan nehéz.

De még egy kérdés felmerült bennem: ha te nem akarod védeni a Fideszt, akkor tulajdonképpen miért szóltál hozzá egy Orbán Viktorról és a Fideszes médiáról szóló poszthoz? Mi volt a célod? Vagy csak eltévedtél a hirek.ru és a 888 között?
Wertra 2016.07.08 00:55:45
@David Bowman: Az egyedül nyersanyag exportra épülő orosz gazdaság konkrétan 2 év alatt összeomlott, Oroszország a csőd szélén tántorog, hála Putyin "hóditó" politikájának. Eközben ellenzéki vezetőket, újságírókat ölnek meg, a legalapvetőbb emberi jogokat is sárba tiporják, a választásokat pofátlanul elcsalják, az átlagos életszínvonal egyre mélyebbre kerül, miközben az oligarchák egyre gazdagabbak lesznek, hála a mindent maximálisan átszövő korrupciónak.

Aki minderre képes azt mondani, hogy ő "azt látja a szemétől", hogy Putyin "kihúzta az országát a szarból" azon csak röhögni tudok, de olyan hangosan, hogy beleremegnek a falak.

Tudod erre mondják, hogy a kevesebb több lenne. A magadfajta mindig arról ismerszik meg, hogy túltoljátok a biciklit. Lehetne ezt nyomatni ésszel is, még a rossz óra is napjában kétszer jót mutat, Putyin is nyilván tett jót is néha napján, tévedésből, de ezzel a kritikátlan, tényeket semmibevevő propaganda dumával, egyszerűen nevetségssé teszitek magatokat.

Én megmondom neked mi az az üres propaganda: pontosan az amit te csinálsz.

Mondanám, hogy további sok "sikert" hozzá, de valószínűleg a szaharában is könnyebben tudnál homokot eladni, mint a magyarokat (pláne az Index olvasókat) oroszpártivá tenni. Próbálkozni ettől persze még lehet, ha nem zavar, hogy mindenki körberöhög.
Wertra 2016.07.08 01:11:53
@L.A.M.: Amit elemes leírt, az nem a megfogalmazástól tény, hanem attól, hogy igaz. Lovagolhatsz a szavakon ameddig csak akarsz, attól a tény még tény marad. Abban pedig semmi meglepő nincs, hogy egy orosz propaganda oldal Moszkva magyar helytartóját fényezi, hisz ez egyértelműen orosz érdek. Ha van egy emberem valahol, akkor magától értetődik, hogy nekem is érdekem fűződik hozzá, hogy a közvéleményt úgy befolyásoljam, hogy az az én emberemnek jó legyen, hisz az lesz a jó nekem is. Ez azért nem atomfizika.

Ami Kiss Lászlót illeti, nekem nem az a bajom vele, hogy Fideszes, hanem az, hogy nőket erőszakolt. A Fidesszel viszont az a bajom, hogy ennek tudatában nevezték ki Százhalombattán alpolgármesternek (Fidesz jelölt volt, így bárhogy próbálod tagadni, bizony kijelenthető, hogy Kiss László Fideszes), ennek tudatában neveztek el róla uszodát, ennek tudatában bírta maradásra személyesen Orbán Viktor és ennek tudatában védték be fideszes káderek és médiamunkások.
A szocik védelmét tőlem aztán hiába várod, remélem, hogy ez a posztkomcsi törpepárt hamarosan végleg eltűnik a magyar politika süllyesztőjében. Az viszont tény, hogy Aczél Endrét rögtön a nyilatkozata után páros lábbal rúgták ki, de Friderikuszt se sokkal később. Ennyi gerinc még a szocikban is volt, a Fideszben viszont még azt követően se jutott eszébe senkinek felülvizsgálni a korábbi álláspontját, hogy Kiss áldozta is megszólalt. Bayer Zsolt, Kósa Lajos, Lázár János és Orbán Viktor továbbra is helyén van, a hajuk szála se görbült attól, hogy egy többszörös, brutális nemi erőszaktevőt vettek a védelmükbe. Erről ennyit.

Ja igen Gyárfásról megfeledkeztem. Ugye te se gondolod komolyan, hogy ha Gyárfás akkora szoci lenne, akkor a Fidesz érában még mindig ő lehetne az úszósport vezére? Ne röhögtess már. :) Gyárfás az az ember, aki mindig oda áll, ahol épp a hatalom van. Neki kellett volna elsőnek eltakarodnia, de nem úgy néz ki, hogy a kormányban bárki is ezt akarná. Na vajon miért?

Szép próbálkozás volt amúgy, kár, hogy egyetlen próbálkozásod se jött be.

Új versenyző?