Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mano1970

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazember utolsó menedéke a nacionalizmus mellett...
Mano1970 2019.07.29 13:07:36
"Szerencsétlen tusványosi hülye

Szabadságon vagyok, és Magyarországon egészen más dolgokkal foglalkozom, de elolvastam, miket beszélt ez az elmebeteg idióta Tusványoson. Szerinte liberalizmus ott jött létre, ahol korábban volt keresztény állam, és a keresztény kultúra adta a liberális demokrácia alapját. Hülye ez az ember, éppen csak nem táncol. A liberális demokrácia azért jött létre, hogy véget vessen a "keresztény" Európa szörnyűségeinek, az inkvizíciónak, antiszemitizmusnak, pogromoknak, a középkori sötétségnek, jogfosztásnak. Ez a bunkó pedig ezt hozza vissza az illiberális fasizmussal. Mert illiberális "demokrácia" nem létezik, csak illiberális fasizmus. Ez az ostoba, szerencsétlen hülye felszámolja a MTA-t, és az országnak egy ekkora idiótát kell hallgatnia, aki alapfogalmakkal nincs tisztában. A felvilágosodás a "keresztény Európa" sötétségét szüntette meg, a liberalizmus a felvilágosodás gyümölcse. Ha felszámolja a liberalizmust, akkor felszámolja a felvilágosodást, és visszatér a sötétség. Az a "keresztény szabadság", amit egy állam hoz el, nem létezik. Az se nem keresztény, se nem szabadság, hanem fasizmus. Keresztény szabadságot csak Jézus Krisztus adhat annak, aki hisz Őbenne, de ennek semmi köze az államhoz. Ez az egyén szabadsága, ami a szívben van. Mellesleg magánügy, ahogy azt a liberalizmus mondja. Orbánnak sikerült megint Jézus Krisztus helyébe helyeznie magát. Így nemcsak hazug, tolvaj bűnöző, hanem egy antikrisztusi pokolfajzat is. Ideje lenne, hogy a keresztény egyházak és gyülekezetek visszautasítsák, hogy Orbán a kereszténységet meghamisítja és egy diktatúra, egy gyűlöletpropagandára épülő zsarnokság leplezésére használja fel. Ennek semmi köze sem a kereszténységhez, sem a szabadsághoz. Egyedül egy elmebeteg önkényuralmához van köze."(B.L.)
Az a faramuci helyzet áll elő, hogy alighanem úgy lesz igaza a magyar miniszterelnöknek, hogy ő semmit nem profitál belőle. ..
Fehér keresztények. Ez a szó összetétel biztos csak véletlen Lázár János esetében aki a hatalom második embere Orbán Viktor seggében. Valóban véletlen lenne ezen szavak használata a szájából? Mert ő egy okos ember ez tény, így nehéz elhinni a szóbotlást! Aki keresztény, az csak fehér lehet. Fehér!…..
" Nem, ne küldjön el a qrva anyámba, most nagy szükségem van a támogatására kedves, drága, aranyos, szavazó. Röviden elmondanám mit sikerült az elmúlt nyóc évben összehoznunk a saját érdekünkben, mert most szeretnénk folytatni. Ehhez feltétlenül szükséges, hogy a választó úgy lássa a világot, ahogy…..
Orbán be akarja végezni a nagy művet, ezért akar egyelőre további négy évet. Ki fizesse a révészt? Vita Drezdában Orbán állítólagos magánútjáról. Az általános magyar EU-ellenes roham közepette vannak azért unióbarát erők is Magyarországon...
Mano1970 2017.11.13 17:09:34
@Evel Knievel: Baszod!MÉG az országunk nevét sem tudod!Ha nem csak rubel csörögne a zsebedben,megnézhetnéd!!
New York Állam kormányzója azt üzente: a CEU-szerződés kész, alá kellene írni! A visegrádiak hiú reményeket fűznek Kurzhoz, viszont a cseh választás adhat egyet az európai egységnek;  Minden 4. magyar elismeri, hogy nem demokrata...
     A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről lesz szó, amit még nem neveztek át Wass Albert Nemzetvédelmi Egyetemnek, de ami késik, az nem.       Orbán Viktor emberei (tehát Orbán Viktor) kitalálták, hogy 2023-tól csak az tölthet be magas közfunkciót Magyarországon, aki elvégzi az Nemzeti Közszolgálati…..
Mano1970 2017.09.01 23:31:43
@parti_giano: Jelenleg is halgatója a CEU-nak államtitkár helyettes...
A magyar és az orosz vezetőt a nyugat és az EU elutasítása ültette ismét tárgyalóasztalhoz, de Orbánnak kell az olcsó gáz, valamint Paks. Utóbbi jól jön Putyinnak is. Varsó non coronat: Lengyelország beintett Brüsszelnek a bírák ügyében (is). Mundruczó világszínházat csinált Zürichben a magyar…..
Academic Ranking of World Universities 2017 Top 500 World Rank Institution* Netherlands National Rank Total Score Score on 47 Utrecht University 1 33.0 22.7 59 University of…..
     Tamás Gáspár Miklós a hvg-ben ír arról, hogy ő már 17 éve definiálta a posztfasizmus fogalmát, és ez a kifejezés szerinte azóta elfogadott műszó lett a szakirodalomban.    A scholar.google 16 idézetet talál TGM cikkére. A posztfasizmus kifejezést azonban sokkal de sokkal többen használták,…..
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
Mano1970 2017.07.05 23:22:16
@Mail Undelivered: És most már nem? Miért?
       " Áder János egykori köztársasági elnök, aki jelenleg szociopata hazudozóként dolgozik az Orosz Föderáció Nyugati Területein, ellátogatott a kormányzósági székhelyen működő Trefort Gimnáziumba. " (vincentnews)..
Mano1970 2017.04.26 20:45:27
@velőtanya: Minden szavaddal egyetértek...Sajnos Orbán lazán elhúzza 2018-ig.Be nyom még egy (utolsó) népszavazást EU tagként.Azután Fehérmagyarország....
Mano1970 2017.04.26 20:47:00
     Ürge-Vorsatz Diána után most Matolcsi Máténak ugrottak neki, úgyhogy megpróbálom pár sorban vázolni azt, hogy egészen pontosan mi is a lényege a Matolcsi ügyének.     Bent Fuglede dán matematikus kérdezte a következőt. Ha A  n-dimenziós pozitív mértékű euklideszi halmazon van egy…..
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Dokumentum 1.  (1986)  „a marxista filozófia kicsiben (értsd iskola), és nagyban (tudományos kutatás) többet képes adni, mint bármely más világnézet” (Lánczi András) Dokumentum  2.  (2017) Kőszegi Botond, a CEU Közgazdaságtan Tanszékének professzora, az MTA doktora, Yrjö…..
     A Heineken pár éve vásárolt félmilliárd dollárért tulajdonrészt a Lagunitas sörfőzdében. A Lagunitas valódi kézműves söröket csinál, a lassan világhírűvé váló IPA-n kívül van egy olyan imperial stout-ja, amin az alábbi címke látható:            Sarló és kalapács. Minden világos, a Heineken a…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. február 27...
Mano1970 2017.02.27 11:52:45
"Pour Eszter, « Viktor Orban est une source d’inspiration ». « C’est un homme très courageux, une sorte de père pour la Hongrie », estime-t-elle." (itt) (magyarul: nagyon bator ember, egyfajta atyja Magyarorszagnak) A holgy ugyanaz az egyszeru magyar diaklany, aki a Mandineren esett neki a…..
      A magyar államhatalom újfasiszta gnómokat, alkoholista kurvapecéreket és közönséges bűnözőket uszít menekültekre, ellenzékiekre, néha egyszerűen csak nőkre, zsidókra, cigányokra, általában azokra, akik élnek és mozognak.     A magyar államhatalom százmilliárdos tételeket játszott át az…..
Mano1970 2017.02.20 23:35:05
@ingyenebed: A fasorban sem voltál, amikor Bartust már hülyézték...(Az Unió első fasiszta állama,2011.május)
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..
                    A proletariátus csak a lánczijait veszítheti. (Marx Dezsőné háztartásbeli)          "A CEU Soros György előretolt helyőrsége Európában. (Ungárné Schmidt Mária pénzégető)         Schmidt Mária örökölt pármilliárd forintot egy rosszarcú ingatlanneppertől, és boldogan…..
         Kleinheisler László 6-szor játszott a Werder Bremen-ben, és 12-szer a Darmstadtban. Összesen egy gólt rúgott a Bundesligában. Most hazajött a Fradiba és rajta köszörülik a nyelvüket az újságírók. Kleinheisler huszonkét éves, elég jól játszott az EB-n, ezért igazolták le. Igen, talán sok…..
Mano1970 2017.02.04 14:30:31
@DrGehaeuse: Ime! És Ő az elnök!!!!
"A nemzeti összetartozás érzése kétségtelenül fantasztikus élmény, például egy sporteseményen. Az nem zavarja, hogy miközben milliárdokból erősíti a kormány a nemzeti érzését, az ön zsebéből is kilopják a pénzt?

