Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voldi

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap tettem közzé egy felhívást a blogon, melyben arra kértem a vállalkozó szelleműeket, hogy állítsanak össze egy listát arról, miért szeretnek abban a városban élni, ahol éppen laknak, mi az, amit vonzónak tartanak benne. (Az ötletért még egyszer köszönet Gabuschka…..
Red Style School Papa Hotel 2017.11.05 19:06:30
Azt tudjuk, hogy a ginocentrikus társadalom nem beszél arról a tényről, hogy a nők közül is rengetegen Mama Hotelben laknak 30 éves korukig, vagy akár még tovább, arról meg főleg nem, hogy a Papa Hotel is 1 létező jelenség...
Nem tudod eldönteni, hogy femináci/mangina vagy-e vagy sem? Nem kell aggódni, megérkezett az a lista, ami tutira eloszlat minden kétséget! Ha 1 állítás is igaz rád a felsorolásból, akkor kurva szar hírem van a számodra...
Red Style School Nőuralom 2017.09.12 21:44:57
Amikor a feminácik a 2-ős mérce, az áldozathibáztatás, és a nemi diszkrimináció jelszavakat óbégatják, akkor szót sem ejtenek arról, hogy ezek a jelenségek leginkább a férfiakat sújtják. Így persze mélyen kussolnak a nőuralom létezéséről is, amikor éppen a "férfiuralomról" hazudoznak. Nézzük meg,…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Ebből a fajtából aztán tényleg kurva kevés van, még a sima Normális Nőnél is ritkább az előfordulása, ép ezért itt az ideje, hogy megnézzük mit érdemes tudni róla!..
Voldi 2017.05.14 15:14:52
Ezen gyakran felmerülő kérdésre válaszként bemutatnám a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar, Építészeti Ábrázolás Tanszék keretein belül oktatott Allplan tárgy tematikáját és az egyik hallgató féléves feladát. A példán keresztül…..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Voldi 2017.05.04 16:44:37
@Molinaseca: nőgyűlölő az, aki kifejezi nemtetszését az átlagnők viselkedéséről? Viszont a másik irányban miért nem használunk olyan szavakat, ha nő problémázik a férfiakkal, hogy "férfigyűlölő"?
Például azért, mert a férfigyűlölet olyan elterjedt a nők körében, hogy már természetesnek veszik, ahogy a filmekben a kiscsaj is természetesen rugdossa le a férfiak fejét vagy lövi le őket, de fordítva érdekes módon ez nem jellemző..
Lázár Úr! 31 éves megélhetési menekült vagyok, Ön szerint rabszolga.  Immár évek óta Németországban élek - távol a gyermekemtől, családomtól, barátaimtól,  otthonomtól. Terveimben szerepel egyszer hazatérni ahová tartozom, a gyökereimhez, egyre többször merengem el ezen. De aztán egyből jön a…..
Az Eurostat nemrég nyilvánosságra hozta a 2016-os munkanélküliségi adatok régiókra lebontott részleteit, amit Jakub Marian térképen is feldolgozott. Az európai statisztikai hivatal meghatározása szerint munkanélkülinek számítanak, akik az alábbi három feltételt teljesítik: A…..
Ass blaster Kőkorszak 2017.01.06 19:44:52
Otthon voltam 12 napot. Megmondom őszintén hogy egy folyamatos kalandtúra volt, de egy jó kalandtúra. Vezettem 1400 kilométert, részt vettem legalább hat ünnepi vacsorán, megnéztem két színházi és egy mozielőadást, Hivatali ügyeket intéztem okmányirodákban, anyakönyvvezetőnél, közjegyzőnél.…..
Voldi 2017.04.02 11:15:36
Honfoglaló őseink a szalontai disznót magukkal hozták Keletről. Ezeket a hatalmas, borjú nagyságú, téglavörös színű hússertéseket kanászok terelték, és az új hazában a Tiszántúlon telepedtek meg. Ez a sajátos magyar-fajta csak a legújabb időkben pusztult ki. Ebből a…..
Voldi 2016.04.01 16:14:18
A gopro kamera lehető legjobb felhasználása! ..
Voldi 2016.03.25 06:29:09
@ecky: te vágtál már disznót? Mekkora volt a legnagyobb?
Ass blaster Hastoktól a rénfáig 2015.04.03 10:32:06
Egy olyan, évente ismétlődő eseményről szeretnék most írni ami gyerekkortól kezdve végigkísérte az életemet egészen odáig míg otthon laktam. A falusi embernek a disznóvágás az év egyik legjelentősebb eseménye. Széplelkű apácaneveldei kiskegyedek innentől ne olvassák. A…..
Annyira brutál a legyilkolt disznó arca... Hogy bírja valaki ezt a rettegést rossz érzés nélkül figyelmen kívül hagyni? Bár a szokásos pálinkázás után benyomva, örüljenek a résztvevők, hogy nem a rokonok közül döfnek le valakit... ..
Voldi 2015.08.06 10:28:59
Vannak a született romantikusok, akik minden pillanatban meglátják a szerelmük megerősítésének lehetőségét. Még egy disznótoron is. ..
Voldi 2015.08.06 10:26:22
Elképesztő, hogy a disznók látványa egy csomó emberből kihozza a szexualitást, hogy az ugrik be nekik, jól el kellene kapni szerencsétlen állatot. Vonzó nekik a disznó gömbölyödő háta és feneke? Nem is értem... Most egy olyan gruppenre bukkantam, ami azért különösen…..
Voldi 2015.08.06 10:24:49
 Talán még december lehetett, amikor Áron hívott hogy vegyünk disznót. Kicsit elhallgattam a telefonban egy pillanatra elgondolgottam (ugyanis egy kecske vásárlása fűnyírás céljából mekkora ötlet), jó mért is ne, szerezzünk. Pár nappal később Fridman hívott, hogy kell-e…..
Voldi 2015.08.06 10:21:09
Magyarországon az ötvenes években a friss diplomásoknak kijelölték azt a vállalatot vagy intézményt, ahol ifjú titánként beléphettek a munka világába. A hatvanas évektől kezdődően a rendszerváltásig már pályázni lehetet egy-egy munkakörre. A pályázati kiírásokat a…..
Voldi 2015.06.02 21:47:44
Barátokra és szerető kapcsolatokra szükségünk van. Automatikusan feltételezzük azt, hogyha valaki elvergődik valameddig az életben, az rendelkezik is ilyenekkel. Pedig van, akinek nem sikerült megszednie magát haverokból a sulis évek alatt, van, aki teljesen tökéletlen a társas…..
Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjek blogolni. Pedig elkészítettem egy-két weboldalt, megírtam vagy 60 cikket. Cikkeimet változatos témákról, a szakmában eltöltött 17 évről és az ingatlan értékbecslések során felhalmozott tapasztalataimról írtam. Írtam egy e-bookot,…..
10 elvárásokat felülíró, agyament akadály és azok egy lehetésges megoldásai Bangkokban. - nehogymá élvezd az ottlétet te sápadtarcú! 1.) A tuktukos nem ismeri a térképet. És különben is egy lélegző spam. Ugyan a szemkontaktus (amit úgy ér el hogy eléd vágódik) már igent…..
Akinek semmi sem jó, szarul választ, aztán azt hiszi minden pasi "olyan" (mindig hozzátéve, hogy tisztelet a kivételnek, de azt is úgy, hogy az aztán csak fehér holló lehet), folyamatosan tolja ezt az "én, én, én, meg a nők" dumát, sosem nézne magába, önkritikát nem gyakorolna..…..