Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunder

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyéni minimalizmus 2016.10.05 21:04:55
  A tegnap ünnepeltük meg kislányunk 1.éves születésnapját hármasban,egyszerűen nagyszerű napnak sikerült,legfontosabb szerintem az volt,hogy a kislányunk élvezte,őrült neki,nem volt nagy buli,sok más gyerekkel,telediszitett lakás,hangos zene,mindenféle ajándék,zenebona,rajzfilmfigurás…..
   Amit érdemes tudni rólunk:a tavaly lettünk hivatalosan egy család,1 éve élünk együtt Hollandiában(a párom már régebbről itt él,még mielőtt a férjem lett volna),tavaly született a kis angyal kislányunk, ezt megelőzte az én otthoni életem köröli lomtalanitás,pakolás,dobozolás,költözés...most ott…..
   Talán érzed azt,hogy az évek során felhalmozott cuccok,tárgyak,érzelmek egyszer csak elkezdenek nyomasztani,egyre inkább frusztráltságot érzel,ingerlékeny vagy,és ez nemcsak a hormonok játéka,inkább a túlhajszoltság,nagy nyomás,sok dolog,szerteágazó figyelem, gyerek,család,vásárlás,…..
Ha már elhatároztad,hogy belevágsz és változtatsz az életeden,a teren,amiben élsz,rendbe szeded magad és az életed,akkor vágj bele,ha még nem is látod a végét....de mindig legyen a szemed előtt a kép az ideális,letisztult otthonodról,a rendezett iróasztalodról,a jól megszervezett konyhádról,igy a…..
  Talán elég merész ez a felkiáltó mód egy blogbejegyzésnek,de meggyőződésem ,hogy a hatékonyság érdekében igy tudjuk az elménket fegyelmezi és minél előbb elindulni a változás útján.Ha káoszt érzel az életedben most,vagy talán azt,hogy soha nem jutsz a dolgok…..
Menj a Beállítások -> Általános menüpontra, és add meg a Facebook oldalad webcímét. Ha ezzel megvagy, menj az oldaldobozokhoz, és másolj le egy Facebook oldaldobozt (erről részletesen itt írtunk). A szerkesztésre (ceruza ikon) kattintva be tudod állítani, hogy mi legyen a…..
Lomtalanitás az egyéni minimalizmus jegyében Költözés és összeköltözés az egyéni minimalizmus jegyében Lakberendezés az egyéni minimalizmus jegyében Rendszerezés és háztartás az egyéni minimalizmus jegyében Családtervezés és az egyéni minimalizmus Szülés az egyéni minimalizmus…..
 Ime néhány szempont a teljesség igénye nélkül,inkább személyes meglátások alapján:pján: ha hajlandó vagy kevesebbet fogyasztani azért, hogy több szabadidőd legyen ha úgy érzed, hogy a túl sok tulajdon összezavar ha nyomasztónak érzed a felesleges holmik, megszokások, valamint az…..
    Ha már valami elkezdett érni Benned a életmódváltoztatás kapcsán és még csak tapogatózol a változtatás palettáján,kissé megrémülve és most még nagyobb zűrzavar van a fejedben,akkor megrpóbálom megfogalmazni,milyen "ajándékokban" részesülhetsz az egyéni minimalista életmód fokozatos…..
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:Az önkéntes egyszerűség (más néven minimalizmus vagy tudatosan egyszerű életmód, angolul simple living, minimalism,voluntary simplicity vagy downshifting) számos különböző, önként vállalt cselekvés és stratégia gyűjtőfogalma, amellyel az egyén tudatosan…..