Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

128 bejegyzést írt és 1576 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fabius Az USA 5 legrosszabb elnöke 2019.06.25 19:35:04
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
System error / rendszerhiba – ez a számítástechnikai kifejezés jutott először eszembe, amikor megnéztem az HBO csernobili balesetről szóló minisorozatát. A film fő üzenetei a véleményem szerint valójában nem is elsősorban a csernobili balesetről és nem is az atomenergiáról, hanem arról a hibás…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.24 16:18:30
@MAXVAL bircaman közíró: Most már olyan is van, hogy a háttérhatalom háttérhatalma. Amúgy az veletek a baj, hogy NEM TI VAGYTOK AZOK, különben minden rendben lenne és lehet kussolni.
Cikkünkben megkíséreljük a lehetetlent: toplistára rendezzük a keleti blokk legszebb autóit, mert bizony születtek igazi szépségek is a „dobozkorszak” előtt...
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.22 18:22:25
@csúti csüngőhasú tolvaj: "Mindig röhögök az ilyen ostobákon."

Amíg nem tanulod meg tisztelni a másikat, a másik véleményét, addig csak ostobák röhögnek a másik ostobán.

"Segítek, a kockaformás autókat mind a "nyugati" tervezőktől vették, vagy lopták."

Mivel a nyugati tervezők képviselték a divatot. Ugye arról szól ez az írás, hogy aztán jöttek a kockaformák. Na azt nem lopták.
Bombasztikusnak tűnhet a cím, de sajnos sem a jogelvekkel, sem az azokból következő realitással összevetve nem az. Gulyás Gergely a tegnapi kormányinfón a főpolgármester-jelöltekkel kapcsolatos újságírói kérdésre a következőket válaszolta: „Tarlósnál többet úgysem tud senki elérni a kormánynál. Akik…..
A Microsoft tavaly elhunyt társalapítója, Paul Allen álmodta meg az ikertörzsű repülőgépet, amelyre azt a feladatot bíznák, hogy műholdakat és űrhajókat juttasson a sztratoszférába és állítson pályára. Az egységek innen saját hajtóművekkel startolhatnának tovább, ami…..
Egyre több légiutas-kísérő egészíti ki fizetését azzal, hogy eladja az interneten a használt harisnyát és cipőjét. A hivatalos öltözethez tartozó harisnyáért 15 fontot is hajlandóak fizetni a vevők. A kereslet növekvő, még az olyan harisnyákat is el tudják passzolni,…..
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.22 13:14:06
@Dankházi Zsolt: "Először is. Elméletileg minden kommentelő tisztában van a büntetőjogi felelősségével. Az hogy halandzsa niknéven takargatja magát, még nem jelenti azt, hogy IP cím alapján nem nyomozzák le. A változó IP cím még gyanusabb mint az állandó. Úgyhogy kedves idióták irkáljatok bármit, csak ne csodálkozzatok ha idézést kaptok egyszer majd a közeli jövőben."

Majd azt mondom, amit Orbán Viktor a bíróságon. Hogy csak a magánvéleményét mondta, ami egy demokráciában alapjog.
Valami nagyon nincs rendben azokkal a funkcionáriusokkal, akik a közösségi médiát használják arra, hogy könnyítsenek a lelkükön. Egyre több olyan poszt jelenik meg ugyanis kormánypárti káderek tollából, melyben a Fidesz belső viszonyait taglalják, és a végkövetkeztetésekben finoman szólva sem…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.21 17:31:50
@MAXVAL bircaman közíró: "A korrupció huszadrangú kérdés. Alapvetően liberális agymosás a korrupció-narratíva."

A korrupció a te világodnak a rendszerszintű alapja. Kíváncsi leszek, ha abbahagytad a libsizést, mi lesz az új szöveged. Mert ezzel már mindenkinek tele a fasza, kivéve persze a kreatív énedet.
Én tudom, hogy nem sokakat érdekel, de azért emellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha liberális az ember, azért. Ha magyar, akkor azért. Román nacionalistát választottak vezetőnek Európa liberálisai, vígaszként egyik helyettese a magyar Cseh Katalin lett a Momentumból...
Nyár van. Az árnyékban egy hideg, frissen felpattintott doboz sör elég jólesik ilyenkor. Elég sokunknak jól esik, mert nyáron ugrásszerűen nő a sörfogyasztásunk. Az egyik közkedvelt sörfajta a lager, amit frissessége és letisztultsága miatt szeretnek nagyon sokan. Következzen a 14, országosan…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.21 10:53:45
Eladta a Vérmezőt, többször meghalt és feltalálta a szilárd alkoholt. Sztrasznov Ignác ma is a szélhámosság fokmérője...
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.20 05:38:33
Bayer Zsolt megátkozta azokat, akik szerint a miniszterelnök harácsol. ..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.19 21:12:26
@6.Lenin: "Ha létezne Isten, libsik ateisták már régen nem lennének."