Náray-Szabó Gábor(Professzorok Batthyány Köre-elnök):
Nem. Mert a nemzeti érzésre áldozni kell. Az olimpiára én a saját zsebemből is áldoznék. Az állampolgárnak, ha, úgy tetszik, az én szemszögemből nézve, az a fontos, hogy időre elkészüljön egy állami beruházás, és biztonságosan működjön.
Ha ennek az az ára, hogy olyanok viszik el a pénzt, akiket nem szeretünk, akkor azt én elfogadom."
Mano1970 2017.02.04 14:42:41
@velőtanya:
Ha már Mariska (és a CEU).
Vegyünk egy mély lélegzetet....és:
kolozsvaros.com/2017/02/03/azt-a-budos-kurv-elet-maris/
Nagyon kedves olvasónktól, hogy úgy reméli, története megjelenésével azonnal beindul a Problémamegoldó Gépezet, de sajnos csak annyit tudunk ígérni, hogy elküldjük a Groupamához a posztot, hátha megválaszolják a sztori kapcsán felmerülő miérteket.   Tisztelt…..
Varánusz Mindörökké Rogán! 2016.11.14 17:59:15
Köszönöm, Viktor, hogy titeket a Rogánról szóló hírek nem rendítenek és pláne nem gondolkodtatnak!   Most asszed hülyéskedek, pedig nem. Tudom, mindenki azt kéri mondasd le a HelikopterTonyót, én viszont rendhagyó módon abban bízom, nem hazudtolod meg magad és kitartasz a végsőkig. Örült a kis…..
Mano1970 2016.11.15 09:06:47
@ATCG: Ámen.Ámen!