Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R O B I

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi Pécs Konzum Áruház 2017.03.10 20:15:10
Első gondolatként valami nagyon hangzatos címet akartam adni írásomnak : "Értékek rombolása a Kossuth téren" vagy "Végleg eltörölt múlt a Kossuth téren". Persze mindig szubjektív gondolatok befolyásolnak egy véleményt, úgy mint például a Konzum áruház helyének kiválasztásáról, de én úgy…..
Az utazás apropója egy esküvői meghívás volt, Borospatakára. A helyszín szinte az Üveghegyeken túl van (amennyi szerpentinen vezettem, nem csak szinte), így jó ötletnek tűnt kibővíteni pár nappal az utazást, ha már maga az út nagyjából 10 órát tart. Érdemes minimum 4-5 napban gondolkozni a távolság…..
R O B I 2020.02.15 10:27:12
@AlexAston: Azt.
Miért nagyon fontos a választási matek elemzése, mielőtt bárki is legyintene az ellenzék esélyeit latolgatva? A Fidesz számára nem túl jó hír, hogy jelen állás szerint legalább az ország fele ellene fog szavazni az októberi helyhatósági voksoláson. Érdemes ugyanis ara gondolni, hogy mi volt…..
A napokban újabb fordulat történt az általunk is nyomon követett úzvölgyi katonai temető ügyében. A román hatóságok által román katonaként azonosított hősi halottak többségéről kiderült, hogy magyar állampolgárok voltak, s magyar honvéd gyalogezredekben szolgáltak. Szerkesztőségünknek sikerült…..
R O B I 2019.07.30 19:33:44
comment:com Frászt! 2019.04.15 12:16:56
Fischer Gáborral, a TV2 (egyelőre még) programigazgatójával interjúzott a Marketing és Média (nekünk nem ad, ötször kértem), és az online elérhető rövidített verzióból úgy ugrik ki egy kérdés, és az arra adott bullshit válasz, mint Bayer Zsolt a rászorulóknak szánt önkormányzati lakások bérlői…..
R O B I 2019.04.18 16:43:32
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
comment:com Oslo is magyar város! 2019.03.06 10:26:41
Origo, így szeretünk. Az ott fent egy címlapkép, amin Oslo látható. Ezzel a címmel viszont állati jó lett!..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
R O B I 2019.02.17 15:14:28
Tök meglepő, de az MTVA úgy döntött hogy a Kálomista-művek, azaz a Megafilm Service, még egy utolsó kört futhat a színházak kulisszái mögé betekintő sorozatával. A Megafilm az egyetlen olyan cég, amelyik jelenleg (értsd: kb 8 éve) a közmédiának fikciós sorozatot gyárthat, vélhetően azért, mert ők az…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
R O B I 2018.11.26 17:59:48
@Gitram: "nem nyilatkoznak a baloldali riportereknek" - eddig úgy tudtam, hogy csak kormánypropaganda meg független újságírás van? Akkor ezek szerint van baloldali is?
R O B I 2018.11.26 18:00:56
@John Brennan: "Simicska is rúgott ki embereket" - > "Kib"szok minden orbánistát".
Négy éven át forgatott dokumentumfilmet mutat be az M5 Bud Spencerről. Király Levente négy országban, 40 közreműködővel késztette el a Piedone nyomában című filmet, amit november 23-án pénteken 21:55-től lehet megnézni az M5 csatornán. Addig egy rövid előzetessel kell beérni...
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
R O B I 2018.11.17 12:54:01
@Tomanovics Gergely: ez a 80 milliárdos mantra úgy látom még mindig él itt ballib körökben. Csakhogy nem igaz, mivel mint tudjuk az MTVA büdzséjében benne van többek közt az MTI, 7 tv-csatorna, kb ugyanannyi rádió, gyermekkórus, zenekar, archívum, múzeum, miegymás. Ez együtt a 80 milliárd körüli összeg. A tárgyilagosság kedvéért.
Egy Hírcsárda úgy látszik nem elég egy ekkora országnak, és nem tudja kiszolgálni az istenadta nép viccesálhírigényét (ezt valahol legalább egy kötőjellel meg kéne bolondítani, mert rém gyanúsan néz ki), ezért gondolhatta úgy a tízéves születésnapját október 1-jén ünneplő Comedy Central, hogy…..
A MTVA és kinövései olyan kelések a magyar média egyébkánt is sok sebből vérző testén amiket éppen ideje már kivágni, de lendületből, és felépíteni egy valódi közszolgálatot a helyén - olyat, ami piacvezető lehet, mint általában tud lenni a normális országokban. A mi kis közmédiánk, a megbízhatatlan…..
Ki az a gyökér, aki ilyen címmel kienged egy cikket? Eleve, minek ez? Hogy a picsába gondoljátok, hogy ez belefér? Milyen alapon kritizáltok bárkit is a súlya miatt, címlapon, ilyen prosztó cikkben? És a legaljasabb a végére betolt kis elemzés a lelki bajok és a testsúly növekedésének…..
R O B I 2018.06.09 11:14:24
@Madhew: "Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát ütni kell!" coub.com/view/zuyio
Mondjuk egy ilyen címlappal. A Bors vezető cikkét elolvasva kiderül, hogy Szinetár Dórának, az Operettszínház sztárjának még nincs egy éves sem a Down-szindrómás kisfia, mégis havonta több alkalommal is színpadra áll, és munkaadója is támogatja abban, hogy ő döntsön arról, mikor választja a…..
Ha már továbblépésről beszélünk, akkor nem elég megtalálni az áhított új munkahelyet, hanem valahogy ki is kell lépni a meglevőből - amennyiben egyik helyről mennénk a másikra. Ez pedig nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Persze technikailag igen, hiszen fel- (közalkalmazottnál: le-) mondani…..
Az, hogy egyáltalán kell-e fotó egy önéletrajzhoz sokmindentől függ. Egyrészt függ attól, hogy milyen jellegű álláshelyre jelentkezünk, és azon belül is a közszolgálatban vagy a versenyszférában szeretnénk elhelyezkedni. Nagyon leegyszerűsítve a dolgot az általános adminisztratív - irodai,…..
Nos akkor vágjunk is bele rögtön, és nézzünk egy példát arra, hogyan nem szabad írni motivációs levelet,és önéletrajzot és, hogyan hozzuk ki a maximumot a kevésből is. Ha hiszel magadban akkor ez csak segédeszköz, nem maga a megoldás, de mint az alábbi esetben is látni fogjátok igencsak fontos az…..