Ha isten úgy döntene, hogy alászáll ide, azt csakis egy ateistában tehetné, ha nem akar leborulni önmaga és a saját szolgái előtt. Így érted meg, miért ölik meg azonnal az iszlám országokban azt, akiről kiderül, hogy ateista. Két megjegyzés még:
1. Ezt nagyon benézted
2. Ezek után azt mondom, én is egyetértek ezzel a kijelentéssel, hogy megnézzem, vajon Bayer átka hogyan hat rám és be is állnék az első helyre, hogy a többiek csak utánam kerüljenek sorra, de nem fognak.
Szerintem nagyon sokan emlékszünk a régi házi szódás szifonokra. Nekünk halványzöld volt, amibe csak nagyon koncentráltan és határozott mozdulatokkal lehetett beletekerni a kis patront, hogy abból ne szökjön ki a CO2 idő előtt. A patronra aztán ráfagyott a kezem, az első szóda…..
Az egzotikus országokat bemutató sorozatunk részeként (illetve egy azon kívüli poszt keretein belül) már foglalkoztunk Oroszország különleges közigazgatási egységeivel. A terület legnagyobb vasútállomása Birobidzsánban. (forrás: Wikipedia)   Mai posztunkban a Tuvától (orosz szemszögből)…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.18 23:43:22
A gasztroforradalom, az egysíkú, szinte ipari vendéglátásból való kitörés egyik sarkalatos pontja az volt itthon, hogy létezik-e egyáltalán magyar konyha? Van-e kifejezetten magyaros konyhaművészet? Léteznek-e speciálisan magyar fogások? Van, aki úgy gondolja, magyar konyha nem…..
Törzsolvasóink tudják, hogy mi itt a Lemilnél imádjuk a listázást (ebben is hasonlítunk egynémely, sportot kedvelő magyar politikushoz) és az ehhez kapcsolódó szavazóposztokat. Sorozatunkban foglalkoztunk már kiemelkedő hadvezérekkel, a papírformát felrúgó ütközetekkel, történelemformáló…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.18 15:22:25
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.17 21:23:00
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Sokkal drágábban, mint az észszerű lett volna, röhögve kifizették az ÁFÁ-t is, hisz lopott pénz, nem az övé."

Ezek nem így gondolkoznak. Minden, ami az övék lehetett volna, az már nekik veszteség.
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.17 21:39:40
@CM2131: "Az a baj, hogy Vodka elvtárs maradni fog, és Szeged máris évtizedes elmaradása tovább fog nőni a többi városhoz képest. ÉLJEN !!!"

Szavaidból kisüt a provincializmus és a cigány hatalmi felfogás elfogadása.
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.17 21:13:12
@Terézágyú: "Igazából mindennel ez van sajnos."
Na ja.... Pl. amikor mondja a politikuss, hogy az emberekért fog dolgozni...

Mondani mind mondja. De az igazság ez: youtu.be/83oEL08iO9w
Az alábbi történet az egyik legismertebb magyar színésznő és a kádári állambiztonság kapcsolatáról szól. Mivel a hatályos ügynök –és adatkezelési törvény a józan ész határain túlmenően is gúzsba köti a kádári múltfeltáráson fáradozó kutatókat és történészeket, nem tehetem meg, hogy az érintett…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.17 20:56:53
Lehet-e visszafogottan migránsozni, vagy úgy kiszorítani az országból a CEU-t, hogy közben mégis itt maradjon? El lehet-e játszani, hogy minden rendben van az igazságszolgáltatással, amikor a legkirívóbb korrupciós ügyekkel érdemben nem hajlandó foglalkozni az ügyészség? Ilyen kérdések tolulnak fel…..
2017-ben indult útjára a Spektrumon, Thuróczy Szabolcs közreműködésével (akit már jól ismerhetünk az Aranyélet Attilájaként) a Tabukról tabuk nélkül című magyar sorozat, amely azóta is töretlen sikert arat közönsége előtt.  A sorozat olyan témákat feszeget első évadában mint a halál, a gyász, a…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.15 19:24:11
  A nigériai feltaláló, Kofo Akinkugbe technológiai piacvezető cége az első olyan ATM cég a szubszaharális térségben, amely Verve, Visa és MasterCard minősítéssel rendelkezik. Vállalata, a SecureID, világszínvonalú gyártóüzem, amely az egyetlen smartcard-gyártó üzem…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.15 19:21:57
Talán a hajdani rádiókritikus beidegződése, de a japán készüléket este tizenegy után tíz percre állítottam be. Körülbelül ekkor végződik a Magyar Rádió hírblokkja, és a szomszédos szobában felhangzik a sportműsor. Utána pedig az Ütköző című vitaműsor, amelyben két kormányközeli intézmény vagy…..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.14 14:41:12
Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy.  ..
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.13 15:26:26
@Tényelek: Orbán a liberalizmust már szinte Zsirinovszkij magasságában űzte.
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.13 15:41:54
@Gábris szomszéd: "Hibás kérdésre nem lehet helyes választ adni: vissza kell utasítani a rossz dilemmát. Nincs Orbán vagy Gyurcsány – csak Orbán és Gyurcsány van." (P.R)

Itt a bizonyíték. dimenzioutazo.blog.hu/2019/06/13/a_svedek_tudnak_valamit
Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember 2019.06.13 15:47:28
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Van egy mondás. Ha egy párt nevében benne van a "demokratikus" szó, az nem demokratikus. Lásd fidesz és DK.